Jump to content

Rapid Kullanımı


cecenahmet8
 Share

Recommended Posts

[u][b]arkadslar rapıd malumunuzdur bekleme olayını kaldırdı rahatlıkla download yapabılıyoruz premıum uyelıgımız olmadan ama sıtede paylasım yapan arkadaslar rapıd'e lınk vermıyo premıum uyelıgı olmayan benım gıbı madur arkadsların paylasımları ındırmesı bıraz zaman alıyo :) Ayrıca JDownloader kullanıyorum ve captcha gırmekten bıktım rapıd lınklerınde boyle bı sorunda yok :) Rica etsem rapid kullanmaya agırlık verırmısınız ? Şimdiden tşk lerimi bir borç bilirim , bana kkatılan arkadslarında desteklerını beklıyorum.. Allaha emanet olun.... Saygılar.... :):)[/b][/u]

Link to comment
Share on other sites

chapta brothers diye bir program var jdownloader a eklenti gibi . ona önceden giriyosun biraz kod . bi miktar bakiye biriktiriyosun sonra sen pc başında olmasanda o bakiyen kadar kendiliğinden çözüyor kodları bilmeyenler için alternatif olabilir ;)

Link to comment
Share on other sites

Cryptload linklerini yapıştır sırasıyla indirir.

[b][color="#FF0000"]Özetle:[/color][/b]
[b]CryptLoad indirme işlemlerini daha da hızlandırmakla kalmıyor aynı zamanda pek çok araç yardımıyla kolaylaştırıyor. Özellikle kullanımındaki basitlikle öne çıkan program birden fazla dosyayı aynı anda indirmenizi sağlıyor.
Sitelerdeki Captcha doğrulaması, CCF, RSDF ve DLC uzantılı şifreli dosyaları indirme ve açma, arşiv şifresi hatırlama özellikleri programın yararlı özelliklerinden sadece birkaçı. Eklentilerle güçlendirilebilen CryptLoad dilerseniz indirme işlemini tamamlayarak bilgisayarınızı kapatabilen akıllı bir teknolojiyle donatılmış. Ücretsiz olarak bu barındırma servislerini kullananların karşısına çıkan bekleme gibi sorunları aşan programla hem hızlı hem de kolay yoldan indirme işlemleri yapılabilir. Sistem kaynaklarını yormadan çalışan CryptLoad bilgisayardaki diğer işlemlerinizi yavaşlatmıyor. Özellikle parçalanmış dosyaların onlarca bölümüyle uğraşırken program işlemleri sizin için takip ederek kolaylaştıracak.

[color="#008080"]Önemli![/color] Programın çalışması için bilgisayarınızda .Net Framework 2.0 kurulu olmalıdır.[/b]

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlarım bir sürü leech sitesi bir sürü premium cookie acc paylaşan site var alldebride üye olun 2 günlük premium indirin her siteden http://www.alldebrid.org/?uid=65hh&lang=tr

Edited by ulashoca41
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...