Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Easy Cd-Da Extractor 2011 Ultimate Portable


mcmstar
 Share

Recommended Posts

[center][b]Easy CD-DA Extractor 2011 Ultimate 2011.0.0.0 Portable[/b][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/wYZTD.png[/img]

Easy CD-DA Extractor bir ses dosyası düzenleme yazılımıdır. Yazılım müzik CD'lerini ripleme, ses dosyalarının biçimlerini birbirine dönüştürme, müzik CD leri oluşturma, MP3, WMA CD leri yazdırma olmak üzere 4 önemli işleve sahiptir. Tüm popüler ses dosyası biçimlerini desteklemektedir.

Müzik CD lerini Rip leme
Müzik CD'lerinizi itina ile 'rip'lemenizi sağlayan, yüksek performanslı bir CD 'rip'leme motoruna sahiptir. Kopya koruma özelliğine sahip CD'ler üzerinde de işlem yapabilen yazılım, fena hâlde çizilmiş diskleri de okuyabilmektedir. 'Rip'lenen müzik CD'lerine ID3 ve ID3V2 biçimli ilave metaverileri yazdırma şansınız da bulunmaktadır. Bu ilave metaverileri sizin 'rip'lemiş olduğunuz dosyalara özel adlar vermenizi, kodlayan kişinin adını yazmanızı, yorum yapabilmenizi sağlamaktadır.

Not: Ripleme teriminden kasıt Audio biçimli ses dosyalarından oluşan bir CD yi MP3, WMA, WMV gibi popüler ses biçimlerine dönüştürerek bilgisayarınıza kaydetmektir.

Ses Dosyası Biçimlerini Dönüştürme
Bilgisayarınızda kayıtlı ses dosyalarının biçimlerini birbirleri arasında dönüştürme işlemini mükemmel şekilde yapabilen yazılım, dosyalar üzerindeki ID3 ve ID3V2 biçimli metaverisi bilgileri üzerinde düzenleme yapabilmektedir. Sanatçı adı, parça adı, müzik tarzı, çıkış yılı bilgilerini sıfırdan girebilir ya da mevcut bilgiler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Daha da önemlisi dönüşüm yapacağınız ses dosyaları üzerinde Bit değerlerini değiştirerek kalite ayarı yapabilirsiniz. Dönüştürme hızı ve kalitesi mükemmel olan bu yazılımın en önemli ve işlevsel bölümü de bu alandır.

Müzik CD leri Oluşturma
Bilgisayarınızda kayıtlı olan ses dosyalarını Audio biçimli müzik CD lleri şeklinde yazdırma işlemi yapabilirsiniz. Tüm popüler ses dosyası biçimlerinden ister tek bir biçimde ister karışık biçimlerde seçerek Audio CD olarak tanımlanan diskler oluşturabilirsiniz. Oluşturacağınız bu CD lerin üzerine albüm, sanatçı, parça adlarını da yazabilmenize imkan tanıyan bu bölüm sade görünümü ile oldukça kolay işlem yapmanızı da sağlamaktadır.

MP3, WMA CD leri Yazdırma
Sahip olduğunuz ses dosyalarını MP3, WMA biçiminde CD ler halinde yazdırmanızı sağlayan bu işlev, ayrıca standart veri CD leri oluşturmanıza da imkan vermektedir. Veri CD lerinin içerisini karışık biçimli ses dosyalarını seçerek yazdırabilirsiniz. Uluslararası kod desteği ile Türkçe karakter sorunu da yaşamayacağız alanda uzun dosya adına sahip parçalarınızı da tereddütsüz seçebilirsiniz.

Yukarı da yazılımın sahip olduğu 4 temel işlev açıklanmıştır. Bu işlevlerine ek olarak yazılımın şu özellikleri bulunmaktadır:

# Türkçe dil desteği
# Ses dosyaları üzerinde normalizasyon yapabilme. Yani dönüştürülen ya da 'rip'lenen dosyalarınızın aynı ses şiddetine sahip olması sağlanmaktadır.
# Ses dosyalarında güçlendirme ve zayıflatma yapabilme
# Dahili bir CD oynatma aracına sahip olma
# Ses dosyalarının başındaki ve sonundaki sessiz bölümleri kesebilme
# M3U biçiminde çalma listeleri oluşturabilme
# CD ye yazdırılan dosyalar arasında bir zaman dilimi koyabilme
# CD yazdırma hatalarının önüne geçebilmek için BURN-Proof özelliği
# 30 ayrı dile destek verme
Kaynak: http://www.wardom.com.tr">Wardom

Dikkat! Bu link henuz sitemiz tarafindan onaylanmamistir(bu nedenle tiklanamaz; buna mukabil tiklanabilen linkler de onaylandigi anlamina gelmez ve sorumlulugu ustlenilmez). Icerik saglayici olarak yayin yapmamiz dolayisiyla, sitemiz linkin yayinlanmasi ile ilgili bütün sorumlulugu reddeder. Yayinlanan linklerin her gun 1000'den fazla olmasi nedeniyle tek tek kontrol edilmesi mumkun olmadigindan butun linkler ve konularla ilgili sikayetlere ayni gun icinde yanit verip gerekli duzeltmeleri yapmaktayiz. http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=470609">http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=470609

Dikkat! Bu link henuz sitemiz tarafindan onaylanmamistir(bu nedenle tiklanamaz; buna mukabil tiklanabilen linkler de onaylandigi anlamina gelmez ve sorumlulugu ustlenilmez). Icerik saglayici olarak yayin yapmamiz dolayisiyla, sitemiz linkin yayinlanmasi ile ilgili bütün sorumlulugu reddeder. Yayinlanan linklerin her gun 1000'den fazla olmasi nedeniyle tek tek kontrol edilmesi mumkun olmadigindan butun linkler ve konularla ilgili sikayetlere ayni gun icinde yanit verip gerekli duzeltmeleri yapmaktayiz.
# Amazon arama motoru üzerinden albüm bilgileri yükleyebilme
# Sürükle-bırak desteği.

Desteklenen Ses Dosyası Biçimleri:
3G2, 3GP, MP1, MP2, MP3, Windows Media Audio, Ogg Vorbis, MP4, M4A, AAC, aacPlus (HE-AAC, AAC , HE-AAC PS, eAAC ), FLAC, Musepack, WavPack, WAV, AIFF, Monkey's Audio, CUE ve M3U.

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
# Tam uluslararası kod desteği (Çince ve Japonca destekleri de eklendi).
# UTF8 ve uluslararası kod desteği ile Cue Sheets, yani kalıp ses dosyası desteği
# UTF8 ve uluslararası kod desteği ile M3U biçimli çalma listesi oluşturma desteği
# UTF8 ve uluslararası kod desteği ile ID3V2 biçimli metaverisi desteği
# İnternet üzerinden metaverisi yükleme desteği
# Metaverilerini sıkıştırma desteği
# Ses normalizasyon özelliği geliştirildi.
# Ogg Vorbis kodlayıcısının son sürümüne destek
# Kullanıcı arayüzü geliştirildi.
[/center]

[codebox]http://www.duckload.com/download/4379466/Easy_CD-DA_Extractor_2011_Ultimate_2011.0.0.0_Portable.rar[/codebox] Edited by mcmstar
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...