Jump to content

Htc Wildfire S -Vodafone Kampanyalı 480 Tl Degermi


mustibursa
 Share

Recommended Posts

arkaadaslar abimin hattı üzerinden 24*20 tl ücretler htc wildfire s almayı dusunuyorum...acıkcası 24*10tl karsiliginda 240 tlye almak cok cazipti fakaat yaşım 25 üstü oldugu icin öyle birşey yapamiyorum...forumlarda alısveris sitelerinde ikinci el yeni alinmis olarak satiyolar zaten 500tlye ..siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz? ..alırmıydınzı 480 verip yoksa baska kampanyami beklerdiniz?..
Link to comment
Share on other sites

arkadaşım bu konuda sana yardımcı olabilirim aynı telefonu ben aldım şuanda kullanıyorum. 24*15 =360 tl ödeyeceğim bu fiyata böyle bir cihaz bulman imkansız . androit işlemci gayet hızlı hiç takılma olmuyor menu gecişlerinde uygulamalarda,nekadar acarsan ac. androit market te birsürü bedava eğlenceli oyun ve uygulamalar var .sesli mesaj yazabilme .akıllı klavye ozelliği ile mesaj yazmak rahat. ekran ve tasarım şık 5mgpiks. kamerası gayet net fotoğraflar cekiyor. şarjı bana 1,5 gun gidiyor ama aşırı oynuyorum tlf la . oynamayınca 2,5-3 gunu bulur tahminim. pc ye bağlanarak işlemler yapmak kolay.3g,edge, 7.2mgb veri indirme hızı .wifi .wifi hotspot , bluetooth 3.0 . navigasyon sosyal paylaşım siteleri.gibi bir cok özelliği cabası. birtek goruntulu konusması eksik. öndende bir kamerası olsaydı ozaman bu fiyata olmazdı :).. 10 üzerinden 9...

Link to comment
Share on other sites

Taksitli almanın dışında avantajı yok.Cihaz iyi ama ederi bu değil.(Ekran,kasa,dokunmatik vs anlamında gayet iyi) Custom rom yükleyemezsiniz çünkü cihaz hem garanti dışı kalmadan hem de elektronik bir aparat kullanılamadan S-On dan S-Off olamıyor.Dolayısıyla root yetkisi alamıyorsunuz.Bence biraz daha para ayarlayabilirseniz temiz bir HD2 size pek çok tadı yaşatabilir.İsterseniz android ile isterseniz Windows Mobile 6,5 ya da 7 ile kullanabilirsiniz.Seçim sizin :)

Edited by metinnitem1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...