Jump to content

Metin 2 Engelleme


GkcGry
 Share

Recommended Posts

[color="#FF0000"][size="6"]Kill Task[/size][/color]

Programın Kullanım Amacı ve Özellikleri:

Bu program çalışmasını istemediğiniz programların çalışmamasını sağlamak için kullanılır.

Programın listesine açılmasını istemediğiniz programları eklersiniz. Listeye istediğiniz kadar program ekleyebilir veya sonradan bu bölüme istediğiniz gibi müdahale edebilirsiniz. Program belli aralıklarla denetleme yapar ve listedeki herhangi bir program çalışıyorsa ve kaç kopyası çalışırsa çalışsın tümünü sorusuz süvalsiz kapatır. Denetleme aralığı kullanıcı tarafından ayarlanabilir. Varsayılan olarak 1 dakika olarak gelir. Programı bilgisayar kurduğunuzda gerekli ayarları yapmanız için masa üstüne veya programlar grubuna bir ek atmaz. Ayarlamalar için denetim masasına girmeniz gerekir. Kurulum sonrası denetim masasında KillTask adına bir simge görecesiniz. Bunun aracılığı ile gerekli ayarlamalar yapılır. Bu bölüme giriş şifrelidir. Kullanıcı bu bölümü ilk kez çalıştırdığında program kullanıcının parola belirlenmesini ister. kullanıcı istediği parolayı tanımlar ve bir sonraki açılışlarda belirlenen parola ile giriş sağlanır.

Program NT tabanlı sistemlerde çalışır.
Şuan itibariyle Windows NT, 2000,XP,2003 sistemlerinde çalışır.

Program kimlerin işine yarar:
Bir şirket yöneticisi olduğunuzu düşünün. Çalışanların msn veya benzeri chat programları veya bazı oyunları mesela Windows un meşhur Solitaire oyununu oynamasını istemiyorsunuz. bu tür işler iş performansını düşürebilir ve her an çalışanları denetleyemezsiniz. bu program aracılığı ile bu tür sorunlara çözüm bulabilirsiniz. veya çocuğunuzun belli programları açmasını istemiyorsunuz. Sonuç itibariyle kullanıcıyı kısıtlamak için kullanabilirsiniz. Normalde bu tür kısıtlamalar aslında NT tabanlı sistemlerde vardır fakat ileri seviye kullanıcılar için bu bölümleri kullanmak idealdir.

*** Programın kulanımından doğan sorunlardan programcı sorumluluk kabul etmez. Denetleme listesine Windows'un çalışması için açık olması gereken programların eklenmesi sonucu sorun yaşayabilirsiniz. Örnek: Explorer.exe gibi bir uygulamayı listeye eklerseniz sorun yaşarsınız. Bu tarzdaki programları listeye eklemeyi denemeyin.

[b][size="5"]İNDİR[/size][/b]

http://www.datakent.com/FreeApps/Kill.Task.zip

Link to comment
Share on other sites

[quote name='nseo' date='07 Şubat 2011 - 16:41 ' timestamp='1297097471' post='959193']
ben tamamen açılmasını engellemek istiyorum kardeşimi bu oyundan kurtarmak istiyorum
[/quote]

oyunun kullandığı IP adreslerini host dosyasından yasaklayarak yapabilirsiniz. oyun açılır ama internete bağlanamadığı için oynayamaz makineninde başka sitelere girmesinde problem olmayacağı için sorunun oyunda olduğunu düşünecektir. benim aklıma gelen çözüm bu program kullanarak exe dosyasının açılmasını engelleyebilirsin ama o zamanda kardeşin farkında olacağı için farklı çözümler için uğraşacak.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...