Jump to content

Vinzip ile Dolmuþ Þöförü


sensiz

Recommended Posts

1-efendim ikisinin de sýkýþtýrma konusunda inanýlmaz yetenekleri vardýr.özellikle dolmuþ þöförü bu konu da çok ustadir."abi tamam artýk,bu araba baþka yolcu almaz.ben þöyle sýrtýmý kapýya dayayýp rahatça gidiyim"demeye kalmadan,dolmuþ þöförünün o sihirli sözcüðü eþliðinde kapýdan içeri beþ adet yolcunun girdiðini görürsünüz.ayný þekilde de winzip'in de inanýlmaz sürprizleri vardýr sizlere...

2-iyi sýkýþtýrýlmýþ bir programýn sýkýþtýrýlmasý ve daha sonra açýlmasý zaman alýr.minibüsünü iyi sýkýþtýrmýþ bir minibüs þöförü de aðýr aðýr gider motorun çekiþi yüzünden.

3-ikisi de fazla yoðun çalýþtýðýnda sistemde çökmeye sebep olurlar.tek fark çökme belirtileridir; winzip mavi ekran çýkartýr, dolmuþ þoförü "çökünlaçökünçökün polis var" mesajý verir.

4-ikisi de gösteriþe meraklýdýr..

5-efendim ikisinin de uninstall olmama haklarý vardýr.zira winzipsiz bir bilgisayar ve þöförsüz bir dolmuþ düþünülemez yani.

6-ikisi de lambalarla mesaj verir. winzip'le bir dosyayi unzip ederken islem boyunca altta kirmizi bir ýþýkk yanar, iþlem bittiðinde ýþýk yeþile döner.

yolculardan biri veya birkaçý kendini unzip edip dolmuþtan inmek isterse, düðmeye basarak inecek var lambasýný yakarlar, bunu böylece þöför beye bildirirler.

7-nasýl size herþeyi adým adým soran winzip wizard varsa 'göztepe'den önce inecek var mý?' diyip e-5'e kaçan fantastik dolmuþ þöförleri de vardýr.

8-ikisi de rar'ý tanýmaz..

9-ikisinin de hem sýkýþtýrma hem açýða çýkarma yetenekleri vardýr..

örneðin muazzam sayýda insaný gayet baþarýlý bir þekilde minibüse sýkýþtýrabilirler

açýða çýkarma olarak ise levye, demir, kriko gibi yaralayýcý aletleri görünmeyen alanlardan çýkarma becerileri örnek olarak verilebilir

10-kavramsal ve islevsel hafif bir "sýkýþtýrma" benzerliði dýþýnda benzerlik barýndýrmayacak bir kumedir, zira öncelikle þöförler en asil duygularýn insanlarýdýr ve onlari winziple karþýlastýrmak býrakýn onlarý beni bile ziyadesiyle hüsrana uðratmaktadýr.kiþisel tecrübemle bir dolmuþ þöförünün bildiimiz magirus dolmuþa 14'u oturur, 19'u ayakta durur vaziyette ben dahil 33 kisiyi doldurmuþ olduðunu bilmekteyimdir. bu insanlarýn yaþamlarýný saðlýklý sürdürebilmeleri için etraflarýnda olmasi gereken boþluk miktari 33 kiþiyle ve bunlarýn bir kisminin çantalarýyla doldurulmuþ bir minibüste sahip olduklarýnýn yaklaþýk olarak 8 katýdýr. bu da gösteriyor ki, bir dolmuþ þöförü yaklaþýk olarak ((1-1/:rolleyes:*100=87.5) %87.5 oranýnda sýkýþtýrma yapmaktadýr ki bu performansý winzip, text dosyalarý üzerinde bile gösterememektir. neymiþ? bir daha dolmuþ þöförü ile winzip karþýlaþtýrýlmamalýymýþ, dolmuþ þöförünün her dalda her koþulda winzipi

ezeceði bilinmeliymiþ

11-ikisi de müsait bir yerde indirebilir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...