Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Dell'in Tabletleri Satışa Çıkıyor


KemalALKIN
 Share

Recommended Posts

[center][size="3"][color="#000000"][color="#FF0000"][size="5"][b]Dell'in Tabletleri Satışa Çıkıyor[/b][/size][/color]

Uzun süredir adından söz ettiren Dell'in tabletleri hazır. İlk olarak kullanıcıların beğenisine 3 model sunacak firmanın ürünlerinin ne zaman piyasada olacağını öğrenmek ister misiniz?


Dell firmasının kullanıcıların beğenisine sunacağı il ürünün adı Steak pro. Bu ürün Haziran ayında piyasaya sürülecek. 10 inç ekrana sahip olacak ürün içerisinde Android Honeycomb işletim sistemi bulunacak.

Nvidia'nın Tegra T25 işlemcisine sahip ürünün üzerinde Dell'in kullanıcılarına özel hazırladığı Stage 1,5 kullanıcı ara yüzü bulunacak.

Steak Pro'nun ardından Temmuz ayında Latitude XT-3 modelini çıkarmayı hedefleyen Dell, bu tableti üzerinde Windows 7 işletim sistemini kullanacak. 13 inç ekrana sahip olacak bu ürün Intel'in Huron River Core i3, i5 veya i7 SV işlemcilerini kullanacak.

[img]http://static.shiftdelete.net/img/article_new/leaked-roadmap1303801289.jpg[/img]

4 GB belleğe sahip olacak ürün üzerinde HDMI arabirimi olacak. İstenildiğinde klavye ile satın alınabilecek ürün bir Netbook gibi de kullanılabilecek.

Dell'in bu iki ürünün ardından çıkarmayı hedeflediği Latitude St ürünü ise Ekim ayında satışa sunulacak. 10 inç 1366 x 768 piksel çözünürlüğe destek verecek ekrana sahip olacak bu tablet Intel'in Oak Trail 1,9 GHz işlemcisini kullanacak.

2 GB belleğe sahip olacak ürün çif kameraya sahip olacak. Bu sayede görüntülü görüşmeler yapılabilecek. HDMI arabirimine sahip olacak ürünün sekiz saatin üzerinde batarya ömrü olması bekleniyor. Hemen unutmadan söyleyelim bu ürünün işletim sistemi Windows 7 olacak.

KAYNAK: SDN[/color][/size][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...