Jump to content

Technopc Nano2 Ailesi Ile Tüm Eğlenceler Bir Arada


kannam_
 Share

Recommended Posts

Küçük boyutları sayesinde dikkatleri üzerine toplayan TECHNOPC NANO2 serisi bilgisayarınızdaki tüm içerikleri salondaki dev ekranlı televizyonunuzda görüntüleme şansı sunuyor.

İnternet deneyimini de sıra dışı bir hale dönüştüren TECHNOPC NANO2 ailesi Intel’in Core i3 / Core i5 işlemcilerinden güç alıyor ve multimedya açısından oldukça güçlü seçenekler içeriyor.

Yüksek performansına karşın 65W gibi oldukça düşük bir güç tüketimine sahip olan ürünler yüzde 70’e varan enerji tasarrufu sağlayarak bütçenizi koruyor. Aynı zamanda sıfır desibel gürültü seviyesi ile ürünler tamamen sessiz çalışıyor ve diğer birçok küçük boyutlu bilgisayarın aksine rahatsız edici bir gürültü oluşturmuyor.

TECHNOPC NANO2 ailesinin en önemli özelliklerinden bir diğeri de VESA bağlantısına sahip olması. VESA desteği ile birçok LCD monitör ve televizyonun arkasına kolaylıkla montaj yapabilir ve kasayı ortadan kaldırabilirsiniz. Böylece daha derli toplu ofis, çalışma odası veya salonlar mümkün olabiliyor. Elbette TECHNOPC NANO2 ailesi böylelikle çağrı merkezleri, kamu daireleri, belediyeler ve eğitim kurumları için de vazgeçilmez bir seçenek hale geliyor.

Teknik özellikler bakımından performans seviyesi bilgisayarları aratmayan TECHNOPC NANO2 ailesi Intel’in yeni nesil Core i3 / Core i5 işlemcilerinden güç alıyor ve tüm zor işlemlerin üstesinden kısa sürede geliyor. Ürünlerde sunulan USB 3.0 teknolojisi de yenilikçiliği sayesinde beğeni kazanıyor. USB 3.0 arabirimi sayesinde taşınabilir disklerden veri kopyalama sırasında geçen zaman, eski nesil olan USB 2.0’a göre kat kat kısalıyor. Ürünlerde dahili olarak yer verilen Bluetooth ve kablosuz ağ destekleri de kablolardan yoksun bir kullanımı destekler nitelikte.

TECHNOPC NANO2 ailesini dekorasyonunuz veya kişisel zevkiniz doğrultusunda siyah ya da beyaz renkte tercih edebilirsiniz. Tüm modeller oldukça işlevsel bir uzaktan kumanda ile geliyor ve siz bilgisayarınızdan uzakta olsanız bile kolay ve eğlenceli bir kullanım sağlanıyor. İnce yapısı ve göz kamaştıran malzemesi ile bulunduğu yere şıklık katmayı başaran ürünler HDMI arabirimi sayesinde LCD monitörden projeksiyon cihazlarına ve HD televizyonlara kadar birçok cihaza kolaylıkla bağlanabiliyor. Böylece bilgisayarınızın oyunlardaki ve HD kalitesindeki videolardaki gücünün tam anlamıyla tadını çıkartabilirsiniz.

Kaynak

http://www.veteknoloji.com/technopc-nano2-ailesi-ile-tum-eglenceler-bir-arada-46546--.html
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...