Jump to content

Bundan Sonra Herkes Katılımsız Msn Yapabilecek

Mehmet
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar biliyorsunuz bu aralar autoitle yaptığım ve hala üzerinde çalıştığım bir katılımsız aıom var tüm programları kendim katılımsız yapim derken bu arada güzel bir yöntem keşfettim sizinle paylaşayım dedim.
Msn katılımsız yapamayanlar veya yapıbda üzerinde çok çalışanlar.. size bir müjdem var :)
bundan sonra herkes katılımsız msn yapabilecek artı bu yöntem msn sürümleri değişssede sizin için sorun teşkil etmiyor..!
size sadece 30Mb.lık dosyaları indirmek kalacak dosyaları indirmektede kolaylık sağlamak için elimden geleni yapıcam onun dışında bir zorluk yok.
Dosyayı indirdiğinizde bilgisayarınızda autoit kurulu olması yeterli şu an için au3 dosyasına sağ tıklayıp copile ediyorsunuz msn katılımsız oluyor bu kadar basit.
projeyi blue_life arkadaşımıza sundum eğer onaylarsa katkıda bulunursa bilgisayarınızda autoit olmasınada gerek kalmayacak

Altı üstü katılımsız msn çokmu abartık ne :)
Evet abartık ama bundan sonra zahmetsiz katılımsız msn yapacağınız kesin :rolleyes:
Haydi hayırlısı...

[b][color="#FF0000"]Edit: ilgili çalışma yayınlandı[/color][/b]
[tnctr='http://www.tnctr.com/topic/187772-'][color="#0000FF"]Wlm unattended project installer v1.0.2011[/color][/tnctr]

Edited by MeHMeTBeN

Tamam şimdi paylaşıyorum dener sonucu yazarsanız sevinirim
yanlız reklam için apatch kullanın katılımsızda ek olarak apatch bulunması gereksiz diye düşünüyorum
win7 için veya 64 bit için denemedim istediğiniz için sadece xpde denedim sorunsuz çalışıyor
[code]http://www.tnctr.com/topic/153789-[/code]