Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Kurulum Esnasında Elektrik Kesme Problemi


4vc1
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar Merhaba,
Sözü kısa tutmaya çalışarak problemi anlatmaya çalışayım; 2.el aldığım bir makine var ve buna sistem kurmak istedim. Herhangi bir kurulum CD'si (XP, win7, katılımsız CD) ile kuruluma başladığı zaman bilgisayar, bir süre sonra makine tüm elektriği kesiyor ve bilgisayar kapanıyor. Bir nevi kendini korumaya alıyor gibi ancak makine bunu soğukken de (zira ilk kuruluma başladığımda saatlerdir açılmamıştı) yapıyor. Bazen işlemci fazla ısındığında makinenin kendisini kapattığını biliyorum ancak burada öyle bir durum da yok. Sorunun nerede olduğu ile ilgili fikir verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler..

Edit: Arkadaşlar az evvel şunu farkettim ki, bilgisayar biosda beklerken de elektriği kesiyor. yani makina açıldıktan bir süre sonra otomatikman elektriği kesiyor. Başlığı da değiştiriyorum, cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.. Edited by 4vc1
Link to comment
Share on other sites

Sorunun PSU dan kaynaklanabileceği ilk düşündüğüm şeydi fakat bilgisayarı ben 2.el aldım ve bana geldiğinde çalışır vaziyetteydi. 1 ay oldu alalı daha yeni bakabildim yüzüne, 1 ay çalışmadı bendeyken ve şimdi böyle bir sorunu var. O yüzden PSU durduğu yerde bozulur mu diye de PSU ile ilgili vehimlerimi pas geçtim..

Link to comment
Share on other sites

bende 0 aldığım pcde aynı sorunu yaşıyodum en son psuya kafa attım(ciddiyim) düzeldi şuan sorunsuz kullanıyorum :)




ayrıca pcyi aldığım yere götürüyodum canavar gibi çalışıyodu eve gelince yine aynı sorun psu yu biraz tokatla bende işe yaradı belki sendede işe yarar :)

Edited by canberkbaba
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...