Jump to content

Iki Televizyon Arasından Hangisini Almalıyım?


yigitemir
 Share

Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar; Konu başlığında belirttiğim gibi çok acil olarak tv gerekiyor bana. İki model arasında kararsız kaldım.
Samsung 40%ES7000, 40%ES8000 veya LG%42LM760S bu modellerden hangisini almalıyım. Lg mi ? Samsung mu ? Eğer samsung derseniz neden samsung ? Lg derseniz neden Lg ?

- 40 ES 7000 ile 40 ES 8000 arasında şuan 500 liralık fark var iki tv nin özellikleri tamamen aynı diyebilirim. Sizce bir panel farkına ve microdiming ultimate farkına 500 lira fazla verilirmi ?

- Bu konuda daha doğrusu bu iki tv arasında kafamı karıştıran FPR ile Aktif gözlük [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/sad.png[/img] Sizce FPR teknolojisimi SSG teknolojisimi ?

- Smart tv olarak samsung daha iyi duruyor . Yenilinebilir kit ile gelecek vaat ediyor [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img] Ve işlemcisi dual core çift çekirdek. Tasarım olarak iki tv de göz alıcı. ES 7000 ile LG 860V yi mi karşılaştırmak daha doğru olur sizce ?

- Siz olsanız ne alırsınız. Bu arada Lg deki triple xd engine üç çekirdek işlemci anlamına mı geliyor :S Konu hakkındaki fikirlerinizi mümkün olduğunca detaylı yorumlarınızı bekliyorum. İyi Günler. Şimdiden teşekkür ederim. Edited by yigitemir
Link to comment
Share on other sites

merhaba kardesim. Once lg 42" Lg lcd hd ready kullandigimi belirteyim. Bende teknoloji hastaligi oldugundan surekli teknoloji magzalarini gezip ve urunleri karsilastirma firsati buluyorum. Lg kullanan birisi olarak tv m den mukemmel derecede memnunum. Samsungun tv konusunda ve diger teknoloji cikislari malum. Suan bence samsung tv nin ustune yok. Aklina nekadar marka geliyorsa sharp philips sony panasonic (yurt disinda yasadigim icin yerli markalardan bahsedemiyorum) bu listede en ust sirada. Ancak... Bu olayda kaliteyi yakalamada markanin yaninda modelde onemli. Orn. Gecen bir arkadasin evine gittim yeni samsung marka led tv almis modelini bilmiyorum ambilight vs de var, ancak bir tv de izledigim en rahatsiz edici goruntu diyebilirim. Ogun show tv de yahsi bati filmi vardi, tv izlemedeki butun zevkimi aldi. Goruntuler okadar donukki (crystal clear ozelligindenmidir nedir anlamadim sanirim samsung da anlayamamis) anlatamam! Magazalarda o modeli gormedim ama oyle bir goruntu kalitesinide gormedim. Cepten girdigim icin dedigin modellere bakamiyorum ama alacagin tv de oncelik goruntu kalitesi olsun. Sony gibi panasonic gibi ektra ozellikler eklenip kakalama psikolojisi olan markalara dikkat et. Bir lg kullanan olarak sana Lg tv yi gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim.

Link to comment
Share on other sites

karsilastirma Lg: a class energie, dlna, 4x hdmi port, dvbt, dvbc, real cinema 3d, real 3d cinema pilsiz gozluk smart tv 1400
samsung(7000 seri olan): b class energie, 3x hdmi port, dvbt dvbc.   Samsung Apps, Smart TV, Family Story, Search All, Fitness, Kids, Skype, Smart Hub, Social TV, Web browser, Your video PVR, Time Shift Ready, ConnectShare, Smart Phone Remote, BD Wise, Game mode, Anynet+, Camera Built-in, Smart Evolution 1600
bana soracak olursan goruntu kalitesini karsilastir lg kafana yatarsa lg al ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...