iilkeerr Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 (edited) [size="4"][size="5"][/size][font="Comic Sans MS"]TL-WN821N Kablosuz N USB Adaptörü IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, ve IEEE 802.11b standartları ile uyumludur. Kablosuz iletim hızı 300Mbps'ye kadar çıkabilir. Daha iyi kablosuz performansı, iletim hızı, kararlılık ve kapsama sağlayan dahili Akıllı Antenleri vardır ve MIMO teknolojisini kullanır. Aynı zamanda, CCA teknolojisi kendi kanal seçim özelliğini kullanarak kanal çakışmalarını otomatik olarak önler. Bu ürün 64/128 bit WEP şifrelemelerini, WPA/WPA2 ve WPA-PSK/WPA2-PSK şifreleme ve mekanizmalarını, ayrıca kullanıcıların kablosuz güvenliği hızlı ve kolayca kurmasını sağlayan adaptör QSS(Hızlı Güvenli Kurulum) özelliğini destekler. Bu ürün ayrıca ses ve video gibi bant genişliği gerektiren uygulamaları aynı anda çalıştırabilir. Kaliteyi sağlamak için, ses ve video gibi fazla bant genişliği kullanan, kesintiye hassas uygulamalara öncelik verilir. Diğer 11g ve 11n protokol kablosuz ürünleriyle uyumlu çalışır. faturası garantisi herşeyi duruyor 23.09.2010'da GOLD bilgisayardan aldım.. sadece üst beyaz kapağını kaybettim. hiçbir sorunu yok! FİYAT: 20 TL [/font][/size] Edited March 9, 2011 by iilkeerr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shalken Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 carrefourda aynı urunu zaten 20,99 tl ye satıyorlar tutkı sen kapagını kaybetmıssın vede 6 ay kullanmıssın 20 tl fıyat ıstıyon cok para aga degerıne göre daha bunun kargosu olur... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iilkeerr Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 6 ay kullanmadım 1 ay kullandım o zamandan beri kutusunda duruyor o carrefourda gördüğnde büyük ihtimal kampanyadır ürünün normal fiyatı 35 lira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts