Jump to content

Windows Ultimate 64 Bit English Istek


loli27
 Share

Recommended Posts

[quote name='loli27' date='07 December 2011 - 17:58 ' timestamp='1323273537' post='1125227']
arkadaslar elinde windows ultimate 64 bit en olan warsa paylasabilir mi lutfen, yalniz aktivasyon falan yapilmis olmasin ya da ie9 gibi seyler yuklenmis olmayacak.
[/quote]


işini görürmü bilmem orjinal sp1 win7 profosyonel
çeviriyi idare edin arkadaşlar

Windows 7'nin perakende kopyasını satın aldıysanız, şans SP1 ile birlikte yükleme diskini gelmedi. Windows 7 diskinden yeniden yüklemeniz gerekecek sonraki bir tarihte yeniden yüklemek istiyorsanız, o zaman, tekrar, zaman alıcı ve sinir bozucu bir süreç, tüm bu güncellemeleri indirmek.

Başka bir sorun da var: Hiç, tipik olarak büyük bir sistem sorunu çözmek için "Yükselt" versiyonu, seçerek Windows 7 bir onarım yüklemesi gerçekleştirmek için istesin, o zaman bunu yapmadan önce, bilgisayarınızdaki ilk SP1'i kaldırmak gerekir - daha fazla zaman israf ve saç kaybetti.

Bu sorunun cevabı zaten dahil Service Pack 1 güncelleştirmeleri ile Windows 7 kurulum diski bir kopyasını ele almak yatıyor. Denilen bir araç kullanarak elle de yapabilirsiniz RT Yedi Lite , ama yine Can sıkıcı, zaman alıcı ve bunu tahmin potansiyel sinir bozucu.

Alternatif olarak, Windows 7 disk meşru bir görüntü zaten dahil SP1 dosyalarını indirebilirsiniz. Tüm yapmanız gereken ISO dosyasını buradan indirin, daha sonra istendiğinde dosyasını çift tıklatarak ve boş bir DVD haşhaş disk yakmak. Bu işlem tamamlandıktan sonra, çalışır ve buna göre disk etiketi doğrulamak için diskten önyükleme sıfırdan yeniden yükledikten sonra, Windows 7 etkinleştirmek için bilgisayarınızla birlikte gelen ürün anahtarı gerekir.

Eğer bilgisayarınızla birlikte önceden yüklenmiş olarak gelen Windows sürümüne sahipseniz bu işe unutmayın. Ayrıca ihtiyaçlarınız için Windows 7 doğru sürümünü karşıdan emin olun gereken baskı (Home Premium, Professional veya Ultimate) ve tipi (32-bit veya 64-bit) bulmak için, Başlat'ı sağ tıklatın, Bilgisayarım'ı tıklatın ve Özellikler seçeneğini seçin.

Bu indirilebilir dosya, Windows 7 Professional, SP1 64-bit kullanıcıları için.

Sonuç:
Yakın bir gelecekte yeniden yüklemek için bir Windows 7 kullanıcı iseniz, kendinize zaman bir kova kaydetmek ve şimdi bu olsun.

link bu

http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24281.iso

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...