Jump to content

Amd Ile İntel Arasında Kaldım


kurt0619
 Share

Recommended Posts

[quote name='TeYyArEe' timestamp='1347708166' post='1240880']

Hahahah [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/biggrin.png[/img] AMD batıracağı kadar batırdı desek yeridir sanırım. Bundan sonra nereye kadar dibe gider tartışması yapmak gerekir gibi ! 8 çekirdekli işlemciyi çıkartmadan önce Core i7 3930XM işlemcilerine kafa tutacak diyere lanse ettiler ancak daha Core i7 2600K'lar ile başa çıkamıyor malesef.

LGA 1155 soket anakart alıp ileride terfi etmek mantıklı ancak ileride çıkacak işlemci destekleri ancak Z77 chipset anakartlarda mevcut onlarında 430+ TL den başladığını söylemem gerekir. Bu yüzden de sistem terfisi için Intel'i seçmek pahalı bir kumardır her zaman. Bende sistem terfisine başvuracağım ancak yeni çıkacak olan Ivy Bridge Core i7 3870K işlemcisini bekliyorum. Sanırım daha aşağısı beni kurtarmayacak gibi duruyor. Intel işlemcilerde eski anakarta işlemci güncellemesi yapmak malesef masraflı oluyor. Intel her zaman lider, ancak yeni işlemcileri için sürekli soket değiştirme huyu ile kullanıcılar arasında hoşnutsuzluk yaratmakta.

Haydi kolay gele !
[/quote]
wallahi benim açımdan bakacak olursak LGA 1155 soketi rahat bi 7 - 10 yıl kullanıllabilir :) çünkü en kötü i5 alsam i7 nin fiyatı düşene kadar bir işlemci alamam i7 düeşr ancak ozmn terfi edebilirim oda baya bi zaman alır dediğim gibi :)

Link to comment
Share on other sites

şimdi herkez kendi fikrini beyan etmiş saygı duymak lazım sana şöyle açıklama yapayım dostum öncelikle amd işlemcininde kötü olanı var intelinde örnek [i]AMD[/i] Athlon [i]X2 işlemcilerle intel i3 işlemcileri arasında kesinlikle sıfır fark vardır ikiside berbattır..onun için ne yapacaksın amd nin phenom x4 işlemcilerini intelin ise i5 işlemcilerini kullanacaksın performans ve oyun için istiyorsan.fiyat konusuna gelince amd her zaman bir numaradır deminki yazdığım işlemcilerde fark olmadığı için fiyat olarak tercihin AMD olmalı emin ol sıkıntı yaşamazsın bilgisayar mühendisi olarak sana tavsiyem budur ;)[/i]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...