Jump to content

Cübbeli Ahmed Hoca Efendi�Ye Hain Tuzak!


akMurat
 Share

Recommended Posts

Cübbeli Ahmed Hoca Efendi’ye Hain Tuzak!
Mehmet Baransu ve Tuncay Opçin'in kaleme aldığı Pirus raflardaki yerini aldı...
Geçtiğimiz günlerde Karakutu Yayınları'ndan çıkan Mehmet Baransu ve Tuncay Opçin'in Pirus adlı kitabında Mustafa Balbay'ın MİT'te düzenlenen bir toplantıdaki konuşmaları Jandarma İstihbarat Başkanı Tümg. Levent Ersöz verdiği belirtiliyor.

Kitapta, o toplantı şöyle anlatılıyor: "İstanbul'da 15 Kasım ve 20 Kasım 2003 tarihlerinde El Kaide bombalama eylemleri yapmıştı. Bu eylemlerin ardından MİT müsteşarı Şenkal Atasagun, Ankara'da 14 gazetecinin katıldığı bir toplantı düzenlemişti. Bu toplantı için MİT'in Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Marmara Köşkü seçilmişti. İşte Mustafa Balbay bu toplantıda konuşulanları, sekiz sayfalık bir bilgi notuna dönüştürerek Jandarma İstihbarat Başkanı Tümg. Levent Ersöz'e veriyordu."


Birbirinden ilginç bilgilerin yer aldığı Pirus'ta, yanıtı verilen sorulardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz: Seccade serip namaz kıldığı söylenen Genelkurmay Başkanı kimdi? Orgeneral Çevik Bir, el yazısıyla 'okuyup imha edin' diyerek hangi darbe talimatlarını verdi? Milli Güvenlik Akademisi çıkışlı gazeteciler kimlerdi? Fethullah Gülen'e kim, nerede, ne zaman suikast düzenleyecekti? Ülkücü subaylar 28 Şubat'ta nasıl tasfiye edildiler? Güçlü Eylem Planı"nda hangi gazeteciler hedef alındı? Süleyman Hilmi Tunahan Cemaati hangi komplonun içine çekilmek istendi? M. Emin Karamehmet'i Ankara'da bir araba da kim tehdit etti? Darbe toplantısını gizli kaydeden gazeteci kimdi? Darbe yapacak komutanları kim, nasıl öldürecekti? Genelkurmay eski Başkanı Hilmi Özkök'e kim neden suikast düzenleyecekti?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=cXKCfcB3gsk[/media]
Kitapta 28 Şubat sürecinde İslami kesme yönelik itibarsızlaştırma operasyonu kapsamında Cübbeli Ahmet'e de bir tuzak kurulduğu anlatılıyor. Kitaba göre tuzağı kuran ise Sisi diye bilinen Seyhan Soylu'nun yardımcısı Vedat adlı kişidir. Verilen bilgilere göre Vedat, medyaya Cübbeli Ahmet Hoca'nın eşcinsel bir ilişkisi olduğu iftirasını atar. Kitapta bu iftira şöyle yorumlanıyor: "Soylu'nun o dönemde neler yaptığını bilenler için Vedat'ın anlattıkları hiç şaşırtıcı gelmemişti. Seyhan Soylu, Fadime Şahin-Müslüm Gündüz-Ali Kalkancı aşk üçgenini ortaya çıkartan isimdi. Vedat da bu ateşe yeni bir odun atmaya çalışıyordu. Yani psikolojik harpçiler yine, yeni bir oyun tasarlamışlardı. Dönem ve şartlar bir hayli değişmiş olmasına rağmen birileri boş durmuyordu."(sf.249)

kaynak: Bugün Edited by akMurat
Link to comment
Share on other sites

mehmet baransu yu bilmem ama konu cübbeli hocaya yapılan haksızlık,iftira ve insanlık dışı uygulama iken ,ve onu yapanlar gün gibi ortadayken bu ülkeyi yöneten,siyasi,hukukcu,istihbaratcı,emniyet mensubu,gazeteci ve vatandaşa bu ihanete varan duyarsızlığından dolayı yuh olsun.yazıklar olsun pkk kadar bile adam değiller bunlar ,zira hep sırtımızdan kahpece vuruyorlar.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='chelengear' date='05 April 2012 - 11:37 ' timestamp='1333618651' post='1181559']
Sen başlıkta belirttiğin yargının açıklamasını yapmamaışsın ki.....Olan-biten bir kitabın tanıtımı.Bir de Mehmet Baransu denen CIA ajanının kitabı.Kim inanır? Kadir İNANIR. :dribble:
[/qouote]
ben mi yazdim haberi
cubbeli davasi hakinda acika istiyorsan video ekledim zaten yeni dava hakkinda

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...