Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Popup Reklamlar Ve Ad.fly Yönlendirmeleri Hakkında


sk8er_boi
 Share

Recommended Posts

  • Administrator

Forumdaki popup ve linklerin ad.fly yönlendirmeleri ile değiştiğini farketmişsinizdir. Maalesef son aylarda bağışlar çok azaldı ve sunucu ve diğer masrafları karşılamak için başka yöntemlere başvurmak zorunda kaldık.

Tncsever üyeleri bu reklamlardan etkilenmeyecektir. Eğer siz de sitemize destek olmak ve Tncsever'liğin imkanlarından yararlanmak isterseniz bağış yapabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Sitenin hızlı olabilmesi için tabikide server'ın değişmesi lazım bunun için ise bağış lazım.Yani bağış yazpılmazsa tek kişi bu işin altından kalkamaz tnctr gibi bir velinimet içinde herhalde herkez yardımcı olacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Bağış miktarı siteden edindiğim paylaşımların yanıda devade kulak kalsada, şuanda çalışmadığımdan bağış yapamıyorum.. Bu yüzden reklamlara hergün tıklayarak en azından bir nevi içimi rahatlatmış oluyorum.. Bu yüzden siteyi sahiplenen herkezin bu reklamlara karşı olabilceğini düşünmüyorum.. İyi çalışmalar..

Link to comment
Share on other sites

Sadece 

Adf.ly yetmez diye düşünüyorum.

 

bc.vc ve tr5.in  de eklerseniz kazanç daha fazla olacaktır diye düşünüyorum.

En azından şöyle yapılsın. Bir hafta adf.ly, bir hafta bc.vc, bir hafta tr5.in böyle bir döngü olursa site için daha kazançlı olacaktır kanısındayım.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
Admin Site İndex Sayfasınada Adhood Google Adsense Reklamları koysan Güzel olur Ayrıca siteyi Hızlandırmak için Cloudflare servisi Var Ücretsiz Cdn hizmeti veriyor Bir araştır Derim 

 

Adsense warez sitelerde yasak diye biliyorum.

Link to comment
Share on other sites

Sanki bu siteyi kuranların kurma, hizmet verme gibi bi zorunlulukları var. Adam abartmışınız diyor. Kendisine sorsanız bedavaya bakkala bile gitmez. Altı üstü 5 saniye bekleyip ileri butonuna basmak yani ne var bunda. Allahım ya sabır  :facepalm:  :facepalm:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Duyuruyu hatırlatalım...

 

Forumda tıkladığınız bütün linklerdeki reklam yönlendirme işlemleri, forum sistemi tarafından otomatik olarak sadece TNCTR adına yapılmaktadır. Bunun dışında, kişisel reklam yönlendirme linki paylaşmak yasaktır...

 

Siteye katkı sağlamak ve bu uygulamaya takılmadan linklere kolayca ulaşmak için TNCSever grubuna geçebilirsiniz...

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...