Jump to content

Ard Arda Recovery Denemek Veri Kaybına Yol Açarmı?


zidanezidan_67
 Share

Recommended Posts

Bilgi: Samsung 500gb lık harici hdd de ikinci bir bölüm açtım ona boot edilebilir win7 kurmak için uğraşırken işlem dondu bende hdd yi söküp geri takınca bu kezde klasik Disk tanınmıyor şimdi biçimlendir uyarısı geldi hızlı biçimlendir diyerek biçimlendirdim. Bir sürü önerilen geri getirme programı var evet bende sırayla deniyorum şuan pek bir gelişme kaydedemedim.

Soru: Aklıma takılan aynı anda birkaç recover programı açsam bir sıkıntı olur mu ya da bu denemeler verilerime ulaşmamı engeller mi yani her deneyişimde geri getirme ihtimalim azılıyor mu ?

Ek: Formatladığım hdd yi kullanmıyor içine birşey atmıyorum, donanımsal bir sorunum yok. Find and Mount isimli program belki işimi görür diye denedim oda fayda etmedi, bunun gibi recover programları hariç bir öneriniz varsa onuda dinleyebilirim ama asıl sorum yukardaki. Edited by zidanezidan_67
Link to comment
Share on other sites

Açar maalesef ben hardiskimi kaybettim eğer kurtarmaya başladıysan bekleyeceksin bitene kadar ayrıca sildiğin diskin flaşın her neyse üzerine kesinlikle dosya atma.

Edited by pilgetir
Link to comment
Share on other sites

veri kaybı olurmu bilmem ama...her aramada gelenleri tekrar sildiğinde bir sonraki aramadaa sildiklerinide tekrar geri getirme gibi saçma bi durum oluyo)...yani veriler gitgide artıyo))....aynı resmi bidaha kurtarmıs oluyorsun arama zamanı uzuyo....yani bi prtogramla dene tam dene....çeşitli denemeler yapman sakıncalı bence....ayrıca tam arama yapma..sadece ne kurtarmak istiyorsan o dosyaları tarat derim...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...