Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Adw Launcher Beta 2 Yakında!


KemalALKIN
 Share

Recommended Posts

[center][size="3"][color="#000000"][size="5"][color="#FF0000"][b]ADW Launcher Beta 2 Yakında![/b][/color][/size]

Android'in açık kaynak kodlu popüler arayüz yazılımı ADW Launcher güncellendi. Uygulamanın yeni sürümünden ilk kareler yazımızın devamında sizi bekliyor!


Android kullanıcılarının yakından tanıdığı yazılımlardan birisi olan ADW Launcher yeni sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Henüz Android Market üzerinde yer almayan yazılım, çok daha hızlı ve kullanışlı bir arayüz vaat ediyor.

[img]http://static.shiftdelete.net/img/article_new/adw_launcher_b2_haber11303761757.jpg[/img]

Arayüz uygulamasının yeni sürümünde küçük görsel düzenlemeler de gözden kaçmıyor değil ancak en çok dikkat çekici olan, herhangi bir simgenin üzerinde uzun süreli basılı tuttuğunuzda karşınıza gelen pencere olmuş. Buradan yazılıma dair birçok bilgiyi görebileceğiniz gibi çeşitli işlevleri de yönetebiliyorsunuz.

Yeni sürümde kendinize özel kısayollar oluşturmak da çok kolay bir hale gelmiş. Ayrıca oluştuğunuz kısayollara çeşitli etiketler de atayabiliyorsunuz. Bunun yanında klasörleme seçeneğinin de son derece başarılı ve hızlı olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

[img]http://static.shiftdelete.net/img/article_new/adw_launcher_b2_haber21303761768.jpg[/img]

ADW Launcher Beta 2'nin dikkat çeken bir diğer özelliği de ana ekranlar arasında duraksamadan geçiş yapılabilmesi olmuş. Yani yedinci ekrana geldikten sonra tekrar tek bir hamlede ilk ekrana dönebiliyorsunuz, tüm ekranları geriye doğru sürüklemeniz gerekmiyor.

Güncelleme haberi geliştiricinin Twitter sayfası üzerinden duyurulmuş olsa da yayınlanan sürüm henüz tam anlamıyla stabil değil ve bir takım sorunlara neden olabiliyor. Bu yüzden yazılımı kullanmak için biraz daha beklemekte yarar var.

KAYNAK: SDN[/color][/size][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...