Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Odtü Programlama Yarışması


KemalALKIN
 Share

Recommended Posts

[center][size="3"][color="#000000"][size="5"][color="#8B0000"][b]ODTÜ Programlama Yarışması[/b][/color][/size]

[img]http://www.ozgurlukicin.com/media/uploads/haberler/odtu-logo.png[/img]

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu, üniversite öğrencilerini bilgisayar bilimlerine teşvik etmek amacıyla, her sene geleneksel olarak üniversite öğrencileri arası programlama yarışmasını düzenliyor.

Bu sene 14'üncüsü gerçekleştirilen yarışmaya katılmak için tek yapmanız gereken, 2 ya da 3 kişilik grubunuzu kurduktan sonra, ön eleme sorularını çözerek 17 Nisan 2011 günü saat 23:59'a kadar göndermek. Çözüm yolunu bulduktan sonra yazacağınız C, C++ ya da Java dillerindeki programınızı sınayarak gönderebilirsiniz. Başvuruda bulunmak için tüm soruların cevaplarını göndermek zorunda da değilsiniz.

Gönderilen programlar, Linux işletim sistemi kurulu bir bilgisayarda derlenerek değerlendirilecek ve belirlenen 10-12 finalist grup, 30 Nisan 2011 Cumartesi günü ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü bilgisayar laboratuvarlarında yapılacak finale katılacak. Ankara dışından finale katılmaya hak kazanan yarışmacıların ODTÜ'de konaklamaları ve yol masrafları, ODTÜ Bilgisayar Topluluğu tarafından karşılanıyor (Sadece yurtiçinden otobüs ve trenle gelecek olan finalistler için geçerli.)


Her Başarı Ödüllendirilir

Final aşamasında yine benzer formatta sorularla karşılaşacak gruplar bu kez zamana karşı yarışacak. Final aşamasında gruplardaki her yarışmacıya birer bilgisayar verilecek ve grup olmanın avantajını kullanmaları bekleniyor.

1 Mayıs 2011 Pazar günü ise ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde etkinlik kapsamında, yazılım sektörünün büyük şirketlerinin katıldığı seminerler düzenlenecek. Aynı gün yapılacak olan ödül töreninde tüm finalistlere sürpriz hediyeler dağıtılacağı gibi, ilk 3 dereceye giren gruplara ödüller verilecek.

Yarışma hakkındaki her türlü bilgiyi bu adresten ; [quote]http://www.cclub.metu.edu.tr/yarisma/[/quote] edinebilirsiniz.

KAYNAK: Özgürlük İçin![/color][/size][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...