Jump to content

Makeup Pilot 4.4 Turkce Yama.


buyuk
 Share

Recommended Posts

MakeUp Pilot 4.3 Turkce yama.

NOT: Resim bir alt sürüme (4.2) aittir.

[img]http://i43.tinypic.com/i554io.jpg[/img]

Programla yapılmış bir çalışma.

[img]http://i41.tinypic.com/15h1o9w.jpg[/img]

Tanıtımı : MakeUp Pilot 4.3 makyaj yardimci programidir. Bu program ile resimlerinize istediginiz gibi makyaj yapabilirsiniz. ister makyajsiz çekilmis resimlerinize makyaj uygulayin , isterseniz resim üzerinde makyaj düzeltmeleri yapin. MakeUp Pilot 4.3 sayesinde uygulamak istediginiz makyaz stilini önce bilgisayar ortaminda deneyip sonuçlari gördükten sonra kendinize tatbik edebilmenize olanak sagliyor. Böylece sonradan begenmeyeceginiz bir makyaji direkt olarak kendinize uygulamak zorunda kalmiyorsunuz.
MakeUp Pilot 4 ile Sivilce, kirisiklik gibi istenmeyen görüntülerin önüne geçebilirsiniz. MakeUp Pilot ile kusursuz resimler hiçte uzak degildir.
Yeni Araçlar:
Ruj , Allik , Yüz Pudrasi , Dis beyazlatici firça , Göz rengi degistirici, Göz kalemi,Cilt Bakımı

indir:http://oron.com/dbn3l1ffxbly/MakeUpPilot_4.3.0_Turkce_Yama.rar.html
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

MakeUp Pilot 4.4 Türkçe Yama

[img]http://i51.tinypic.com/295d1rb.jpg[/img]

Tanıtım ve Kurulum Bilgileri:

MakeUp Pilot popüler bir makyaj ve resim düzeltme aracıdır. Program ile resimler üzerine görsel olarak makyaj uygulayabilirsiniz. Böylece kendi resminiz üzeirnde denemeler yaparak size en uygun makyaj türünü görsel olarak tespit edebilirsiniz.

MakeUp Pilot 4 ile Sivilce, kırışıklık gibi istenmeyen görüntülerin önüne geçebilirsiniz. MakeUp Pilot ile kusursuz resimler hiçte uzak değildir. İndireceğiniz bu yama ile Make Up Pilot4 programını Türkçe olarak Kullanabileceksiniz.

MakeUp Pilot sizi fazla abartılı ya da cılız makyajlardan korur. Ekranda en iyi sonucu alana kadara çalışabilir kendinize yakışan makyajı ortaya çıkarabilirsiniz. Üstelik tüm bu makyaj denemelerinde hiç bir masraf yapmayacaksınız. Makeup Pilot size temiz bir yüz, doğal ve güzel bir görünüm vaad ediyor. MakeupPilot sahip olduğu sihirbaz arayüz sayesinde fotoğraflarınıza kolaylıkla makyaj uygular. Ruj, allık, diş beyazlatıcı, göz altı gölge, göz kapağı ve göz rengi gibi seçenekleri kolaylıkla uygular.

Makeup Pilot ile Gelen Yeni Araçlar

Ruj
Allık
Yüz Pudrası
Diş beyazlatıcı fırça
Göz rengi değiştirici
Cilt Bakımı
Yazı Ekleme
indireceğiniz MakeUp Pilot 4.4 türkçe yama dil eklentisi ile MakeUp Pilot 4.3 programını türkçe olarak kullanabileceksiniz. MakeUp Pilot 4.3 TR yama dil eklentisini sitemizden hiç bir ücret ödemeden bedava olarak indirebilir ve kişisel bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

MakeUp Pilot 4.4 Türkçe Yama Kurulumu

Yamayı kurmaya başlamadan önce MakeUp Pilot 4 programını tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Yamayı MakeUp Pilot 4.4 programını kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak bu yama "C:\Program Files\MakeUp Pilot\Languages" klasörüne kurulacaktır. Eğer siz programı farklı bir klasöre kurmussanız, yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.

Türkçeleştiren: Sultan AKYILDIRIM.

indir: http://oron.com/lqaol7js4zsa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...