Jump to content

Lego Star Wars Iıı: The Clone Wars


mucit41
 Share

Recommended Posts

[center][size="5"][color="#48D1CC"][b]LEGO Star Wars III: The Clone Wars, satışa çıkıyor[/b][/color][/size][/center]

[center][img]http://medya.zaman.com.tr/2011/04/01/ps3-star-wars-8.jpg[/img][/center]

[b]Aral bugün LEGO Star Wars III: The Clone Wars'un Wii, Nintendo DS,PlayStation 3, PC, PSP ve Xbox 360 formatlarının Türkiye için piyasaya çıktığını duyurdu. Oyun ayrıca Nintendo 3DS el konsolu sistemi için de piyasada olacak.[/b]

21 milyonun üzerinde satan LEGO Star Wars video oyun serisinin en yeni üyesi olan LEGO Star Wars III: The Clone Wars, filmleri ve başarılı animasyon dizisi Star Wars: The Clone Wars'u konu alıyor ve tüm Klon Savaşı dönemine esprili bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

Yeni grafik motoru ve önceki LEGO oyunlarında görülmemiş ölçüde geliştirilmiş animasyonlar sayesinde oyuncular 16 farklı yıldız sistemi, 32 hikaye görevi ve 48 bonus bölümden oluşan devasa bir evreni keşfe çıkacaklar. Oyuncular dev Malevolence savaş gemisinde Ayrılıkçılara karşı savaşacaklar, epik kara savaşlarında yüzlerce Droid yok edecekler ve çok katmanlı uzay savaşlarında favori gemilerini kullanacaklar. İster bir Padawan, ister Jedi Ustası olun tek kişilik modda veya işbirliği modlarında aile ve arkadaşlarınızla geçireceğiniz keyifli saatler sizi bekliyor.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars ile LucasArts adına yeni bir hit sunmayı sabırsızlıkla beklediklerinin dile getiren LucasArts Küresel Yayıncılık Başkan Yardımcısı Mary Bihr, "TT Games şimdiye kadar ki en kapsamlı ve en eğlenceli LEGO Star Wars oyununu yapmayı başardı ve biz de bu eğlenceyi dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla paylaşmak için can atıyoruz" dedi.

LucasArts ile yepyeni bir LEGO Star Wars deneyimi yaratmanın kendileri için de son derece eğlenceli olduğunun altını çizen TT Games Direktörü Tom Stone, "Amacımız oyunculara Star Wars evreninde geçen eğlenceli deneyimler sunmaktı ve hayranlarımızın bu deneyimden oldukça memnun kalacağına inancımız tam" diye konuştu.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen www.legostarwars.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

[b]Zaman[/b]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...