Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Dünyanın En Büyük Dj'ine Hazır Olun


mucit41
 Share

Recommended Posts

[center][size="5"][color="#008080"][b]Dünyanın en büyük Dj'ine hazır olun[/b][/color][/size][/center]

[b]Rio De Janerio Ipanema Beach'te toplanan 250.000 katılımcı, her yaz Pazartesi geceleri Ibiza Privilige'de bir araya gelen binlerce kişi veya Londra Victoria Park'taki 25.000 hayran, hepsi aynı sebep için bir araya geliyor: Dünyanın en büyük Dj/prodüktörü Tiesto’yu görmeye geliyor![/b]

[center][img]http://www.hurriyet.com.tr/_np/9334/13259334.jpg[/img][/center]

Hürriyet'i Takip Et!Dünyanın en büyük Dj'ine hazır olun25 Nisan 2011Rio De Janerio Ipanema Beach'te toplanan 250.000 katılımcı, her yaz Pazartesi geceleri Ibiza Privilige'de bir araya gelen binlerce kişi veya Londra Victoria Park'taki 25.000 hayran, hepsi aynı sebep için bir araya geliyor: Dünyanın en büyük Dj/prodüktörü Tiesto’yu görmeye geliyor!2004 Atina Olimpiyat oyunları açılışındaki unutulmaz performansı, Grammy adaylığı, sayısız MTV ödülü ve hatta Madame Tussauds müzesindeki balmumu heykeliyle evrensel bir fenomen haline gelen Tiesto, 19 Haziran gecesi İstanbul'da Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak.

Mixmag'da "Tüm Zamanların En Büyük Dj'i" olarak aday gösterilen; Nelly Furtado, Busta Rhymes, Goldfrapp gibi dünyaca ünlü sanatçılarla remixler gerçekleştiren Tiesto, stüdyoda olmadığı zamanlarda dünyanın dört bir yanındaki hayranlarıyla sold-out showlarda buluşuyor. Henüz tamamladığı Kaleidoscope Dünya turunda, 15 ay içerisinde 6 kıtada 175 sold-out show gerçekleştirerek bir milyonu aşkın hayranıyla buluştu.

19 Haziran gecesi baş döndürücü görsel ve ışık gösterileri eşliğinde gerçekleştireceği muhteşem performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak olan Tiesto'ya sahneyi, ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği en başarılı Dj/prodüktörlerinden Dj Emrah İş bırakacak.


Unilife Organizasyonu ile gerçekleşen etkinlik işin biletler 25 Nisan günü 48 saatlik çok özel bir fırsatla %30 indirimle Biletix satış noktalarında olacak.

NEREDE: Parkorman

NE ZAMAN: 19.06.2011 18:00

NE KADAR: Deluxe Lounge: 215,00 TL, Girls Lounge: 165,00 TL, Normal: 56,00 TL, Sahne Önü: 112,00 TL

[center][img]http://i.imgur.com/Xmd1I.jpg[/img][/center]

[color="#8B0000"][b]Hürriyet[/b][/color]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...