Jump to content

Konya/selçuklu-Hangi Interneti Kullanmalıyım?


prolive
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar Konya'da Selçuklu ilçesinde oturuyorum.Daha doğrusu 1 aya taşıncam.Sizce hangi interneti bağlatmalıyım?Özellikle Konyada oturan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Süper online fibere baktım konyada yok ttnetin fiber netine baktım oda limitsiz pakette bile 50 gb sınır koymuş.Kafam karıştı.Herkezin yardımlarını bekliyorum lütfen !
Link to comment
Share on other sites

[center][color="#0000FF"][b]Merhaba Dostum Ben Doğma Büyüme Konyalıyım Ttnet'in ÇAlışma Politikasınada Aşina Bir Bünyeye Sahibim :D

Ben Kendim Sınırsız 8 mb ye kadar Kullanıyorum. Karataydayım ayda 55 lira veriyorum.
Hızım Çok Nadir Olarak 8 mbit in altına iniyor. Genelde 869 Kbbs ile dowload yaparım idm de 10 mb ye ulaştığı da oluyor.
[u]Bildiğim Kadarıyla [/u] Senin Bahsettiğin Kota Olayı Azami Download Kotası Yani O Hızı Geçtikten Sonra Portların Yoğunluğuna Bakarak Senin Hızında Düşürülmeye Gidilebiliyor Bunu Adamları Arayıp Bir Kaç Dandik Test Yapıp Onarım Kaydı Bıraktığında Senin Evine Gelmeden Dns yi Değiştirip Hallediyorlar.
Bir de Şu var "Ben ttnet Düşmanıyım Onların Altyapısını Kullanmak İStemiyorum" Dersen;
Uydunet Kullanacaksın. Şu Aralarda Güzel bir Kampanya Yapmışlar Sadece İnternetin ve HD tv nin Parasını Ödüyorsun Ondada Bir Göz At ;)
[media]http://www.uydunet-teledunya.com/yarim-duzine-firsat-kampanyasi.html[/media]
[/b][/color][/center]

Edited by teocan94
Link to comment
Share on other sites

dostum ttnetin netlimitsiz(8 MBps) tam geliyorsa sorun yok.Sizin oranın nüfüsu kaç birde merkeze yakınmı? selçuklu çok yakınmış bildiğim yakadarıyla 15-20 km imiş.Dedin gibi uydunetide düşünmüyor değilim.Ama onun kurulum sıkıntısı fln varmı bir araştırmak lazım.Ama selçukluyada inş netlimitsizde seninki gibi hız yüksek olur.Yoksa üniversite zor biter :D

Link to comment
Share on other sites

[code]http://www.kablonetkablotv.com/kablonet_internet_tarifeleri.php [/code]
burda mesela 10 mbps 100 lira ttnette 8 lik 55 lira eğer ttnette ful performans olursa ttneti tercih ederim ben açıkcası başka fikri olan varmı arkadaşlar ?

Edited by prolive
Link to comment
Share on other sites

[color="#0000FF"][b]Şimdi Sen Selçukluda Evmi Tuttun Yoksa Yurttamı Kalacaksın Kampüsteki Yurtta Kalacaksan Ordaki Sistemi Ordabilen Adamlara Sorman LAzım Bİldiğim KAdarıyla Kampüste Yüksek Hızda Fiber Net Servisi var Bide Hangi Bölümü Tutturdun :whistle: Ben Şehrin Göbeğindeyim bu Arada Nufusda Baya Var :)

Diğer Kouya Gelirsek ttnet 8mbit e kadar hizmeti 55 liraya vwriyor yani her zaman o hızda vermeyebilirler gidipte adamlara hesapta soramazssın anca dns değiştiriyorlar dediğim gibi ama kablo net de 10 mb hız garantisi var yani sürekli :dribble: [/b][/color]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...