Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

mause ile linkin uzerine geldimi resim degistiren javasipript


Recommended Posts

merhaba saygı deger arkadaslar sizlerden bi istegim olacak siteme bole bi tag yerlestirmek istiyorum aslında icerigini hazirladim ama bi turlu olmuyor sayfada hata oluyo hani bazı haber sitelerinde olur ya www.live haber www.haber7.com gibi mause ile linkin üzerine geldigi zaman resim degistiren bi tag baslıklar falan cıkan kodları buldum ama bi turlu yapamıyorum www.gezginler.net te var bu resım efekti fakat sayfama yerlestirmek istedigim zaman hatalar veriyo yardımcı olursanız sevınırım meıl adresim ******* acele :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
Tagı buraya yazarmısın..

hayır elimde resimler var o resımleri versem ben size siz bana manset seklinde hani www.kuvayimilliye.net te var hani sitenin en basında ortada linklerin ustune geldimi resimler degisiyor ben size siteyi ve rresimleri gondersem bana yardımcı olurmusunuz bide msn adresinizi isteyecem haberlesmek icin nasıl olur acaba?

Link to comment
Share on other sites

Nerde gordunse o skripti sag tikla kodu oku. Ha bu arada o dedigin site ornek alinacak bir site degil.

eger .js dosyasi varsa ekte varsa onu save as yaparak hallet javascript acik kod sag fareye tikla oku. bu arada dreamweaver egitim seti + javascript + html ebooklarina bakarsan iyi olur. sana rollover scriptini vermek cozum degil.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...