Jump to content

Tuba Büyüküstün'ün Nikah Detayları


mucit41
 Share

Recommended Posts

[center][size="4"][color="#0000FF"][b]Tuba Büyüküstün'ün Nikah Detayları[/b][/color][/size][/center]

[center][img]http://estb.msn.com/i/71/51C6826495F7B93B262D73445A41.jpg[/img][/center]
[center][b]Konsolosluktan Rolce Royce ile ayrıldılar[/b][/center]

Tatillerini iki haftadır yurtdışında sürdüren Tuba Büyüküstün - Onur Saylak çifti dün, Paris Başkonsolosluğu’nda kıyılan nikâhla dünya evine girdi. Çiftin ailelerinin katıldığı sade nikâh törenine Tuba Büyüküstün’ü televizyon dünyasına kazandıran Tomris Giritlioğlu’nun oğlu Ilgaz Giritlioğlu da katıldı. Gönülçelen dizisinde birlikte oynarken yakınlaşan çift, dizide de sevgili rolünü canlandırmıştı. Büyüküstün’ün menajeri, yaptığı açıklamada, ikiz bebeklere hamileliği doğrularken Tuba Büyüküstün ve eşinin nikâhın detayı ve özel hayatıyla ilgili açıklama yapmama prensibini koruyacaklarını belirtti.

[center][img]http://estb.msn.com/i/B6/B4D24A64C3C574F464D82725A6.jpg[/img][/center]

Paris’teki Türkiye Başkonsolosluğu’nda kıyılan ve yalnızca çiftin ailesinin ve çok yakın arkadaşlarının katıldığı nikaha gazeteciler alınmadı. Çift 16.30’da öngörülen nikaha gecikmeli geldi.

[center][img]http://estb.msn.com/i/43/E65AA6F576E1FDC3BCEBFFF17573A.jpg[/img][/center]

Hürriyet'in haberine göre, üstelik nikah kayıt defterinde fotoğrafları olmadığı için Konsolos Uğur Arıner’in makamına yakın bir odada bir süre işlemlerin yapılmasını beklediler. Hürriyet’in fotoğraf talebini reddeden Tuğba Büyüküstün “Aile arasında olsun istiyoruz ve fotoğraf kesinlikle istemiyoruz, kusura bakmayın” dedi.

[center][img]http://estb.msn.com/i/40/C12A94A4C39AEBFBEF4CF46FF376FE.jpg[/img][/center]

Düğüne katılanların cep telefonlarıyla bile fotoğraf çekmesine izin verilmezken, belki de aşırı ‘kapris’e ve gecikmeye sinirlenen Başkonsolos Uğur Arıner 6’ncı kattaki makamından bir alt katta kıyılan nikaha katılmadı.

Etekleri kabartma tüllü, başında beyaz bir bandaj eşliğinde saçlarını açık bırakan ve yüzünü duvağıyla örten Tuğba Büyüküstün, güzelliğiyle göz kamaştırdı. Nikahı kıyan konsolos müşaviri Emre Kadıoğlu ikiz bebek bekleyen çiftten önce Tuğba Büyüküstün’e soruyu yöneltti. İlk ‘evet’ diyen Tuğba Büyüküstün oldu. Ardından Onur Saylak ‘evet’ dedi. Çift tek taş nikah yüzüğüne taktıktan sonra Tuğba, Onur Saylak’ın ayağına bastı.

Yarım saatten kısa süren nikah töreninin ardından olayı medyadan duyan çok küçük sayıda hayran fotoğraf çekmek istedi. Ancak Saylak’ın kardeşleri ve özel tutulmuş bir grup fotoğraf çekilmesini engellemeye kalkınca hayranları sinirlenerek, “Burası sokak ve sokakta insanlarlara engel olamazsınız, ne bu hal allah aşkına ne saklıyorsunuz” diye öfkelendiler.

Çiftle beraber gelen kişiler gazetecilerin de fotoğraf çekmesini engelledi. Tuğba ve Onur çifti konsolosluk binasından eski model beyaz bir Rolls Royce araba ile ayrıldılar.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...