Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Galatasaray-Trabzonspor


Sirius
 Share

Recommended Posts

Bir Fenerli olarak Konuyu biz açalım bakalım...





[FONT="Century Gothic"][SIZE="4"][B]Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor, seyircisiz maçta bu akşam Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak maçı Bünyamin Gezer yönetecek. [/B][/SIZE][/FONT]


[CENTER][IMG]http://i51.tinypic.com/33peoap.jpg[/IMG][/CENTER]


[FONT="Century Gothic"][SIZE="3"]Fenerbahçe derbisinde yaşanan saha olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-kırmızılı takım, bu cezasını Trabzonspor maçında çekecek.

Lig tarihinin en başarısız günlerini geçiren 13. sıradaki Galatasaray ile 28. haftaya lider giren Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek maç Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

[B]''CİM BOM'' PRESTİJ PEŞİNDE[/B]

19 Şubat'ta İstanbul'da Bucaspor'u 1-0 yendiği lig maçının ardından oynadığı son 6 resmi maçı da kazanamayan, 5 haftadır galibiyete hasret kaldığı Süper Lig'deki son 3 maçını yitiren ''Cim Bom'', lider Trabzonspor önünde prestij mücadelesi verecek.

Bu sezon 3. teknik direktörle yoluna devam eden, kulüp yönetiminin hafta içinde olağanüstü genel kurul kararı aldığı Galatasaray, lig tarihinin en kötü günlerini geçirdiği sezonda kötü gidişine Trabzonspor önünde alacağı galibiyetle ''Dur'' demek amacında.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 27 haftada topladığı 33 puanla 13. sırada bulunan Galatasaray, 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Toplam 29 gol atan sarı-kırmızılı ekip, kendi kalesinde ise 37 gol gördü. Averajı eksi 8 olan Galatasaray, son maçında deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 3-0 yenildi.

Galatasaray, iç sahada oynadığı 13 maçtan ise 19 puan çıkardı. İstanbul'da oynadığı maçlarda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan ''Cim Bom'', iç saha maçlarında rakip filelere 16 gol gönderirken, kendi kalesinde de 18 gol gördü.

Sarı-kırmızılı ekipte kırmızı kart cezalısı Milan Baros, sarı kart cezalısı Serkan Kurtuluş ile sakatlıkları süren Lorik Cana ve Hakan Kadir Balta maçta forma giyemeyecek. Takımda Stancu'nun da hafif sakatlığı bulunurken, dünkü antrenmanı ağrıları nedeniyle tamamlayamayan kaptan Arda Turan'ın durumu ise henüz netlik kazanmadı.

[B]TRABZONSPOR ''KOLTUK'' DERDİNDE[/B]

Geçen hafta Konyaspor'u 1-0 yenerek, Fenerbahçe'nin Bursaspor ile golsüz berabere kalmasıyla liderlik koltuğuna yeniden oturan Trabzonspor ise bu unvanını Galatasaray maçı sonrasına taşımak amacında.

Galatasaray karşısında İstanbul'daki son galibiyetini 10 Nisan 2005 tarihinde alan, daha sonra deplasmandaki 5 lig maçını da yitiren bordo-mavili ekip, aynı tarihe denk gelen müsabakayı kazanarak, son 6 haftaya lider girmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 27 haftada topladığı 63 puanla, Fenerbahçe'nin 2 puan önünde 28. haftaya lider giren Trabzonspor, 19 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Toplam 55 gol atan bordo-mavili ekip, kendi kalesinde ise 21 gol gördü. Averajı 34 olan Trabzonspor, son maçında kendi evinde Konyaspor'u 1-0 yendi.

Ligdeki son 4 maçını da kazanan Karadeniz temsilcisi, bu sezon deplasmanda oynadığı 13 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı ve rakip sahada en çok puan toplayan takım konumunda bulunuyor.[/SIZE][/FONT]


Kaynak:
[code]http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/38128/arenada-sessiz-randevu[/code]


Fenerliler'den [COLOR="#0000ff"]G.Saraylılar[/COLOR]'a belgeli tepki!

F.Bahçeliler kendileri hakkında çıkan [COLOR="Blue"][B]"Bu hafta F.Bahçeliler Galatasaray'ı tutuyor" [/B][/COLOR]haberlerine sert tepki gösterdiler...


İşte Fenerbahçelilerin yaptıkları açıklamalar ve belgeleri: Ligin bitimine sayılı günler kala kızışan şampiyonluk yarışında[COLOR="#0000ff"] Galatasaray[/COLOR]'dan medet umacağımızı sananlar yanılıyor olsa gerek.[SIZE="3"] Fenerbahçe taraftarı [COLOR="#0000ff"]Galatasaray[/COLOR]'ın ya da bir başka rakibinin alacağı galibiyete değil kendi takımının alacağı galibiyete bakar ve umudunu ona göre sürdürür. En azından biz böyle düşünüyoruz. [/SIZE]

Kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan "Bu hafta Fenerbahçeliler, [COLOR="#0000ff"]Galatasaray[/COLOR]'ı tutuyor" hikayesini [U]kesinlikle[/U] [B]tasvip etmiyoruz.[/B]


Bu tarz haberler yapanlara aşağıdaki resimlere bol bol bakmalarını ve bizi başkalarıyla karıştırmamalarını tavsiye ediyoruz.:nono::nono:


[IMG]http://www.internetspor.com/data/gallery/1302345160-basliksiz-2.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.internetspor.com/data/gallery/1302345160-basliksiz-3.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.internetspor.com/data/gallery/1302345160-basliksiz-4.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.internetspor.com/data/gallery/1302345160-basliksiz-5.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.internetspor.com/data/gallery/1302345160-basliksiz-6.jpg[/IMG]
Link to comment
Share on other sites

[quote name='byvistakazim' date='10 April 2011 - 16:40 ' timestamp='1302446453' post='990854']
Trabzon atar......Fener bakar..Tabi Aziz abla hakemlere demokrasi getirmezse...
[/quote]
evt hakemler üstünde ABD nin ortadoğuya sözde getirmeye çalıştığı demokrasiyi uyguluyor.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='dövücü' date='10 April 2011 - 15:40 ' timestamp='1302446445' post='990853']
yapabilirler bunu neresi suç.Fenerin aldığı şahabeli maçlar ne olcak
[/quote]
kanıtın nerde? Bak ben gazete küpürleri koydum.

Link to comment
Share on other sites

Kanıt olmayabilir son yaşanan olaylar ne olacak PFDK üzeirnde baskıları falan ne olacak bir ara çok konuşuldu.
Kayseri-Fenerbahçe maçında kayserinin yediği goller ne idi.Ondan sonra patlak verdi şike iddaları.
[img]http://i.imgur.com/LjRqL.png[/img]

Link to comment
Share on other sites

Bir FB li olarak umudum bu macın GS 1 - TS 0 olarak neticelenmesi.Yaralı aslan belki bu TS karşısında silkinirde bir nebze başarı gösterir.Son sözüm umudumuz GS nin TS karşısında 1 - 0 galibiyetle sonuçlanması.

Link to comment
Share on other sites

Galatasaray Trabzonspor a yenilip FenerBahçe Şampiyon olmasın mı diye düşünecek yoksa kendisi küme düşmeye yakın az da olsa potadan çıkmak için yenmeyi mi düşünecek bu soruların yanıtını 20:45 te hep birlikte göreceğiz ancak gs feneri değil kendini düşünmek zorunda ben FB olarak GS düştüğü duruma çok üzülüyorum ama GS arkadaşlar düştükleri durumu gözardı edip " aman FB şampiyon olmasında tek biz küme düşelim" mantığı bu nasıl bir düşünce ve mantık onu anlamadım bu kadar kin ve nefret ne için sonuçta bir spor herkesin zevk aldığı dertlerinden sıkıntılarından az da olsa uzaklaştığı bir spor bu ben FB olarak eğer GS küme düşecekse buna üzülürüm çünkü GS yoksa FB de yoktur GS FB BJK TS olmadaığı bir lig düşünebilirmisiniz?


Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

[quote name='dövücü' date='10 April 2011 - 14:40 ' timestamp='1302446445' post='990853']
yapabilirler bunun neresi suç.Fenerin aldığı şahabeli maçlar ne olcak
[/quote]

Fenerin aldığı tüm maçlar şaibeli Kayseri-Trabzonspor macında da aynı hataları Kayserispor un diğer kalecisi yapmadımı?
Fenerbahçe mali açıdan Türkiye deki her kulupten üstün bu da sayın Aziz YILDIRIM sayesinde olmuştur.Adnan POLAT bile mali konularda Sayın Aziz YILDIRIM dan destek almıştır.Gerçekler asla gözardı edilemez

Link to comment
Share on other sites

Tüm antifenerlilere göre her maçımız hileli boşverin siz. Size göre hakkımızla aldığımız maç yok. :lol: Neyse maç berabere bitsin ikisine de yaramasın. :clapping:

Edited by exi23
Link to comment
Share on other sites

[size="5"][b]G.S'lılar üzülmesin bence kümer düşerlerse en azından takımlarını Bank Asya liginde şifresiz gönül rahatlığıyla izleyebilirler...
GS-BJK-TS üçlü koalisyonunun karşısında Türkiye'nin en büyük takımı var o da Fenerbahçe'dir... [/b][/size]
[i][font="Century Gothic"][size="5"][b]Tek başına üçüyle de baş edecektir evvel Allah[/b][/size][/font][/i]

Link to comment
Share on other sites

baksana hemen şaibeli oldu mac gs sattı derler macı lig düşecez adamlar satmışlar maçı ilginç doğrusu fb gsyi yenince biz yendik derler ts yenince satıldı mac bu kadar işte düşündükleriniz

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...