Jump to content

"Windows dosya koruması" Hatası


Iceberg

Recommended Posts

sdgwsg7fk.png

Mrb arkadaşlar PC'me mp3 dışında program falan yüklemediğim halde aniden yukarıdaki uyarıyı aldım. Kapatmaya çalıştığımda kapanmıyor. Bilgisayarı yeniden başlatıyorum fakat bir süre sonra tekrar çıkıyor. Sebebi nedir acaba? Neden bu hatayı verdi?

(Henüz TnCXP'yi kurmadım. Acaba kurma vakti geldi mi ;) )

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım mutlaka bir xp cdsi bulman lazım bulduktan sonra cd yi cd-romuna tak. başlat-çalıştır de ve şu komutu gir sfc /scannow gerekli dosyaları yükletip optimize edecektir. sorunun hallolur kolay gelsin.

Foruma Hoşgeldiniz. İlk mesajınızı yararlı paylaşım amaçlı kullandığınız için TNC.TeaM adına teşşekür ederiim size :)

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım pc de parite virüsü dediğiimiz canımız ciğerimiz bi babacan kanlı bi şerefsiz virüs girmiş parite virüs bilgisayarındaki tüm exe dosyalarını bozan bir virüs herhangi bi antivirüs programı ile tarat bilgisayarını minimum 1000 den fazla parite bulacakdır onları temizledikten sonra winxp cdsi takıp o sorunu halletmen gerekecek eminimki biligsayarındaki bazı programlarda açılmıyodur hata veriyodur bunlarda pariteden kaynaklanıyo kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

system32 içerisindeki sfc_os.dll isimli dosya dosya korumasıdır, windowsun içerisindeki dosyaların değiştirilmemesi için korur. regeditteki bir kayıt anahtarını değiştirerek ve başka bir sfc_os.dll ekleyerek bu dosya korumasını kaldırabilir ve system içerisindeki bir çok dosyayı değiştirebilirsiniz.

şu an elinde bu dosya yoktur, kendi bilgisayarıma gidince paylaşırım. cevap biraz geç oldu ama yeni gördüm.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...