Jump to content

Windows 8 Rc/final-8/pro/enterprise-Genel Başlık


NoobAccountant
 Share

Recommended Posts


arkadaşlar bana windows 8 rt tabletler için olan sürümü lazım Türkçe 

 

Upgrade Your Motion Tablet PC to Windows® 8
http://www.motioncomputing.com/windows8/upgrade_motion.asp

0r

http://www.itpro.co.uk/641548/microsoft-windows-8-tablet-upgrade-preview
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra ...

"Enterprise" da olup "Pro" da olmayan özellikler nelerdir ?

 

  • Windows To Go

Windows To Go ile USB sürücüsü üzerinde bir Windows 8 kopyası oluşturup gittiğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Evden çalışıyorsanız veya seyahat halindeyseniz, USB sürücüsünü Windows 7 veya Windows 8 bilgisayarınıza taktığınızda, işinizi halletmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm uygulamaları ve dosyaları açıp kullanabilirsiniz. 

 

  • DirectAccess

 

DirectAccess kullanıcılara Internet erişimine sahip oldukları zaman şirket ağına sorunsuzca bağlanmalarına imkan veren yeni bir özelliktir. DirectAccess ile mobil bilgisayarlar Internet bağlantısı sağlandıklarında kolayca yönetilebilir, sistem durumu ve ilkeleri güncellenebilir. Ayrıca DirectAccess kullanıcıları, VPN bağlantısı gerçekleştirmeden güvenli bir şekilde şirket kaynaklarına ( e-mail sunucusu, intranet web siteleri, paylaşılmış klasörler vb) erişebilirler.
 
  • BranchCache

Windows 2008 R2 ve Windows 7 ile birlikte gelen Branchcache özelliği şubeler arası(wan) trafiğini rahatlatmak ve iç(lan) networkumuzda daha hızlı bir dosya kopyalama ve dosya indirme video izleme buna benzer işlemleri daha verimli hale getiren yeni bir özelliktir.Daha önce belirli şube yapılarında yüksek boyutlu dosyaların farklı yerlerdeki şubelerine dosya kopyalama işlemi saatlerce sürmekteydi veya çeşitli media araçları,çeşitli upload sitelerine dosyalar  yüklenerek saatlerce dosyaların download edilmesini beklemekteydik. Branchcache özelliği ile bu işlemi dakikalara indirmek mümkün.

 

  • AppLocker 

Applocker Windows 8 işletim sistemi içerisine yüklü olan uygulamaların ve programların kullanıcı bazlı kısıtlanmasını sağlayan, bu işlemi gerçekleştirirken de uygulamanın üreticisi, uygulama adı veya versiyonuna göre bu işlemi gerçekleştiren bir uygulamadır.

 

  • Virtual Desktop Infrastructure ( VDI ) 

Microsoft Virtual Desktop Infrastructure yani VDI teknolojisi bir ’merkezi masaüstü’ çözüm teknolojisidir. Bu teknoloji ile kullanıcılar merkezi bir sunucu üzerine işletim sistemlerini, uygulamalarını ve verilerini bu sunucu üzerinde depolarlar. Bu VDI sunucuları genellikle kendi network ağımız içerisinde barınırlar ve kullanıcılar VDI sunucularına LAN ve WAN networkleri üzerinden Uzak Masaüstü ( Remote Desktop ) ile bağlanırlar.

 

Yani demem o ki, Bilişim Teknolojileri, Finans, İş ve Yönetim, Medya, İletişim ve Yayıncılık, Ticaret (Satış ve Pazarlama) gibi sektörlerle içli dışlı değilseniz "ENTERPRISE" yüklemeye hiç mi hiç gerek yok, "PRO" biz oyun severlere yeter de artar bile. Saygılar..

 

 

Feature-Comparison.png

WINDOWS 8 ENTERPRISE 32/64 BIT 

http://d105.ru/content/1387 

http://d105.ru/content/1386

 

WINDOWS 8 PRO 32/64 BIT

http://torcache.net/torrent/869A9381F177677B4BCCD8CC58841AA616819589.torrent

Link to comment
Share on other sites

ltz5q.jpg

 

Arkadaşlar benim kullandığım işletim sistemi Windows 8 Single Language 64 bit ben pro yüklemek istiyorum...

 

Bilgisayarı satın aldığımda böyle geldi ilk defa 8 atacağım.Tavsiyeleriniz nelerdir.

 

D klasörünü ellemeden pro yükleyebilirmiyim...

 

Yoksa D yi yedekleyip komplemi format atayım.

 

Teşekkür ederim...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...
  • Editor

NEW Update for Windows 8/Server 2012

17.06.2013

Windows 8 32/64 Bit ve Server 2012 için yeni güncellemeler hotfix )

 

 

Update for Windows 8 (KB2851998)

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=39279
veya
http://download.microsoft.com/download/1/6/A/16AFB447-5979-416B-9F9F-10546A39C4F6/Windows8-RT-KB2851998-x86.msu

.

Update for Windows 8 for x64-based Systems (KB2851998)

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=39280
veya
http://download.microsoft.com/download/3/3/A/33ADF7C3-B5C2-494D-A1BD-CC2017992E36/Windows8-RT-KB2851998-x64.msu

.

Update for Windows Server 2012 (KB2851998)

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=39281
veya
http://download.microsoft.com/download/E/4/4/E444CB17-F358-4A63-8A70-7A9E2E6878A9/Windows8-RT-KB2851998-x64.msu
Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Windows v8.1'deki Yenilikler

 

Win 8.1 Preview 26 Haziran'da Türkçe de dahil 13 dilde Technet ve MSDN üyeleri için yayınlanacak

 

Kaynak: microsoft

 

[spoiler]yAsVXi8.jpg[/spoiler]

 

[spoiler]UX1mwcM.jpg[/spoiler]

 

TR Translate

[spoiler]Windows 8.1 'de Neler Yeni

Biz işletmelere modern bir bilgisayar deneyimi getirmek ve profesyoneller her yerde, her zaman kendi arkadaşları ve müşterileri bağlı kalmak yardımcı olmak için Windows 8 yaptı. Windows 8.1 gelişmeler bu vizyon ve yeni yönetim, hareketlilik, güvenlik, kullanıcı deneyimi ve daha sonra bu yıl satışa sunulacak ağ yetenekleri tanıttı - müşterilerine en iyi iş tablet ve tasarlanmış en güçlü işletim sistemi tarafından yönlendirilen çok yönlü modern iş PC'ler sunan amacı ile günümüz modern işletmeler için.

Aşağıda Windows 8.1 deneyimi bu ay kullanılabilir olduğunda size test için biz davet ettiğiniz yeni ve güncellenmiş özellikler bazı listesidir.

Kendi Aygıt (KEAG'dir) (BYOD) Donanım getirin

İşyeri Üyelik
Windows 8 PC ya etki alanına katılmış ya da değildi. Bu etki alanının üyesi ise, kullanıcı kurumsal kaynakların (izinli varsa) erişebilir ve BT grup ilkesi ve diğer mekanizmalar üzerinden PC'ye kontrol edebilecek. Bu özellik, kullanıcının kendi seçtikleri cihaza çalışmasını sağlayan, ya hep ya hiç erişim arasında bir orta yol sağlar ve hala İşyeri tarihi ile kurumsal kaynaklara erişim, BT yöneticileri artık kurumsal kaynaklara ince taneli kontrol sunmak için yeteneği var. Bir kullanıcı cihaz kaydederse hala cihaz üzerindeki bazı yönetim parametreleri uygulamak ise, BT bazı erişim verebilirsiniz.

Çalışma Klasörler
Çalışma Klasörler kullanıcı şirketin veri merkezinde bulunan kendi kullanıcı klasöründen kendi cihaza veri senkronize sağlar. Yerel olarak oluşturulan dosyaları şirket ortamında dosya sunucusuna geri eşitler. Bu senkronizasyonu yerel dosya sistemi entegre edilmiştir. Not, bu tüm güvenlik duvarı müşteri eşitleme desteği dışında olur. Daha önce, Windows 8 cihazları etki alanı dosya paylaşımları erişim için (veya gerekli etki alanı kimlik bilgilerini) katıldı olması gerekiyordu. Senkronize üçüncü parti klasör çoğaltması uygulamalar ile yapılabilir. Çalışma Klasörler ile, kullanıcılar veri merkezine otomatik senkronizasyon ile, kendi cihazları üzerindeki çalışmalarını dosyaların yerel kopyalarını tutmak, ve diğer cihazlardan erişim için olabilir. BT Çalışma Klasör Senkronizasyon Paylaş Dinamik Erişim Kontrolü politikalarını uygulamak (otomatik Rights Management dahil olmak üzere) ve İşyeri yerde olmak katılın gerektirebilir.

Açık MDM
Birçok kuruluş System Center ile yatırımları var ve kaldıraç bu yatırımlar devam ederken biz de birçok kuruluş tablet ve KEAG'dir cihazlar gibi cihazların bazı sınıfları, mobil cihazlar gibi yönetmek istediğini biliyorum. , Windows 8.1 ile, Mobil Demir veya Hava İzle gibi mobil cihaz yönetimi ürünleri, Windows 8.1 cihazların yönetimini sağlamak için bir OMA-DM API aracı kullanabilirsiniz.

Mobil Cihaz Yönetimi
Bir kullanıcı cihazı öğrenci kayıt, onlar Windows Intune yönetimi hizmeti için cihaz katılıyor. Onlar uygulamaları, veri ve kendi başlarına yönetmek için erişim için tutarlı bir deneyim sağlar Şirket Portal erişebilirsiniz. Bu Windows Intune gibi mevcut araçları ile daha derin bir yönetim deneyimi sağlar. BT yöneticileri artık Windows RT cihazları için daha derin politika yönetimi var ve tam yönetimi müşteri dağıtmak zorunda kalmadan mobil cihazlar gibi Windows 8.1 PC'ler yönetebilirsiniz.

 

Web Uygulama proxy
Web Uygulama Proxy Windows Server Uzaktan Erişim rolü yeni bir rol hizmetidir. Sıra cihaza da doğrulamak gibi kurumsal kaynaklara erişim yayınlamak ve aynı zamanda kullanıcının kimliğini ve kaynakları kullandığınız cihazın hem doğrulamak için koşullu erişim politikaları uygulamak gibi çok faktörlü kimlik doğrulama uygulamak, ve çok faktörlü kimlik doğrulama uygulamak için yeteneği sağlar erişim verilmeden önce kullanılıyor.

RDS Donanım
Windows Server Gelişmiş Sanal Masaüstü Altyapısı (VDI) yönetimi, değer ve kullanıcı deneyimi iyileştirmeler 2012 özel R2. Oturum Gölgeleme yöneticileri bir RDSH sunucu aktif kullanıcı oturumları görüntülemek ve uzaktan kontrol etmenizi sağlar. Katmanlama Disk tekilleştirme ve depolama daha düşük maliyetli depolama seçenekleri için izin verir. RemoteApps, ağ bağlantısı ve çoklu ekran için kullanıcı deneyimi geliştirilmiştir. Yöneticiler artık kolayca yardım masası tarzı destek sağlamak için oturumu masaüstü ile kullanıcılar destekleyebilir. Yöneticiler şimdi pahalı SAN yatırımlar olmadan bir VDI ortamı desteklemek için daha esnek depolama seçenekleri var. Son kullanıcılar RemoteApp davranış daha fazla yerel uygulamalar gibi olduğunu göreceksiniz, ve düşük bant genişliği deneyimi yeniden bağlanır daha hızlı ve gelişmiş sıkıştırma ile, daha iyi ve birden çok monitör desteği.

NFC Tap-to-çift Baskı
Kurumsal NFC özellikli yazıcı karşı Windows 8.1 cihaza dokunun ve tüm yazdırmak için hazırsınız. Doğru yazıcı ve bu işlevselliği yararlanmak için özel bir yazıcı satın gerek için ağ üzerinde daha fazla avcılık. Sadece bu işlevi etkinleştirmek için mevcut yazıcılara bir NFC etiketi ekleyin.

Wi-Fi Direct Baskı
Cihazınız ve yazıcı arasında bir peer-to-peer ağ oluşturan, Windows 8.1 cihaz üzerinde ek sürücüler veya yazılım eklemeden Wi-Fi Direct yazıcılar bağlanın.

Yerli Miracast Kablosuz Ekran
Gerekli bir bağlantı kabloları ile kablosuz olarak çalışmalarını sunmak, NFC ve Miracast üzeri Miracast özellikli projektör ile sadece çift tel-ücretsiz, proje izin Wi-Fi kullanacaktır.

<span style="font-size:18px;<img data-cke-saved-src=" http:="" www.tnctr.com="" public="" style_emoticons="" default="" tease.gif"="" src="http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/tease.gif" class="bbc_emoticon" title="8P">Hareketlilik Donanım

VPN
Biz, Windows ve Windows RT cihazları hem de VPN istemcileri daha geniş desteği ekledik. Ayrıca bir uygulama otomatik olarak VPN bağlantıları tetiklemek için yeteneği ekledik.

Mobil Geniş Bant
Windows 8 lansmanında, cihazlar cihazlar içinde ayrı parçalar vardı radyolar gömülü vardı. Windows 8.1 aynı zamanda ince form faktörleri ve düşük maliyetli cihazlar sağlayan, daha uzun pil ömrü, güç tasarrufu arttırır gömülü kablosuz radyo, destekler.

Windows To Go
Windows'un Windows 8.1 'Go ile, Windows Mağaza varsayılan olarak etkindir. Kullanıcılar makineleri herhangi bir sayıda dolaşmak ve Windows Store ve kullanımı, Windows Store uygulamaları erişebilir Go pencereler.

Genişbant Bağ
Diğer cihazlar internete bağlamak ve erişim sağlayan, kişisel bir Wi-Fi hotspot içine Windows 8.1 mobil geniş bant özellikli PC veya tablet açın.

Otomatik tetiklenen VPN
Bir şirketin intranet sitesi gibi - -, Windows 8.1 otomatik olarak tek bir tıklama ile oturum isteyecektir size gelen VPN üzerinden erişim gerektiren bir uygulama veya kaynak seçtiğinizde. Bu özellik, Microsoft ve üçüncü taraf gelen kutusu VPN istemcileri ile satışa sunulacak.

Güvenlik Geliştirmeleri

Uzaktan İş Verileri Temizleme
Şirketler artık şifreli, kurumsal olarak işaretlenebilir kurumsal içerik üzerinde daha fazla kontrole sahip ve şirket ve kullanıcı arasındaki ilişki sona erdiğinde sonra silinmelidir. Kurumsal veri şimdi kurumsal vs kullanıcı, şifreli ve EAS veya EAS + OMA-DM protokolünü kullanarak komut sildi olarak tespit edilebilir. Bu özellik, istemci uygulaması ve sunucu uygulaması uygulamaya (Posta + Exchange Server) gerektirir. Silin sadece bu verileri erişilemez ya da aslında siler yaparsa istemci uygulaması belirler.

Geliştirilmiş Biyometri
Kodak'ın tüm yeni Windows her yerde biyometrik kimlik doğrulama sağlayan biyometrik özelliklerini uçtan uca içerecektir (Windows oturum açma, uzaktan erişim, Kullanıcı Hesabı Denetimi, vb). Windows 8.1 de parmak izi tabanlı biyometri için optimize edilecek ve okuyucuların çeşitli (dokunma, tokatlamak) ile çalışacak ortak bir parmak izi kayıt deneyim içerecektir. Modern okuyucular dokunmatik yerine tokatlamak daha dayanır ve (örneğin: silikon taklit parmak izi) sızdırma engeller canlılık algılama içerir. Onları içinde Windows Store Apps, fonksiyonlara erişim, ve sertifika serbest bir kullanıcının biyometrik kimlik doğrulama dayalı kapılı olabilir.

Yaygın Cihaz Şifreleme
Önce Windows RT ve Windows Phone 8 üzerinde bulunan cihaz şifreleme artık tüm Windows sürümleri mevcuttur. Bu kutunun dışında etkin ve Pro ve Enterprise SKU ek BitLocker koruma ve yönetim yeteneği ile yapılandırılabilir. Tüketici cihazları otomatik olarak şifrelenir ve bir Microsoft hesabı kullanırken korunmaktadır. Herhangi bir Windows bağlı bekleme cihazda verileri otomatik olarak cihaz şifreleme ile (şifreli) korunmaktadır. Şifreleme yönetmesi gereken kuruluşlar kolayca ek BitLocker koruma seçenekleri ve bu cihazlara yönetilebilirlik ekleyebilirsiniz alabilir.

Geliştirilmiş Internet Explorer
Internet Explorer 11 gelişmeler daha hızlı sayfa yükleme süreleri, sitelerin yan yana tarama, gelişmiş tutturulmuş sitesi bildirimleri, ve sık, sekmeler ve ayarları Windows 8.1 PC'ler tamamında eşitleme gibi uygulama ayarlarını içerir. Bu yürütme için uzatma üzerine iletilen önce Internet Explorer 11 artık bir ikili uzantısı için giriş taramak için bir antimalware çözüm sağlar yeteneği içerir

Malware Direnç
Windows Defender, Windows 8 Microsoft'un ücretsiz antivirüs çözümü, algılanmasına yardımcı ve bilinen ve bilinmeyen zararlı yazılımlara yürütülmesini durdurmak için ağ davranış izleme içerecektir. Internet Explorer zararlı kod yürütülür önce antimalware çözüm kullanarak ikili uzantıları (örneğin ActiveX) tarar.

Aygıt Kilitleme
Atanan Access ile Windows 8.1 RT Windows 8.1 Pro ve Windows 8.1 Enterprise sunulan yeni bir özellik, aygıt üzerinde tek bir Windows Mağaza uygulama deneyimi etkinleştirebilirsiniz. Bu bir butik bir eğitim ortamında veya müşteri hizmetleri uygulamasında çocuklar için bir öğrenme uygulaması gibi şeyler olabilir, Atanan Erişim cihazın amaçlanan deneyimi teslim sağlayabilirsiniz. Bizim Windows Embedded 8.1 sanayi ürün olarak, satış sistemleri, ATM ve dijital işaretler noktası gibi endüstri cihazların ihtiyaçlarını karşılamak için ek kilitleme özellikleri sunar.

Modern UI deneyimi

Ek Bileşen Görüntüleme değişken, Sürekli Boyutu
Aynı anda ekranda birden fazla uygulamaları görmek için daha çok yolu var. Neredeyse sonsuz büyüklükte pencereler için uygulamalar yeniden boyutlandırmak, iki uygulamalar arasında ekranınızı paylaşın veya her monitörde üç adete kadar uygulamaya sahip.

Masaüstü için Boot
Biz Windows 8.1 'de masaüstü doğrudan önyükleme sağlayacak uygun yapılandırma seçenekleri yaptık.

Masaüstü ve Başlangıç ​​Ekranı
İyileştirmeler uygulamalara erişmek için bir fare ve klavye deneyimi tercih daha iyi destek kullanıcılara yapılmıştır.

Bunlar sadece Size çalışma ortamında hem de özel hayatında hem de evde kullanmak için, Windows 8.1 değerlendirirken bu özellikleri test ve denemek için teşvik, Windows 8.1 'de bulunan önemli özelliklerden bazılarıdır. Windows Server 2012 R2 kullanılabilir olması için bu özelliklerden bazıları için için gerekli olabilir unutmayın.[/spoiler]

 

EN Original Page

[spoiler]
What's New in Windows 8.1
We built Windows 8 to bring a modern computing experience to businesses and to help professionals stay connected to their colleagues and clients from anywhere, anytime. Windows 8.1 advances this vision and introduces new manageability, mobility, security, user experience and networking capabilities that will be available later this year – with the goal of offering customers the best business tablets and versatile modern business PCs driven by the most powerful operating system designed for today’s modern businesses.

Below is a list of some of the new and updated features that we invite to you test out when the Windows 8.1 experience becomes available later this month.

 

Bring Your Own Device (BYOD) Enhancements
Workplace Join
A Windows 8 PC was either domain joined or not. If it was a member of the domain, the user could access corporate resources (if permissioned) and IT could control the PC through group policy and other mechanisms. This feature allows a middle ground between all or nothing access, allowing a user to work on the device of their choice and still have access to corporate resources With Workplace Join, IT administrators now have the ability to offer finer-grained control to corporate resources. If a user registers their device, IT can grant some access while still enforcing some governance parameters on the device.

 

Work Folders
Work Folders allows a user to sync data to their device from their user folder located in the corporation’s data center. Files created locally will sync back to the file server in the corporate environment. This syncing is natively integrated into the file system. Note, this all happens outside the firewall client sync support. Previously, Windows 8 devices needed to be domain joined (or required domain credentials) for access to file shares. Syncing could be done with third-party folder replication apps. With Work Folders, Users can keep local copies of their work files on their devices, with automatic synchronization to your data center, and for access from other devices. IT can enforce Dynamic Access Control policies on the Work Folder Sync Share (including automated Rights Management) and require Workplace Join to be in place.

 

Open MDM
While many organizations have investments with System Center and will continue to leverage these investments we also know that many organizations want to manage certain classes of devices, like tablets and BYOD devices, as mobile devices. With Windows 8.1, you can use an OMA-DM API agent to allow management of Windows 8.1 devices with mobile device management products, like Mobile Iron or Air Watch.

 

Mobile Device Management
When a user enrolls their device, they are joining the device to the Windows Intune management service. They get access to the Company Portal which provides a consistent experience for access to their applications, data and to manage their own devices. This allows a deeper management experience with existing tools like Windows Intune. IT administrators now have deeper policy management for Windows RT devices, and can manage Windows 8.1 PCs as mobile devices without having deploy a full management client.

 

Web Application Proxy
The Web Application Proxy is a new role service in the Windows Server Remote Access role. It provides the ability to publish access to corporate resources, and enforce multi-factor authentication as well as apply conditional access policies to verify both the user’s identity and the device they are using resources, and enforce multi-factor authentication as well as verify the device being used before access is granted.

 

RDS Enhancements
Enhanced Virtual Desktop Infrastructure (VDI) in Windows Server 2012 R2 with improvements in management, value, and user experience. Session Shadowing allows administrators to view and remotely control active user sessions in an RDSH server. Disk dedupe and storage tiering allow for lower cost storage options. User experience for RemoteApps, network connectivity and multiple displays has been improved. Administrators can now easily support users with session desktops to provide helpdesk style support. Administrators now have even more flexible storage options to support a VDI environment without expensive SAN investments. End users will find RemoteApp behavior is more like local apps, and the experience in low-bandwidth is better, with faster reconnects and improved compression, and support for multiple monitors.

 

NFC Tap-to-pair Printing
Tap your Windows 8.1 device against an enterprise NFC-enabled printer and you’re all set to print. No more hunting on your network for the correct printer and no need to buy a special printer to take advantage of this functionality. Simply attach an NFC tag to your existing printers to enable this functionality.

 

Wi-Fi Direct Printing
Connect to Wi-Fi Direct printers without adding additional drivers or software on your Windows 8.1 device, forming a peer-to-peer network between your device and the printer.

 

Native Miracast Wireless Display
Present your work wirelessly with no connection cords needed; just pair with a Miracast-enabled projector via NFC and Miracast will use Wi-Fi to let you project wire-free.

 

 

Mobility Enhancements

VPN
We have added support for a wider range of VPN clients in both Windows and Windows RT devices. We have also added the ability to have an app automatically trigger VPN connections.

 

Mobile Broadband
At Windows 8 launch, the devices had embedded radios that were separate components within the devices. Windows 8.1 supports embedded wireless radio, which gives you increased power savings, longer battery life, also enables thinner form factors and lower cost devices.

 

Windows To Go
With Windows To Go in Windows 8.1, the Windows Store is enabled by default. Windows To Go users may roam to any number of machines and access the Windows Store and use Windows Store apps.

 

Broadband Tethering
Turn your Windows 8.1 mobile broadband-enabled PC or tablet into a personal Wi-Fi hotspot, allowing other devices to connect and access the internet.

 

Auto-triggered VPN
When you select an app or resource that needs access through the inbox VPN – like a company’s intranet site – Windows 8.1 will automatically prompt you to sign in with one click. This feature will be available with Microsoft and third-party inbox VPN clients.

 

Security Enhancements
Remote Business Data Removal
Corporations now have more control over corporate content which can be marked as corporate, encrypted, and then be wiped when the relationship between the corporation and user has ended. Corporate data can now be identified as corporate vs. user, encrypted, and wiped on command using EAS or EAS + OMA-DM protocol. This capability is requires implementation in the client application and in the server application (Mail + Exchange Server). The client application determines if the wipe simply makes the data inaccessible or actually deletes it.

 

Improved Biometrics
All SKUs will include end to end biometric capabilities that enable authenticating with your biometric identity anywhere in Windows (Windows sign-in, remote access, User Account Control, etc.). Windows 8.1 will also be optimized for fingerprint based biometrics and will include a common fingerprint enrollment experience that will work with a variety of readers (touch, swipe). Modern readers are touch based rather than swipe and include liveliness detection that prevents spoofing (e.g.: silicon emulated fingerprints). Access to Windows Store Apps, functions within them, and certificate release can be gated based on verification of a user’s biometric identity.

 

Pervasive Device Encryption
Device encryption previously found on Windows RT and Windows Phone 8 is now available in all editions of Windows. It is enabled out of the box and can be configured with additional BitLocker protection and management capability on the Pro and Enterprise SKUs. Consumer devices are automatically encrypted and protected when using a Microsoft account. Data on any Windows connected standby device is automatically protected (encrypted) with device encryption. Organizations that need to manage encryption can easily take add additional BitLocker protection options and manageability to these devices.

 

Improved Internet Explorer
Internet Explorer 11 improvements include faster page load times, side-by-side browsing of your sites, enhanced pinned site notifications, and app settings like favorites, tabs and settings sync across all your Windows 8.1 PCs. Internet Explorer 11 now includes capability that enables an antimalware solution to scan the input for a binary extension before it’s passed onto the extension for execution

 

Malware Resistance
Windows Defender, Microsoft’s free antivirus solution in Windows 8, will include network behavior monitoring to help detect and stop the execution of known and unknown malware. Internet Explorer will scan binary extensions (e.g. ActiveX) using the antimalware solution before potentially harmful code is executed.

 

Device Lockdown
With Assigned Access, a new feature offered in Windows 8.1 RT, Windows 8.1 Pro, and Windows 8.1 Enterprise, you can enable a single Windows Store application experience on the device. This can be things like a learning application for kids in an educational setting or a customer service application at a boutique, Assigned Access can ensure the device is delivering the intended experience. In our Windows Embedded 8.1 industry product, we deliver additional lockdown capabilities to meet the needs of industry devices like point of sale systems, ATMs, and digital signs.

 

Modern UI experience
Variable, Continuous Size of Snap Views
You have more ways to see multiple apps on the screen at once. You can resize apps to nearly infinite sized windows, share the screen between two apps, or have up to three apps on each monitor.

 

Boot to Desktop
We have made configuration options available which will allow you to boot directly to the desktop in Windows 8.1.

 

Desktop and Start Screen
Improvements have been made to better support users who prefer a mouse and keyboard experience to access applications.

These are just some of the key features available in Windows 8.1 We encourage you to test out and try these features when you evaluate Windows 8.1 for use both in your work environment as well as at home in your personal life. Please note that Windows Server 2012 R2 may be required in order for some of these features to be available.[/spoiler]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

windows 8 kullanan ların çok işine yarayacak ordan burdan bulduğum komut satırlarını burada paylaşıyorum

 

 

daha fazla komut satırı bilen arkadaşlar varsa bizlerde faydalanırız

 

not: komutlarda bulunan - işareti yerine / işaretini yazın

 

 

masaüstündeyken win+x tuşuyla ulaştığımız pencerede komut istemi(yönetici olarak) seçeneğini tıklıyoruz
 
 
[spoiler]shutdown-s-t 600: 600 saniye sonra bilgisayarınızı kapatır
the shutdown-a: otomatik kapatma süresini iptal eder
shutdown-r-t 600: 600 saniye sonra bilgisayarınızı yeniden başlatır
appwiz.cpl: Program Ekle / Kaldır
calc: Hesap Makinesi
certmgr.msc: Sertifika Yönetimi Programı
charmap: karakter Haritası
cleanmgr: Disk Temizleme Aracı
cliconfg: SQL Server Client Network Utility
cmstp: Connection Manager configuration file installer
cmd.exe: komut İstemi
colorcpl: Renk Yönetimi
compMgmtLauncher: Bilgisayar Yönetimi
compmgmt.msc: Bilgisayar Yönetimi
credwiz: Depolanan Kullanıcı Adları ve Parolalar
comexp.msc: Bileşen Hizmetleri
control: Denetim Masası
dcomcnfg: Bileşen Hizmetleri
dccw: Ekran Renk Ayarları
devmgmt.msc: Aygıt Yöneticisi
desk.cpl: Ekran Çözünürlüğü
dfrgui: Disk Birleştirici
dialer: Numara Çeviricisi
diskmgmt.msc: Disk Yönetimi
dvdplay: DVD Oynatıcısı
dxdiag: DirectX Tanı Aracı
eudcedit: Karakterler ve Prosedürler
eventvwr: Olay Görüntüleyicisi
explorer: Windows Explorer'ı Açar
Firewall.cpl: Windows Güvenlik Duvarı
fxscover: Fax kapak sayfası düzenleyicisi
fsmgmt.msc: Paylaşılan Klasör Yöneticisi
gpedit.msc: Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi
hdwwiz.cpl: Aygıt Yöneticisi
inetcpl.cpl: Internet Özellikleri
intl.cpl: Bölge ve Dil
joy.cpl: Oyun Kontrolleri
logoff: Oturumu Kapat
lusrmgr.msc: Yerel Kullanıcılar ve Gruplar
lpksetup: Görüntüleme dillerini yükle veya kaldır
lusrmgr.msc: Yerel Kullanıcılar ve Gruplar
main.cpl: Fare Özellikleri
mmsys.cpl: Ses
magnify: Büyüteç
mem.exe: Bellek Kullanımı
mdSched: Windows Bellek Tanılama
mmc: Konsol Kökü
mobsync: Senkronizasyon komutu
mplayer2: Windows Media Player
msconfig.exe: Sistem Yapılandırması Programı
msdt: Microsoft Destek Tanılama Aracı
msinfo32: Sistem Bilgisi
mspaint: Paint
msra: Windows Uzaktan Yardım
mstsc: Uzak Masaüstü Bağlantısı
napclcfg.msc: İstemci Yapılandırılması
ncpa.cpl: Ağ Bağlantıları
narrator: Ekran Okuyucu
netplwiz: Kullanıcı Hesapları
notepad: Notepad
nslookup: IP adresi öğrenme
odbcad32: ODBC Veri Kaynağı Yöneticisi
optionalFeatures: Windows özelliklerini aç veya kapat
osk: Ekran Klavyesi
perfmon.msc: Performans İzleyicisi
perfmon: Performans İzleyicisi
printmanagement.msc: Yazdırma Yönetimi
powercfg.cpl: Güç Seçenekleri
psr: Sorun Adımları Kaydedicisi
recdisc: Sistem Onarım Diski Oluştur
resmon: Kaynak İzleyicisi
rstrui: Sistem Geri Yükleme
regedit.exe: Kayıt Defteri Düzenleyicisi
regedt32: Kayıt Defteri Düzenleyicisi
rsop.msc: İlke Sonuç Kümesi
sdclt: Dosyalarınızı yedekleyin veya geri yükleyin
secpol.msc: Yerel Güvenlik İlkesi
services.msc: Hizmetler
sfc.exe: Sistem Dosyası Denetleyicisi
shrpubw: Paylaşılan bir klasör oluştur
sigverif: Dosya İmza Doğrulaması
slui: Windows Etkinleştirme
slmgr.vbs-dlv: Lisant Bilgilerini detaylı görüntüleme
slmgr.vbs-dli: Lisans Bilgisini Göster
slmgr.vbs-xpr: Lisans Süreleri
slmgr.vbs-the dti: Çevrimdışı aktivasyon için yükleme ID lerini göster.
slmgr.vbs-the ipk: Ürün anahtarı
slmgr.vbs-ato: Windows Etkinleştirme
slmgr.vbs-cpky: Kayıt defterindeki ürün anahtarını silme
the slmgr.vbs-ilc: Lisans Dosyası Yükleme
the slmgr.vbs-upk: Ürün anahtarını kaldırma
snippingtool: Ekran Alıntısı Aracı
soundrecorder: Ses Kaydedicisi
StikyNot: Yapışkan Notlar
sysdm.cpl: Sistem Özellikleri
sysedit: Sistem Yapılandırma Düzenleyicisi
syskey: Windows Hesabının veritabanını karuma
taskmgr: Eski Görev Yöneticisi
tm: Yeni Görev Yöneticisi
taskschd.msc: Görev Zamanlayıcısı
timedate.cpl: Tarih ve Saat
userAccountControlSettings: Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarı
utilman: Erişim Kolaylığı Merkezi
wf.msc: Gelişmiş Güvenlik ile Windows Güvenlik Duvarı
WFS: Fax ve Tarayıcı
wiaacmgr: Tarayıcı ve Kamera Sihirbazı
winver: Windows Hakkında
wmimgmt.msc: WMI Denetimi
write: WordPad
wscui.cpl: İşlem Merkezi
wscript: Windows Kod Merkezi Ayarları
wuapp: Windows Güncelleme

windowsanytimeupgradeui: Windows 8'e özellik elke
bootim: Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri
purchasewindowslicense: Ürün Kodu Satın Al
daprop: DirectAccess Özellikleri
filehistory: Dosya Geçmişi
recoverydrive: Sürücü Kurtarma
systemreset: Bilgisayarı yeniden başlat
psr: Ses kaydı başlat
launchtm: Görev yöneticisi
tabtip: Dokunmatik ya da ekran klavyesi
isoburn: Windows Disc Image Burning Tool
smartscreensettings: Windows SmartScreen
wsreset: Windows Mağazası Belleğini Temizle
wusa: Windows Update Tek Başına Güncelleyici[/spoiler]
Edited by ayhankorkmaz
Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar anlamadımki niye bu yazıya okadar takıyorsunuz alt tarafı bi yazı :) bide win7 kurmuştum ben geçen ay ama 2-3 hafta sonra sapıttı yavaşlamaya başladı bende xp kurdum baştan bu win8de öle olurmu 1gb ddr2 ram  ekran kartı 256mb nvida gforce 6200Le  İntel (R) Pentium (R) 4 Cpu 3.00  3.01 ghz işlemci var hdd 500 gb sata 300w güç kaynağı var başkada söyleyeceğim bişey yok :D? Ve Xpde hızlı çalıştırdığım programları  win8 dede çalıştırabilirmiyim belliki daha az bellek yiyor fakat hala kararsızım indiriyorum şuan ama kurup kurmayacağım hakkında kararsızım win7de pişman oldum bundada öle olcakmı diye merak ediyorum ayrıca enterprise indiriyorum ve  kurabilirim kurunca en fazla  1hafta deneyecem ondan sonra hızı devam ederse devam ederim etmezse heralde baştan xp kurcaz :)

Edited by birincikurt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • Editor

wSlaeRL.jpg

 

OS: WINDOWS 8.1 BUILD 9471 X64 {pre-RTM}

Build: 9471.fbl_partner_out30.130726-2004.374250883781fe63

 

File:   9471.ISO 

CRC-32: a22d72d0 

MD4:    45222c2779ea7e879255bb3edaecc330 

MD5:    d016facc8207ddd39c4f3308d4e2e6ed  

SHA-1:  7021ea24c820d53267390f95b6f89c422647ae54

 

Aktivasyon için Online 8.1 Preview key kullanın

Microsoft Toolkit işe yaramadığı belirtilidi.

.

Tek link | 3.6 GB

http://uptobox.com/pages/adblock.html

MAGNET LINK

magnet:?xt=urn:btih:054F9EF11699F39896A767A145890CD440E7CFED

TORRENT

http://www.mirrorcreator.com/files/RQVOYKAH/6.3.9471.fbl_partner_out30.130726-2004_64bit.iso.torrent_links
http://tr.rghost.net/48059321
Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

Windows8 Alternatif linkler
 
><><><><><><><><><><><><><><><><><><
Details
ISO|Turkish|Release Date: 8/15/2012
><><><><><><><><><><><><><><><><><><
 
[URL=http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1377033037__win8.png]pre_1377033037__win8.png[/URL]
 
 
Windows 8 Enterprise (x64)-DVD Turkish
ISO|Turkish|Release Date: 8/15/2012
size : 3224 MB
File Name: tr_windows_8_enterprise_x64_dvd_917582.iso
Languages: Turkish
SHA1: 1F9CB34B68CCCE6142272D7C5A3B0240BF8C32B6
 
 
 
Windows 8 Enterprise (x86) - DVD Turkish
ISO|Turkish|Release Date: 8/15/2012
Languages: Turkish-size:2315 MB
File Name: tr_windows_8_enterprise_x86_dvd_917693.iso
SHA1: 96F25045AAF55FF4640C10C931C071ED7B2ABA69
 
 
 
Windows 8 Pro VL (x64) - DVD Turkish
ISO|Turkish|Release Date: 8/15/2012
Languages: Turkish-size:3221 MB
File Name: tr_windows_8_pro_vl_x64_dvd_917824.iso
SHA1: 67D2DFFC26447DB6C17E2800981E32602511E6FA
 
 
Windows 8 Pro VL (x86) - DVD Turkish
ISO|Turkish|Release Date: 8/15/2012
Languages: Turkish-size:2313 MB
File Name: tr_windows_8_pro_vl_x86_dvd_917731.iso
SHA1: F25930D5D81EFDB7652A74E0A244FD387B2AD236
 
 
Windows 8 (multiple editions) (x64) - DVD Turkish
ISO|Turkish|Release Date: 8/15/2012
size:3311 MB
File Name: tr_windows_8_x64_dvd_915425.iso
Languages: Turkish
SHA1: 11388CFC2DD8D50792090DBB28BA60FDB60D4DB2
 
 
Windows 8 (multiple editions) (x86) - DVD Turkish
ISO|Turkish|Release Date: 8/15/2012
Languages: Turkish-size:2393 MB
File Name:|Download|tr_windows_8_x86_dvd_915522.iso
SHA1: 10FE3CF2ED8801DF2E1DC8D5DC9C38ADD57DEA29
 
 
[URL=http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1377033219__ekran_alnts.jpg]pre_1377033219__ekran_alnts.jpg[/URL]
 
 
Ben indirmedim , linklerin çoğunu kontrol ettim çalışıyor.Paralel download yapılabiliyor
Alıntı olduğunu söylememe gerek yok zaten rar şifresinden belli oluyor
 
Rar şifre
www.v-pistolero.blogspot.com
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By shadesofdeath
      Defender Dışlama Aracı v1.0
      Microsoft Defender Antivirüs ya da üçüncü taraf bir antivirüs çözümü seçmeniz fark etmeksizin, bu ürünlerin kritik Dosya ve klasörleri taramadığından emin olmanız gerekir çünkü Microsoft Security Essentials ya da Microsoft Defender zaman zaman bazı Dosya ve klasörlerde sorunlara neden olur. Tipik sorunlar arasında yavaş performans, bazı gerekli dosyaların silinmesi veya düzensiz çalışma yer alır ya da güvendiğiniz bir dosya veya klasörü kötü amaçlı olarak işaretleyebilir. Bu sorunları aşmak için bu tür dosya ve klasörleri istisnalar listesine ekleyebilirsiniz.
      Özellikleri
      Kolay kullanıcı arayüzü Export ve Import özelliği Açık / Karanlık tema desteği 4 Tane dil desteği (Türkçe , İngilizce , Almanca , Rusça) Ekran Görüntüleri

       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
      İndir
       
       
    • By _2024_
      Windows 10 Enterprise LTSC – Türkçe Şubat 2024

      Windows 10 Enterprise LTSC – Türkçe Şubat 2024
      Windows 10 Enterprise LTSC sürümü, Windows 10‘un sürümün ömrü boyunca değişebilecek bileşenlerinden hiçbirini içermez. Bu bileşenler, Microsoft Edge’i (modern bir tarayıcı olarak, mevcut modern tarayıcı web standartlarını desteklemek için sürekli olarak gelişmektedir) ve Microsoft Store aracılığıyla düzenli olarak güncellenen Camera, Cortana, OneNote ve diğer modern uygulamalar gibi bileşenleri / uygulamaları içerir. yenilikçi gelişmelerle ilerlemeye devam edin.
      Windows 10 LTSC sürümünün ömrü boyunca güvenlik düzeltmeleri almaya devam etmesine rağmen, Internet Explorer özellik kümesi değişmediği için Windows 10 LTSC sürümlerinde bulunmaktadır.
      Yaklaşık üç yılda bir yeni bir LTSC sürümü çıkıyor ve her sürüm, önceki Enterprise LTSC sürümünden bu yana yayınlanan Windows 10 özellik güncellemelerinde bulunan tüm yeni yetenekleri ve desteği içeriyor. Windows 10 özellik güncellemelerini (örn. 1703 veya 1809) tanımlamak için kullanılan yıl ve ay terminolojisinin aksine, LTSC sürümleri, Windows 10 Enterprise LTSC 2016 veya Windows 10 Enterprise LTSC 2019 gibi belirli bir yılla adlandırılır ve kalıcı olarak hizalanır tıpkı Office 2019 gibi Office sürümleri gibi.
      Her bir Windows 10 LTSC sürümü 10 yıllık servis ve destek alır. Bir Windows 10 LTSC sürümünün ömrü boyunca, cihazlarınızı yerinde yükseltme veya Windows 10’un şu anda desteklenen herhangi bir sürümü kullanarak ücretsiz olarak bir sonraki veya en son LTSC sürümüne sorunsuz yükseltebilirsiniz. Windows 21H2 sürümünü içerir. İşletim Sistemi Derlemesi 19044.4046

      ————————————————————-
      Sıkıştırma: Zip / Şifresiz
      ————————————————————-
      2021 (21H2) Sürümü

      Win10_LTSC_21H2_X86_26.02.2024.zip
      Win10_LTSC_21H2_X64_26.02.2024.zip
      or
      Win10_LTSC_21H2_X64_26.02.2024.zip
      or
      Win10_LTSC_21H2_X86_X64_26.02.2024.zip
       
      Thanks:  @KiNGHaZe
    • By utkurei19
      • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 
      chickOS
      Gereksiz Microsoft Bileşenlerden Arındırılmış Windows İşletim Sistemi
      chickOS Helper GitHub
      chickOS GitHub
      chickOS Discord
      • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 
      Kaldırılan Bileşenlerden Bazıları: 
      SmartScreen | Otomatik Oynat | Windows Kurtarma (WinRE) | Elle Kurulum (Manual Setup) | Sistem Geri Yükleme | Sistem Sıfırlama | WinSXS\Backup | Cortana | Konum Hizmetleri
      Uzak Masaüstü İstemcisi (AnyDesk Kullanabilirsiniz) | Disket, Kızılötesi, Akıllıkart, POS ve VR Desteği | Metro Uygulamalar
      Gereksiz 32 Bit Windows Bileşenleri | Bazı Fontlar ve Dil Dosyaları
      • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 
      Iso Boyutu: 4.13 GB
      Kurulu Boyut: 10 GB (LZX ile 6 GB)
      ESD Sıkıştırma Uygulanmadı
      Enterprise LTSC 21H2 sürüm Microsoft Store içermemektedir
      • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 
      Detaylı Bilgi:
      • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 
      Rufus veya Ventoy ile kurabilirsiniz elle kurulum silinmiştir.
      Kurulum Öncesi İnternet Sürücülerinizi Elinizde Bulundurduğunuzdan Emin Olun
      https://drive.google.com/drive/folders/1Q8GzAIAinsJIrg-2sTuthzvRD2hmXx75?usp=sharing
      SHA-1: 5ed29deb8ec6a8ce4170b57e7d9619e9e0062b3c
      CMD > certutil -hashfile "ISO KONUMU"
      • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 
      EKRAN GÖRÜNTÜSÜ
      • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 
      chickOS Helper

       
      • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 
    • By qxqx
      Windows XP x86 Multilingual Pack - Integral Edition 2023.11.24
       
      [---------- INCLUDES ----------]
      (#) Language Packs for Windows XP Editions:
      * Professional
      * Tablet PC 2005
      * Media Center 2005
      * POSReady 2009
      (#) Language Packs for Windows XP Components:
      * .NET Framework 1.1 SP1
      * .NET Framework 3.5 SP1
      * .NET Framework 4.0 Extended
      * Active Directory Application Mode SP1
      * Internet Explorer 6 SP1
      * Internet Explorer 7
      * Internet Explorer 8
      * MSN Messenger 5.1
      * Remote Desktop Connection 6.0
      * Remote Desktop Connection 6.1
      * Remote Desktop Connection 7.0
      * Windows Installer 4.5
      * Windows Media Player 9
      * Windows Media Player 10
      * Windows Media Player 11
      * Windows Movie Maker 2.1
      * Windows PowerShell 1.0
      * Windows Rights Management Services SP2
      * Windows Search 4.0
      * Windows Update Agent 3.0
      * XML Paper Specification
       
      File Details Author: Ramsey File Size: 5.95 GB (Gigabytes) Version: 2023.11.24 File Format: ZIP (Compressed File Archive)  
      Download Links
      Torrent (P2P) Download: Magnet HTTP Download: GoFile.io [---------- INSTALLATION -----------]
      1. Install the base Windows XP Language Pack by starting the file ".\Windows XP Operating System\1. Multilingual User Interface\MUISETUP.EXE".
      2. Install the "MUI Update" and the "MUI HotFix" from the folder ".\Windows XP Operating System".
      3. Install the Component Language Packs from the main folder for the Windows XP Components that are installed on your computer.
      4. Change the language at "START Menu -> Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages" and then LogOff/LogOn or Restart your computer for the new setting to take effect.
      [---------- INFORMATION -----------]
      (#) Windows XP Updates:
      * If you want to update your Windows XP x86 (32-bit) with the latest updates, then download the latest version of the "Unofficial Service Pack 4" from:
      http://msfn.org/board/topic/171171-introducing-unofficial-windows-xp-sp4
      * If you want a Windows XP Professional x86 (32-bit) ISO with the latest updates already included, then download the latest version of the "Windows XP Professional SP3 x86 - Integral Edition" from:
      http://www.zone54.com/downloads/software/operating-systems/123-windows-xp-professional-sp3-x86-integral-edition
      (#) General:
      * If you have more Windows XP x86 MUI Packs, then feel free to share them, so that they can be also added to this Multilingual Pack.
      (#) Included Languages are:
      Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch (Standard) Estonian Finnish French (Standard) German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese (Brazil) Portuguese (Standard) Romanian Russian Spanish (Modern Sort) Slovak Slovenian Swedish Thai Turkish https://zone94.com/downloads/software/operating-systems/147-windows-xp-x86-multilingual-pack-integral-edition
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...