Jump to content

Anakart'a Hdd'yi Bağlayınca Açılmıyor...


Loris_my_Morris
 Share

Recommended Posts

iyi akşamlar. Benim elimde emektar daha garantisi bitmemiş lakin garanti verdiğimde garanti dışı kalmış bir anakartım mevcut. Anakartın sorunları şunlar: PS/2 leri çalışmıyor, IDE portun 1.si çalışmıyor Diğeri sağlam, Usb klavye takınca biosa girebiliyorum ama mouse takmamam gerekiyor. Ps2 den usb'ye çevirici kullandığımda biosa giremiyorum ve osseçeneklerini seçemiyorum birde onboard vga'sı çalışmıyor hepsi bukadar. Gelelim sadede:

Yukarda yazdıklarımı kullanmasamda idare etsem iyi ama artık o da olmuyor. Anakart ide portuna (çalışan) yeni garantiden gelen hdd'yi bağlayınca Pc'm biostar logosu görünüp öyle kalıyor atlamıyor bir sonraki ekrana. Ama hdd'yi söküp dvd-rw'yi bağlayınca hem biostar yazısında kalmıyor hem de dvd-rw'yi tanıyor bilgisayar.

Dün anakartı tamirciye verdim vermez olaydım salaklar daha anakartın biostar logosunu bile görememiş yani onu bile becerememişler. Fan takarken deilkleri zedelenmiş dediler bir de. Daha açmasını beceremeyen den bilgisayarcı olursa böyle olur. Neyse sorun bu arkadaşlar biraz uzun oldu ama sizleride akşam akşam rahatsız ettim ama İzmirde tanıdığınız bir kaliteli anakart tamircisi biliyormusunuz. Anakartın bu sorununa nasıl bir çare bulabiliriz.
Link to comment
Share on other sites

[quote name='Loris_my_Morris' date='08 August 2011 - 15:21 ' timestamp='1312806078' post='1059022']
tamiri çok mu zor bunun
[/quote]

sen mi tamir edeceksin yoksa :) şaka bir yana kartta birden çok çipde yanmış olabilir gördüğü hasara bağlı. en iyisi bir anakart tamircisine götür baksınlar ve sana maliyetini söylesinler ama yaptırsan dahi bence sen yenir kart al ilerde belki başın yine ağrıyabilir birde buna bak

http://izmiranakarttamiri.com/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...