Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Dell'den 'cambaz' Dizüstü Bilgisayarı


mucit41
 Share

Recommended Posts

[center][size="5"][color="#48D1CC"][b]Dell'den 'cambaz' dizüstü bilgisayarı[/b][/color][/size][/center]

[center][img]http://medya.zaman.com.tr/2011/03/31/dell.jpg[/img][/center]

[b]Dell'in çocuklu aileler, gençler ve öğrenciler için ürettiği çok özel bilgisayar Türkiye'de satışa sunuldu. Bir tablet bilgisayarın sadeliği ile tam bir klavyenin pratikliğini tek bir gövdede sunan yeni Dell Inspiron Duo dizüstü bilgisayarlar, dokunmatik tablet modundan klavyeli moda sadece birkaç saniye içinde geçebiliyor.[/b]

Üç farklı moda girebilen ve temel bilgisayar işlemlerinini yanı sıra eğlence olanaklarıyla da ön plana çıkan yeni Dell Inspiron Duo dizüstü bilgisayarlar Bimeks mağazalarında ve www.bimeks.com.tr adresinde satışa sunuldu. Parlak ve görkemli 10 inçlik ekranı dışarı dönükken dokunmatik tablet modunda olan Inspiron Duo, video, oyun ve müzik için mükemmel bir ortam sağlarken İnternet'e erişimi de kolaylaştırıyor.

[b]Herkese hitap ediyor [/b]

Mükemmel bir dokunmatik oyun tableti olan Inspiron Duo sayesinde uzun yolculuklar artık çocuklar için can sıkıcı olamayacak. Sıradan bilgisayarlarda ders çalışmak istemeyen öğrenciler ister tablet ile ister tam klavye ile notlar alabilecek ve proje ödevlerini hazırlayabilecek. Beraber oynanabilecek oyunlar, izlenebilecek filmler ve tutulabilecek seyahat gülükleri sayesinde tüm aile bir arada olacak.

[b]İş toplantıları için de ideal[/b]

Intel N550 işlemcisi, 2GB RAM'i, 1366x768 ekran çözünürlüğü, 10 inç ekran genişliği, entegre kamerası, 4 saate kadar şarj süresi ve yalnızca 1,3 kilogramlık ağırlığıyla Dell Inspiron Duo dizüstü bilgisayar, sadece ailece ve eğlence amaçlı kullanım için değil, aynı zamanda iş toplantıları için de önemli bir seçenek oluşturuyor. Dell'in standart olarak sahip olduğu Windows 7 Home Premium işletim sistemi ise herkesin kullanabileceği rahatlıkta.

[b]Tek tuşla erişim ve paylaşım[/b]

Dell'in yeni arayüzü Duo Stage ise Inspiron Duo'yu tablet modunda kullanmayı seçenler için hayatı daha da kolaylaştırıyor. Dell Duo Stage, favori içeriklere ve yaratıcı uygulamalara hızlı bir şekilde ulaşmaya imkan sağlıyor. MusicStage ile şarkı, VideoStage ile video, BookStage ile e-kitap kolesksiyonları tek tuşla ekrana gelirken, PhotoStage ile kullanıcılar en son fotoğraf, video ve yazılarını istedikleri anda Facebook ve Flickr gibi paylaşım sitelerine yükleyebiliyor. Tüm bu özelliklere sahip Dell Inspiron Duo'nun fiyatı ise KDV dahil sadece 999 TL.

[b]Zaman[/b]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...