Mehmet Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 (edited) Arkadaşlar biliyorsunuz bu aralar autoitle yaptığım ve hala üzerinde çalıştığım bir katılımsız aıom var tüm programları kendim katılımsız yapim derken bu arada güzel bir yöntem keşfettim sizinle paylaşayım dedim. Msn katılımsız yapamayanlar veya yapıbda üzerinde çok çalışanlar.. size bir müjdem var bundan sonra herkes katılımsız msn yapabilecek artı bu yöntem msn sürümleri değişssede sizin için sorun teşkil etmiyor..! size sadece 30Mb.lık dosyaları indirmek kalacak dosyaları indirmektede kolaylık sağlamak için elimden geleni yapıcam onun dışında bir zorluk yok. Dosyayı indirdiğinizde bilgisayarınızda autoit kurulu olması yeterli şu an için au3 dosyasına sağ tıklayıp copile ediyorsunuz msn katılımsız oluyor bu kadar basit. projeyi blue_life arkadaşımıza sundum eğer onaylarsa katkıda bulunursa bilgisayarınızda autoit olmasınada gerek kalmayacak Altı üstü katılımsız msn çokmu abartık ne Evet abartık ama bundan sonra zahmetsiz katılımsız msn yapacağınız kesin Haydi hayırlısı... [b][color="#FF0000"]Edit: ilgili çalışma yayınlandı[/color][/b] [tnctr='http://www.tnctr.com/topic/187772-'][color="#0000FF"]Wlm unattended project installer v1.0.2011[/color][/tnctr] Edited November 13, 2011 by MeHMeTBeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayatın_içinden Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Bu önerdiğin yöntemle reklamlardan arınmış msn'nin son sürüm programını payşabilirmisiniz rica edsem sizden ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehmet Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Tamam şimdi paylaşıyorum dener sonucu yazarsanız sevinirim yanlız reklam için apatch kullanın katılımsızda ek olarak apatch bulunması gereksiz diye düşünüyorum win7 için veya 64 bit için denemedim istediğiniz için sadece xpde denedim sorunsuz çalışıyor [code]http://www.tnctr.com/topic/153789-[/code] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts