Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Tweaknow Regcleaner 2011 6.2.1


 Share

Recommended Posts

[center][b]
[img]http://www.hizliupload.com/img/30007152186332307203.jpg[/img]

TweakNow RegCleaner 2011 6.2.1 || PCnizdeki Tüm Artıklardan Kurtulun || Katılımsız


[img]http://img201.imageshack.us/img201/6802/bilgi.gif[/img]
TweakNow RegCleaner Professional yazılımının bazı ek araçlarının, özelliklerinin bulunmadığı ve TweakNow şirketi tarafından kullanıcılara sunulan bir yazılımdır. G

TweakNow RegCleaner programı bir kayıt defteri temizleme aracıdır. Windows üzerinde genellikle "regedit" olarak bilinen "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" sistemin en önemli araçlarından birisidir. Kayıt defteri bilgisayarınızda meydana gelen değişikliklerin kayıtlarını kendi hafızasında tutmaktadır. Bu kayıtlar sisteminizin ya da yüklemiş olduğunuz uygulamaların çalışması için gereklidir. Sisteminize her yeni program kurduğunuzda bu programın kayıtları kayıt defteri içerisine veri olarak girilir. Yani sisteminize kurmuş olduğunuz her program kayıt defteri içerisinde yer tutar. Gereksiz programların kurulması ve kullanılması bu nedenden dolayı sistemi hantallaştırır. Çünkü gereksiz girdilerle dolu olan bir kayıt defteri, sistemin ana araçlarından birisi olduğu için artık işlevlerini normal hızında gerçekleştiremez. O nedenledir ki önemli olan sisteminizde ne kadar çok programın olduğu değil, ne kadar işlevsel programın olduğudur. Örneğin, beş ayrı program ile yapılabilecek bir işlem onların yerini tutabilecek bir programla da yapılabilmektedir.

Kullanıcılar zaman içerisinde sistemlerine kurmuş oldukları bir programı kaldırma gereksinimi duyabilirler. Bu program kaldırılırken kayıt defterindeki girdileri (eğer iyi bir kaldırma aracı yoksa) gereksiz olarak yer işgal ederler. Tabii ki kaldırmış olduğunuz programın iyi bir kaldırma aracı varsa, sistemden kaldırılırken kayıt defterindeki verilerini de otomatik olarak siler. Fakat henüz bu yaygın bir durum değildir. Yani genellikle programlar kaldırılırken kayıt defterinde verileri kalmaktadır.

İşte TweakNow RegCleaner programı bu olumsuz durumun önüne geçmektedir. Sisteminizden kaldırmış olduğunuz halde kayıtları hala bilgisayarınızda bulunan programın kayıtlarını sistemden temizler. Bu temizlik sistemin hızını artıracak ya da bir başka deyişle sistem hızını normal haline döndürecektir.

Programın 4 Önemli Özelliği
Hızlı: Yüksek performanslı tarama motoru ile gereksiz kayıt girdilerini hızlı bir biçimde tarar.
Doğru Tanımlama: Gereksiz ya da kullanılmayan girdileri doğru tanımlar.
Güvenli: Gereksiz dosyalar silinmeden önce otomatik olarak kayıt defterinin yedeği alındığından herhangi bir sorun ile karşılaşılması durumunda hazırlıklı olur.


Programın Kullanımı
Kullanımı oldukça basit olan bu programın iki ayrı tarama modu bulunmaktadır.
"Quick Scan" yani "Hızlı Tarama" özelliği ile hızlı ve derinlemesine olmayan bir tarama yapılır.
"Custom" yani "Elle Tarama" seçeneği ise kullanıcının kendi seçimlerini yaparak tarama yapabildiği yani özelleştirilebilir tarama seçeneğidir. "Custom" botununun hemen altındaki "Edit Custom Setting" yani "Elle Tarama Seçeneklerini Düzenle" botonuna tıklanarak istenilen alanlar seçilebilir.

Bu iki moddan birisi seçildikten sonra tarama için yapılması gereken tek şey programın ana menüsünde bulunan "Clean Now" yani "Şimdi Temizle" butonuna basmaktır. Tarama süresi seçimize göre değişecektir. Tarama bittikten sonra (eğer varsa) üç ayrı kategoride silinebilecek olan kayıtlar gösterilir.
"Safe to delete" güvenle silebileceğiniz kayıtlardır.
"Not fully safe to delete" silinmesi tamamen güvenli olmayan kayıtlardır.
"Unknowns" ise silinmesinin güvenli olup olmadığı belirsiz olan kayıtlardır.

Tarama işlemi bitince "View Result" yani "Sonuçları Göster" butonuna tıklayarak gereksiz kayıtları görebilirsiniz. Silmek istediklerinizin yanına işaret koyarak seçebilir ya da üst menüdeki "Select All Safe Items"e tıklayarak güvenle silebileceğiniz tüm kayıtları seçebilirsiniz.

User Mode (Kullanıcı Modları)
Bu bölümde iki seçenek mevcuttur. Birisi "Beginner" yani yeni başlayan kullanıcılara yönelik seçimdir. İkincisi ise "Expert" yani "Uzman" kullanıcılara yönelik bölümdür. Kendinizi hangisine uygun görüyorsanız o seçeneği işaretleyebilirsiniz.

Additional Tools (Ek Araçlar)
"Ek Araçlar" bölümünde Professional versiyonundan farklı olarak bir araç bulunmaktadır:
"Restore Backup" yani "Yedeği Geri Yükle" seçeneği ile TweakNow RegCleaner Standart yazılımının tarama yapmadan önce otomatik olarak almış olduğu yedeği geri yükleyebilirsiniz. Program kullanımından sonra sistemde hatalar oluşmuşsa kullanabilirsiniz.

Yeni Sürümündeki Değişiklikler
Windows Vista ve Windows 7işletim sistemi için destek eklendi.

[quote]
NOT: KURULUM ESNASINDA HİÇBİR SAFHA DA EKRAN GÖRÜNMEZ. SADECE KURULUM SONUNDA KURULDU UYARISI ALIRSINIZ.
"KURULUM TAMAMLANDI UYARISINI ALANA KADAR PROGRAMI ÇALIŞTIRMAYINIZ"
[/quote]


[QUOTE][SIZE="3"][B][color=#FF0000][U][I]Duckload.com dan nasıl dosya indirilir:[/I][/U] [/color][/B][/SIZE]

Link adresine gittiğiniz zaman ortada-sağ tarafta 30 dan geriye sayan yere varıyoruz.(FREE DOWNLOAD WAITINGTIME) ve 30 dan geri sayım bittiği zaman tıklıyoruz.(Bitmeden tıklamayın sizden premium üye olmanızı ister) tıkladığımız zaman sayfanın üstünde geri sayım başlıyor ve herhangi bir şifre-doğrulamaya gerek olmadan son sürat indirmeniz için link açılıyor.[/QUOTE]
[quote]
[color=#FF0000]Boyut: [/color][color=#000000]5.7 MB [/color]
[color=#FF0000]Sıkıştırma: [/color][color=#000000]zip / Şifresiz[/color]
[color=#FF0000]Tarama: [/color][color=#000000]KIS 2011 / Durum Temiz[/color]
[color=#FF0000]Platform: [/color][color=#000000]Windows Xp / Vista / 7[/color]
[/quote]
[img]http://img713.imageshack.us/img713/9228/11ik0tj.gif[/img]

[img]http://img716.imageshack.us/img716/7205/indirj.gif[/img]


[CODE]http://www.duckload.com/download/4812804/Product_version_6.2.1_by_doctor.zip[/CODE]


[/b][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...