Jump to content

Titanium 2012 Dijital Yaşamınızı Koruyor!


kannam_
 Share

Recommended Posts

Trend Micro bireysel güvenlik çözüm ailesi Titanium’un yeni sürümü Trend Micro Titanium 2012’yi Türkçe olarak kullanıma sundu.

Her gün sayılarına binlercesi eklenen virüs ve siber saldırı yöntemlerinden sadece kişisel bilgisayarınızı kullanırken değil, akıllı telefon ve tablet cihazınızdan da güvenle internete girebilmeniz için Trend Micro bireysel güvenlik çözüm ailesi Titanium’un yeni sürümü Trend Micro Titanium 2012’yi Türkçe olarak kullanıma sundu. Yeni sürüm sosyal medya ve internet kullanıcılarına en sofistike güvenlik tehditlerine karşı dahi koruma sağlıyor.

İnternet güvenlik çözümlerinde dünya lideri olan Trend Micro, tüketicilerin tüm dijital yaşamlarını her açıdan koruyan özel bir güvenlik yazılım ailesini tanıttı. Son dönemde siber suçlar hızla yaygınlaşıp, zararlı hale gelirken, bilgi çalmak için yapılan saldırı sayısı artıyor. Türkiye pazarında Türkçe olarak satışa sunulan Trend Micro Titanium 2012, nasıl geldikleri ya da nerede saklanmaya çalıştıkları önemli olmaksızın tüm kötücül tehditlere karşı tüketicilere yardımcı olmak üzere tasarlandı. İlk olarak 2010’da tanıtılan ve birçok ödül alan Titanium ailesi üzerine inşa edilen Titanium 2012, hızla artan sofistike tehditleri dijital yaşamlarımızdan uzak tutuyor. Siber suçların tümüyle savaşması için tasarlanan Trend Micro Titanium 2012, aile fotoğraflarınızdan banka hesaplarınıza, online alışverişten sosyal ağlara kadar tüm alanlarda koruma sağlarken, internete eriştiğiniz her ortamdan; tam donanımlı bir masaüstü bilgisayar, diz üstü bilgisayar, tablet ya da akıllı telefondan internete güvenle erişmenin rahatlığını yaşatıyor.

Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Pazarlama Müdürü Sibel Yılmaz, “Trend Micro’da bizler, müşterilerimiz ve ailelerinin korku ya da endişeye mahal vermeden internete girebilmelerine ortam hazırlıyoruz” diyor. Yılmaz sözlerini şöyle sürdürüyor: “İnternetteki yaşamın müşterilerimizin hayatında; alışverişte, bankacılık işlemlerinde ve arkadaşlarıyla iletişime geçerken çok önemli bir yere sahip olduğunu görüyoruz. İnternetin sadece evde değil, hareket halindeyken birçok platformda hayatın bir parçası olduğunun farkındayız. Titanium 2012, yenilikçi ve proaktif bulut çözümlerimiz sayesinde müşterilerimizin online dünyada rahatça yaşamalarına ve işlem yapmalarına olanak tanıyor. Bu ürün gün geçtikçe artan sosyal medya ve mobil koruma ihtiyacını tam olarak karşılıyor. Böylece müşterilerimizin dijital yaşamları güven altına alınıyor.”

Yeni tespit ve temizleme özellikli Titanium 2012;

Sosyal Ağ Güvenliği – Facebook ve Twitter gibi sosyal ağ sitelerindeki kötü amaçlı bağlantıları ve duvarınızdaki tüm görsellerin güvenliğini algılamak için otomatik tarama gerçekleştirir.

Sahte Antivirüs Temizleyicisi – Antivirüs yazılımı gibi davranan programları tespit ederek etkisiz hale getirir.

Proaktif Botnet Koruması – Bilinen ve bilinmeyen tüm botnetleri ve diğer ağ tehditlerini tespit eder.

Taşınabilir Çalıştırılabilir Virüs Koruması – Gerçek zamanlı sezgisel tarama metoduyla çok daha hızlı tarama imkanı. Bir zararlı tespit edildiğinde, yedekleme ve yeniden yapılandırma metoduyla doğrudan virüslü dosyaları kaldırarak, yerlerine düzgün dosyaları yapılandırır.

Paketçi’lere karşı Çözüm – Taramadan kaçmak için “paketçi” teknolojisi kullanarak şifrelenmiş kötücül yazılımları yeni tarama metoduyla tespit eder. Titanium 2012, paketlenmiş bir dosyanın açılması sırasında davranışsal görüntüleme motorunu kullanır ve açılmış dosyayı tarar. Bu özellik gerçek zamanlı tarama modunu destekler.

Trend Micro, katma değerli ürünlerinin eklendiği Titanium Maximum Security ürünüyle fazladan koruma sağlıyor. Öyle ki, Android işletim sistemi başta olmak üzere akıllı telefonlar ve tabletler için mobil güvenlik çözümü getiren Trend Micro Mobile Security Titanium Maximum Çözümü içinde yer alıyor. Ayrıca Titanium 2012; Ebeveyn Kontrolü, Davranışsal Görüntüleme ve Rootkit tespiti ile kaldırma özellikleri sunuyor. AVTest.org tarafından yürütülen araştırmada Titanium 2012, tespit edilmesi zor ve yıkıcı bir tür kötü amaçlı yazılım olan Rootkit karşısında %60 gelişme gösterdi. Tüm bunların yanında “eğlenceli arayüz” özelliği sayesinde kullanıcılar, dijital yaşamlarını korurken tüm görünüşü kişiselleştirme imkanına sahip olabilecekler.

Titanium 2012 gücünü müşterilerine sağlam bir tehdit koruması sağlayan Smart Protection Network’ten alıyor. Smart Protection Network teknolojisi, Eylül 2009’dan bu yana üç bağımsız laboratuvar tarafından gerçekleştirilen 10 test sürecinde birinci sırada yer aldı. Bulut tabanlı koruma sunan bu teknoloji sayesinde Titanium 2012, anında koruma sağlarken, proaktif bir şekilde tehditler henüz kullanıcı cihazlarına ulaşmadan engel oluyor ve diğer güvenlik ürünlerine göre disk alanı ve belleğin yarısından azını harcıyor.

Trend Micro, güvenliğinizi bulut teknolojisi ile sağlarken, datalarınızı da bulutta koruma hizmeti veriyor. Titanium Maximum ürünlerlerini destekleyen ve dosya ile klasör senkronizasyonu ve yedeklemesi imkanı veren Trend Micro SafeSync, tüm kişisel dosyalarınızı, fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müziğinizi koruyabilmenizi, paylaşabilmenizi ve bunlara erişebilmenizi sağlıyor. Safesync ürününün Türkçe versiyonu Kasım ayında duyurulacak.

Titanium 2012, her biri aileler ve bireylerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış üç paketten oluşuyor. Titanium 2012’nin Türkçe Sürümleri Trend Micro online satış sitesinden, tüm Türkiye’ye yayılan geniş iş ortakları üzerinden ve Bimeks, Vatan, Darty ve Gold gibi perakende mağazalarından satın alınabiliyor.

Kaynak

http://www.veteknoloji.com/titanium-2012-dijital-yasaminizi-koruyor-46547--.html
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...