Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Delphi


onuchlu

Recommended Posts

Arkadaşlar Elimde Borland Delphi 6.0-7.0 ile Yapılmış Bir Çeşit All in One Var Winrar /7 Zip ve Uniextract ile denedim açılmadı, bunu açmanın bir yolu var mı ?

Arkadaşım Delphi ile "All in One" program yapılabildiğini bilmiyordum. Ama belki yanılmış olabilirsin diye yardımcı olmaya çalışayım... Öncelikle araçlar/klasör seçenekleri/ görünüm'den Gizli dosya ve klasörleri göster kutucuğunu işaretle. Ardından programı çalıştır. Çalışır durumda iken C dizininden Documents and Settings daha sonra bilgisayarınızın adı ile açılmış dizinden (Eğer tek dizin ise adı büyük ihtimal Administrator'dur) ya da Administrator'dan Local Settings'e gir. Orada Temp dizinini göreceksin. Program çalışırken program içeriği orada bulunan klasörlerden birinde indekslenir. Oradan kopyalayarak içeriğe ulaşabilirsin. (Senin bahsettiğin program büyük ihtimalle "Autoplay Media Studio" ile yapılmıştır. Bu tür dosyaların içeriğine de bu şekilde kolayca ulaşabilirsin. Bu anlatım şu ana kadar gördüğüm tüm All in One programlar için geçerlidir ve işe yaramıştır.)

"Dizinde aradığını bulabilmek için ilk olarak temp dizinini boşaltmanı tavsiye ederim. Zira içerisinde uzun bir süredir temizlik yapmamışsanız birçok dosya birikmiştir. Tek tek hepsine bakmak mümkün olmayabilir. Herhangi bir sistem temizlik programıyla bunu yapabilirsin. Gerçi tümünü seç diyerek de silebilirsin. Bazıları için silinemez uyarısı verecektir ama silinebilenler size bayağı yardımcı olacaktır.

Temp dizinine çıkan klasörün ismi de büyük olasılıkla "ir_ext_temp_0" "ir_ext_temp_1" "ir_ext_temp_2" gibi birşey olacaktır.

Kolay gelsin...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...