Jump to content

Konuyu Yukarı Çıkar Butonu


Cyph3r
 Share

Recommended Posts

[center][img]http://i.imgur.com/wtI3a.jpg[/img][/center]

Arkadaşlar konuyu yukarı çıkar butonu ile ilgili küçük bir düzenleme yaptık. Gereksiz iletilerden kaçınmak adına buton güzel bir özellik sunuyordu ancak son zamanlarda amacı dışında kullanılmaya başlandı. Bu nedenle butonun kullanıldığı bölümlere kısıtlama getirdik. Aşağıdaki bölümler dışında konuyu yukarı çıkar butonun kullanımı kaldırılmıştır.

[notice]Alım - Satım, Oyun İstek, Multimedia İstek, AutoIT, AutoPlay Media Studio, Webmaster İstek, Webmaster Sorunları & Çözüm Yolları, Katılımsız Kurulum Destek, Program-Appz - Ebook İstek, Donanım, Yazılım, TnCXP Sp3 Soru ve Problemler[/notice]

Görüldüğü gibi artık sadece [u]sorun ve istek[/u] içerikli bölümlerde kullanılacak. Alım-Satım bölümünde satılamayan ilanların güncellenmesi açısından kullanımına izin verilmiştir.

Yukarıdaki bölümler dışında konuyu yukarı çıkarmak amacıyla "güncel, up, yorumları alalım, kimse bakmıyormu vb..." gibi gereksiz iletiler yazmak, flood yapmak, eski soruları şimdi görmüşte cevaplamış numaraları yapmak yasaktır. Bu hususlara dikkat etmeyenler uyarı alacaktır.

Üyelerimize duyurulur!


[color="#FF0000"][b]TNC-Team[/b][/color]
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...