Jump to content

Facebook'ta Yeni Çılgınlık: Gönder Tuşu


KemalALKIN
 Share

Recommended Posts

[center][size="3"][color="#000000"][size="5"][color="#FF0000"][b]Facebook'ta Yeni Çılgınlık: Gönder Tuşu[/b][/color][/size]

Geçtiğimiz yıl geliştirdiği beğen butonu sayesinde tüm dünyadaki sitelerde kendine yer bulan Facebook şimdi işi biraz daha ileri götürüyor. İşte gönder tuşu ve özellikleri.
26/04/2011 08:10

Facebook hesabınız olsa da olmasa da bu sosyal ağdan kaçmanız pek mümkün değil. 500 milyon üyesiyle büyük bir internet gücü haline gelen Facebook, kendini diğer sitelere entegre edecek sosyal paylaşım teknolojileri geliştirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl, like (beğen) tuşunu devreye sokan site bu sayede diğer sitelerdeki beğendiniz tüm içeriği Facebook'a taşımanızı sağlamıştı. Ünlü sosyal ağın dün sadece 50 özel siteyle anlaşarak gerçekleştirdiği proje ise Facebook'un nasıl tüm sanal dünyaya hükmettiğini gösteriyor.

Send Ve Like Arasındaki Fark Ne Olacak?

[img]http://static.shiftdelete.net/img/article_new/send1303794913.jpg[/img]

Bundan sonra, beğendiğiniz herhangi bir makale ya da içeriği arkadaşlarınıza direkt olarak sosyal ağ hesabınız üzerinden yollayabileceksiniz. Dün devreye giren send (gönder) tuşu internet reklamcılığını ve araştırma kaynaklarını üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor.

Beğendiğiniz makaleyi bu tuşa basarak, seçtiğiniz tüm arkadaşlara Facebook özel mesajı olarak atabileceksiniz. Şimdilik sadece Washington Post, The Wall Street Journal, LastFM gibi sitelerde bulunan özelliği sayfanıza eklemek istiyorsanız bu adrese başvurabilirsiniz.

Send tuşuyla birlikte like butonunun hükmü de kalkmış değil. Facebook'un açıklamalarına göre iki özellik farklı hedef kitlelerine hizmet etmeye devam edecek.

KAYNAK: SDN[/color][/size][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...