cemderya Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 [b]Msni Sistemden Komple Kaldırarak Silmek İstiyorum Sistemden Ne Yapmalıyım..... 1.Sorum Şu Olcak Arkadaşlar Windows İnstaller CleanUp ile Bu Bileşenlerin Hepsini Siliyim mi Arkadaşlar_?[/b] [img]http://i54.tinypic.com/21e4yhk.jpg[/img] [b]2.Sorum Şu Olacak Arkadaşlar. Denetim Masasından Bu Bileşenlerin Hepsini Siliyim mi_? [img]http://i51.tinypic.com/2vkyjx1.jpg[/img] Sürekli Hata Alıyorum.....Hata Kodlarının Hepsini Denedim Olmuyo Komple Kaldırıp Yeniden Kurmak İstiyorum...[/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cemderya Posted August 17, 2011 Author Share Posted August 17, 2011 Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehmet1000 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 iobit_toolbox programını kullan. en iyisidir. kesinlikle işine yarar. gönderdğin resimdeki işaretli ilk üç pragramı kaldır. kolay gelsin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolic Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Arkadaşın dediği gibi ilk üç okla gösterdiğini kaldır son 2 sini kaldırma onların alakasını çözemedim. Msni kaldırır kaldırmaz eğer ki eski sürümlerden birini kurmayı düşünüyorsan problem çıkacaktır ama kaldırma işlemini [b]Your uninstaller[/b] ile yaparsan sorun olmaz. Hatta tüm kaldırma işlemlerini bu veya bu tarz programlarla kaldırmanı tavsiye ederim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cemderya Posted August 17, 2011 Author Share Posted August 17, 2011 xp sp3 kullanıyorum hangi msn önerirsiniz arkadaşlar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radyofon Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 [quote name='Diabolic' date='17 August 2011 - 23:39 ' timestamp='1313613557' post='1065014'] Arkadaşın dediği gibi ilk üç okla gösterdiğini kaldır son 2 sini kaldırma onların alakasını çözemedim. Msni kaldırır kaldırmaz eğer ki eski sürümlerden birini kurmayı düşünüyorsan problem çıkacaktır ama kaldırma işlemini [b]Your uninstaller[/b] ile yaparsan sorun olmaz. Hatta tüm kaldırma işlemlerini bu veya bu tarz programlarla kaldırmanı tavsiye ederim. [/quote] Katılıyorum. Your uninstaller ile kaldırman daha mantıklı olur. Ya da Revo ile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STeRK Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 program kaldırma yazılımları var onları denese örneğin revo başka programlarda ama tahmince tamamen kaldıramazsın msn'yi bir sürü dosyaları var Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolic Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Sp3 olması farketmez ki.. Gösteriş ve msnin sosyal ağlarıyla haşırneşirsen en yeni sürümünü kur derim.. ki büssürü parça program (oturum açma yardımcısı, mail için bi program, resim için bi program yazı için bi program v.s.) yüklüyor o yüklediklerini kullanmıyorsan sadece yazı yazıyor ve kamerada görüşüyorsan eski msn sürümlerinide işini görür. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts