Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

4 Çekirdekli Mobil İşlemci Ne Zaman Çıkacak?


KemalALKIN
 Share

Recommended Posts

[center][size="3"][color="#000000"][size="5"][color="#FF0000"][b]4 Çekirdekli Mobil İşlemci Ne Zaman Çıkacak?[/b][/color][/size]

Mobil sektöründeki hızlı büyüme dur durak bilmiyor. Çift çekirdek, 1,5 GHzh derken sıra geldi 4 çekirdekli işlemcilere. Peki, bu işlemciyi ilk kim kullanacak?


PConline sitesinin yaptığı habre göre 4 çekirdekli ilk mobil işlemciyi Motorola firması kullanacak. 2012 yılının ikinci çeyreğinde çıkması tahmin edilen ilk dört çekirdekli akıllı telefonların adı Bullet ve Jet olacak.



Daha önce sizlere Motorola Bullet'ın haberini vermiştik. Bu gün ise yeni akıllı telefon Motorola Jet'in haberleri geldi. Bu iki telefonda Nvidia'nın yeni mobil yongası Tegra 3'ü kullanıyor olacak.

Bullet'in ekran büyüklüğü 4,3 inç olacak. 1 GB bellek ve 12 mega piksel kameraya sahip olacak telefonun depolama kapasitesi ise 16 GB olacak.

[img]http://static.shiftdelete.net/img/article_new/motorola1303799128.jpg[/img]

Mototola Jet'in ekran büyüklüğü ise 4 inç olacak. HD çözünürlüğü destekleyecek bu ekranın yanı sıra 1,5 GB belleğe sahip olacak telefonun 12 mega piksel kamerası ve 16 GB depolama alanı bulunacak.

Motorola Bullet, Jet'ten daha önce duyurulacak. Söylentilere göre bu iki telefon Nvidia'nın gelecekteki mobil platformu olan Tegra 3'e sahip ilk akıllı telefonlar olacak.

KAYNAK: SDN[/color][/size][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...