Jump to content

Facebook, Groupon Ile Rekabete Giriyor


KemalALKIN
 Share

Recommended Posts

[center][size="3"][color="#000000"][size="5"][color="#FF0000"][b]Facebook, Groupon ile Rekabete Giriyor[/b][/color][/size]

Groupon ile başlayan fırsat ve kupon siteleri çılgınlığına büyük oyuncular da dahil olmak istiyor. Google'dan sonra şimdi de Facebook bu işe girmek için ilk adımı attı.


İnternet dünyasının son dönemdeki en popüler olgularının başında fırsat ve kupon siteleri geliyor. Tüm dünyada Groupon'un önderliğinde yayılan bu sitelerden ülkemizde de çok sayıda bulunuyor.

İnsanların bu sitelere yoğun ilgi göstermesi büyük isimlerinde bu işe girmek istemesine neden oluyor. Groupon'u satın almak isteyen fakat bunu başaramayan Google, Google Offers adını verdiği kupon ve fırsat hizmeti üzerinde çalışıyor.


Şimdi de bir internet dünyasının bir diğer büyük ismi Facebook bu yola adım attı. Facebook resmi blog sayfasında yayınlanan duyuruda Deals on Facebook adlı hizmetin kullanıma sunulduğu açıklandı.

[img]http://static.shiftdelete.net/img/article_new/deals1303889723.jpg[/img]

Sadece Birkaç Şehirde

Deals on Facebook hizmetinin diğer fırsat kuponu hizmetlerinden çok farkı yok. Bulunduğunuz şehirdeki fırsatlar size Bildirimler bölümünden gönderiliyor.

Tüm fırsatları ise Deals adlı yeni sekmeden görebiliyorsunuz. Ayrıca, fırsatları beğenebilir, arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Deals on Facebook şimdilik sadece deneme aşamasında. Hizmet şu an için yalnızca ABD'nin Atlanta, Austin, Dallas, San Diego ve San Fransisco şehirlerinde kullanılabiliyor. Yetkililer yakın zaman içinde daha geniş alanlarda hizmet vermeyi hedeflediklerini söylüyorlar.

KAYNAK: SDN[/color][/size][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...