Jump to content

Spider-Man: Edge Of Time


mucit41
 Share

Recommended Posts

[center][size="5"][color="#48D1CC"][b]Marvel ve Activision, Spider-Man: Edge of Time'ı duyurdu[/b][/color][/size][/center]

[center][img]http://medya.zaman.com.tr/2011/04/02/SM-Edge-of-Time_Key-Art.jpg[/img][/center]

[b]Activision Publishing, Inc. ve Marvel Entertainment Örümcek Adam'ın şimdiye kadar en zorlu görevlerden biriyle yüz yüze geleceği Spider-Man: Edge of Time'ı duyurdu. Göreviniz; Örümcek Adam'ı kurtarmak![/b]

Activision bünyesindeki Beenox stüdyosu tarafından geliştirilen Spider-Man: Edge of Time, oyunculara klasik Amazing Spider-Man ve Spider-Man 2099 rollerine bürünerek zamanda meydana gelen büyük yanlışlığı düzeltme ve Peter Parker'ın zamansız ölümüyle ortaya çıkan kıyamet senaryosunu engelleme görevi veriyor.

Beenox'un ilk Örümcek Adam oyunu olan Spider-Man™: Shattered Dimension hem oyuncular, hem de eleştirmenler tarafından şimdiye kadar yapılmış en iyi Örümcek Adam oyunlarından biri olarak değerlendirildiğini belirten Küresel Marka Direktörü Vicharin Vadakan, "Beenox Spider-Man: Edge of Time ile bir kez daha kendine has yaklaşımını kullanarak adrenalin dolu, beklenmedik bir hikayeyi hayata geçiriyor" diye konuştu.

Beenox olarak sürekli olarak hayranlarını dinlediklerini ve oyun deneyimlerini geliştirmek için yeni ve yaratıcı yöntemler aradıklarının altını çizen Beenox Stüdyo Şefi Dee Brown, "Spider-Man: Edge of Time hikayesinde Peter David ile birlikte çalışarak bambaşka bir deneyim yaratmak istedik, sizin ve Örümcek Adam'ın kaderi sallantıdayken zamana karşı yarışacaksınız" dedi.

Spider-Man: Edge of Time Amazing Spider-Man dönemi ile Spider-Man 2009'un gelecek dünyası arasındaki bağlantılı zaman kuşağında geçen ve Marvel'den ünlü Peter David'in (Spider-Man 2009 çizgi roman serisinin yaratıcılarından) anlatımıyla renklenen, aksiyon dolu bir macera sunacak. Oyun yepyeni bir özellik olan "sebep-ve-sonuç" tarzına sahip olacak, oyuncular bir Örümcek Adam'ın yaptığı eylemlerin diğer Örümcek Adam'ın zamanında yol açtığı sonuçları anında görebilecekler. Spider-Man: Edge of Time bu sonbaharda piyasaya olacak.

[b]Zaman[/b]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...