Jump to content

Christmas Wonderland 3 [Final]


fatih7998
 Share

Recommended Posts

Scorpion_20121219_10h17m13s_005_a.jpg
Christmas Wonderland 3 [Final]
Geliştirici: Casual Arts | Yayıncı: Big Fish Games
Format: Arşivden çıkartt oyna | Boyut: 176,82Mb

 
Gt; Beş altın anahtarlarını bulun ve bir ömür boyu seyahat kazanmak - Kuzey Kutbu'na Wonderland Hızlı bir yolculuk! Noel Baba'nın Atölye Ziyaret, Rudolph ve elfler karşılamak ve Princess Buz Sarayı, kilise ve Noel pazarı görmek için kasabaya bir Skidoo binmek! Güzel gizli nesne sahneler Enjoy, süper bulmaca oyun ve Noel Baba'nın kızağı Noel arifesinde ev uçan önce Santa interaktif gelişi takvim tadını çıkarın! Bu sansasyonel Noel oyunu her yaştan oyuncular için tatil eğlence sunuyor ve bu büyülü yolculuğun sonunda sizi bekliyor büyük sürpriz kaçırmak istemeyeceksiniz!
 

[spoiler]
Scorpion_20121219_10h17m13s_005_.jpg[/spoiler]


 

 

Turbobit;
http://turbobit.net/a34thnwlvz0l.html
 
Uploaded;
http://ul.to/4t44uh0s

Edited by fatih7998
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By _2024_
      Windows 10 AIO Full 2024 22H2 | Türkçe 22 in 1 | Şubat

      Windows 10 AIO Full 2024 22H2 | Türkçe 22 in 1 | Şubat
      Windows 10 AIO Full İndir 22H2, 11 farklı sürümün x86 ve x64 olarak birleştirilmiş halidir. İçerisindeki sürümleri aşağıdaki resimde görebilirsiniz. 11 farklı sürümün her mimarisine 13 Şubat 2024 tarihli güncelleştirme olan 19045.4046 build numaralı güncelleme entegrelidir ve bu güncellemelerin bıraktığı kalıntılar temizlenmiştir. Bu sayede sistemde şişkinlik yaratmayacak yer kaplamayacak. Net Framework 3.5 ve 4.8 etkinleştirildi. Formatlık Windows 10 AIO ISO kalıbı ile istediğiniz tüm sürümleri tek bir USB’den veya çift katmanlı olmak üzere DVD’den kurabilirsiniz.
      Boyutunu küçültmek için ultra sıkıştırma yapan ESD uygulandı. Bu sayede boyutu bir hayli küçültülüp hem internetten indirmekle geçen zamandan hem de çalışmayı USB veya DVD’ye yazarken ki zamanınızdan tasarruf etmeniz sağlandı. KiNGHaZe tarafından siz değerli kullanıcılarımız için oluşturuldu. Ev, ofis ve teknik servisler için bile gerekli windows 10 sürümleri tek bir pakette toplanarak sizin için hazırlandı.
      USB’ye yazdırırken rufus adlı araç kullanmanız tavsiye edilir. Bu sayede daha sorunsuz bir yazdırma süreci yaşamış olursunuz. Hem UEFI (GPT) hem LEGACY (MBR) kurulum yapabiliyorsunuz. UEFI kurulum sadece x64 mimariler için geçerli olup çalışmadaki x86 sürümler UEFI destekli değildir. Piyasadaki tüm çalışmalarda böyledir. Bu çalışmaya özgü bir özellik değildir. Windows 10 için geçerli olan separate şekilde yani 11 sürümün tek bir install.esd dosyasına yerine x86 ve x64 olarak ayrı ayrı 2 farklı install.esd şeklinde hazırlanmıştır. Sorunsuz UEFİ kurulum için bu yöntemi uygun gördüm. Tek bir dvd içinde gerekli olanlar sizin için toplandı.
       

       
      Thanks:  @KiNGHaZe

      Win10_11in1_AIO_22H2_27.02.2024.zip
      or
      Win10_11in1_AIO_22H2_27.02.2024.zip
      or
      Win10_11in1_AIO_22H2_27.02.2024.zip
       
       
       
       
       
    • By artae
      Iperius Backup Full 7.3.0 Multilingual | File size: 60MB

      Iperius Backup is the perfect software to get the advantages of the many cloud storage services offered by well-known providers like Google or Microsoft. With a single application you will be able to easily save your files offsite to Google Drive, Dropbox or Microsoft SkyDrive. This backup task can be configured with a few clicks, and the result of this is the full security of automatic online backups, compressed and protected by an AES 256-bit encryption.

      Iperius Backup uses the most advanced Windows drive imaging technology, that allows to copy the whole operating system with a fast and incremental backup (block-level backup). Iperius Backup can create full disk images, allowing to recover a server system in minutes (bare-metal restore). You can also restore individual files, mount the VHD image file, and restore the system to a dissimilar hardware (hardware independent restore).

      Iperius Backup is an advanced and affordable tape backup software for Windows Server 2008 and Windows Server 2012. Iperius is one of the best tape backup software: extremely easy and quick to setup, reliable, fast, and with flexible recovery features. Iperius Backup supports any tape drive, starting from the common HP DAT 72 USB or SCSI, to AIT, DLT and SDLT, and up to the powerful and high-capacity LTO 5 and LTO 6 devices, that allows to back up several terabytes.

      Iperius Backup is an advanced software for FTP backup on any type of server or NAS. Iperius can send backups to a remote server with a few simple configurations, with the secure FTPS protocol and also with zip compression and AES 256 bit encryption. Iperius can perform automated upload of entire websites, limit the transfer bandwidth, make parallel transfers to multiple servers and help system administrators to build a centralized backup strategy for clients.

      Iperius Backup can synchronize an unlimited number of files and folders from your computer to external hard drives or to network devices (like NAS servers). You can copy files and folders to an unlimited number of destinations and keep mirror copies deleting those files no more existing in the source folders. This allows to save space on your backup device and to always have a perfectly synchronized backup.

      Whats New
      https://www.iperiusbackup.com/news.aspx

      Homepage
      http://www.iperiusbackup.com
      DOWNLOAD
      (Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


      http://nitroflare.com/view/82586FFBDA053D1/qaas4.Iperius.Backup.Full.7.3.0.Multilingual.rar



      https://rapidgator.net/file/9d332cd5e725aa68b6e898929dadbe7c/qaas4.Iperius.Backup.Full.7.3.0.Multilingual.rar


    • By qxqx
      Windows 10 Lite Full Türkçe Ağustos 2022 Güncel

      Windows 10 Lite Full Türkçe Haziran 2022 Güncel
      Windows 10 Lite full, eşi benzeri görülmemiş bir sistemdir. Windows 10 Pro (21H2) 19044.1947 sürümü üzerine gereken tüm işlemler yapıldı. En hızlı windows 10 deneyimi için saçma sapan bileşenler sistemden tümüyle kazındı. Windows update silindi, windows mağazası ve xbox bileşenleri tümüyle silindi. Defender sistemden tamamen arındırıldı. Bu sayede gereksiz performans düşüklüğü asla yaşanmayacak. Tamamıyla performans canavarı windows 10 lite olmak için yapılmış bu sistemde aradığınız o hafiflik ve sadelik sizin olacak. Cortana seviyesi en aza indirildi. Legacy components ve direct play aktif edildi. Media player silindi. Duvar kağıtlarından ve sistem seslerinden tamamen arındırıldı. Telemetry yok edildi. Windows biyometrik servis silindi.
      Tüm windows 10 uygulamaları sistem içerisinden çıkartıldı. Windows 10 Lite ile siz de o çok istediğiniz hızlı ve hafif windows 10 deneyimini yaşayacaksınız. Kullanıcı hesabı denetimi (UAC) devre dışıdır. Bitlocker sürücü şifrelemesi silindi. Disket desteği ve sürücüleri silindi. Microsoft edge kaldırıldı. İnternet Explorer 11 duruyor! Bildirim merkezi kapatıldı ! Windows search arama kapatıldı. Windows başlangıç gecikmesi kapatıldı.
      Bu windowsun amacı düşük donanımlara hitap etmektir. Bu yüzden büyük bir kırpma işlemi uygulandı. Kullanan arkadaşlar geri bildirim yaparsa çok mutlu olurum. Otomatik Aktivasyon İçermez. Sistemi çalacak arkadaşlar içerisine reklam gömdüm
      Önemli NOT!
      İçerisine hiç bir program eklenmemiştir.
      Software klasör desteği vardır. İçerisine katılımsız programları atıp windows kurulumu sonrası kurdurabilirsiniz.
      Masaüstüne Gelen Araç İle Sistemi Aktive Edebilirsiniz.
      Windows 10 Lite KiNGHaZe Tarafından Sizler İçin Oluşturuldu.



      ————————————————————-
      Boyut: 3.08 GB
      Sıkıştırma: Zip / Şifresiz
      Tarama: Webroot / Durum Temiz
      ————————————————————–

      Lite Full İndir
      Lite Full İndir
      Lite Full İndir
      ————————————————————–
      Güncelleme Tarihi: 18.08.2022
      Win10_Lite_21H2_AIO_18.08.2022
       
      Build: 19044.1947
      Türkçe ve İngilizce Dil İçerir
      ————————————————————–
       
      Paylaşım ALINTIDIR >>----> KAYNAK  linkinden paylaşım yerine gidebilirsiniz... Gereksiz yorumlar yapmayın...
      KiNGHaZe Arkadaşımıza Güncellemesi ve Değerli Çalışması için Çok Teşekkürler Emeğine Ellerine Sağlık...
    • By qxqx
      Windows Server 2022 Full Türkçe 2022 Ağustos Güncel ISO x64

      Windows Server 2022 Full Türkçe 2022 Ağustos Güncel ISO x64
      Windows Server 2022 Full İndir, 12.08.2022 itibari ile güncel 21H2 sürümünü içeren 20348.887 build numaralı bir çalışmadır. En yeni server deneyimini yaşamanız için KiNGHaZe tarafından sizin için özel olarak hazırlandı. Çalışma sadece günceldir, güncelleştirmeler eklenip kalıntıları temizlenerek boyut düşürüldü. ESD sıkıştırma kullanılarakta ekstra olarak boyut düşmesi sağlanmıştır. Sistem gerçekte ve sanalda test edildi. Hem masaüstü deneyimi içeren hemde içermeyen Standart ve Datacenter sürümlerini içeriyor. Konu altındaki resimlerde kurulum + tanıtım resimleri yer almaktadır. İçerikten bir şey silinmemiştir temiz ve sade bir çalışmadır. Sunucu yönetelenlerin işini oldukça kolaylaştıracaktır. Kurulum sonunda anahtar isterse sol alttaki yerde “daha sonra yap” seçeneğine basarak atlayabilirsiniz. KMS ile server 2022 lisanslayabilirsiniz. Microsoftun sağlamış olduğu en yeni server işletim sistemidir.
      Ekran Görüntüleri:

      Güncelleme Tarihi:  12.08.2022
      Download Tek Linkler:
       
      Windows Server 2022 Full İndir
      Windows Server 2022 Full İndir
      Windows Server 2022 Full İndir
      -----------------
      Paylaşım ALINTIDIR >>----> KAYNAK linkinden paylaşım yerine gidebilirsiniz... Gereksiz yorumlar yapmayın...
       
      KiNGHaZe Arkadaşımıza Güncellemesi ve Değerli Çalışması için Çok Teşekkürler Emeğine Ellerine Sağlık...  
       
    • By artae
      File Size: 3.36 GB

      The program for planning and calculating the flight route of an aircraft (helicopter) using maps of aeronautical information from Jeppesen, allows you to automatically plot and calculate a route for a specific type of aircraft. Consists of three parts. Updated every two weeks. JeppView program - reference material in electronic form, you can also print the necessary airport diagrams - the entire Jeppesen (maps, airport diagrams, etc.), FliteStar - a program for automatic planning and calculation of the flight route, printing an in-flight magazine with flight calculation is also possible connect a GPS and use it as a navigator, FliteDeck is a GPS navigator for use in flight (requires a GPS receiver). Everything needed for installation is included.

      Add. Information : Jeppesen is an American company that is one of the world leaders in the market for providing aeronautical information. It also provides flight planning and aviation education services. The company is a division of Boeing Commercial Airplanes. The headquarters is located in Inverness (Colorado, USA). The company has representative offices in various countries, including Germany, Great Britain, Australia.

      Release date : 2022
      Version : 2205
      Developer : Jeppesen Developer
      Interface language : English
      Tabletka : present
      System requirements : windows

      What News?
      Official site does not provide any info about changes in this version.

      HOMEPAGE
      http://jeppesen.com/index.jsp
      DOWNLOAD
      (Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


      https://nitroflare.com/view/8F811D1C868D243/se3r1.Jeppesen.Cycle.DVD.2205.Full.Worldwide.part1.rar
      https://nitroflare.com/view/C5615EF785501F2/se3r1.Jeppesen.Cycle.DVD.2205.Full.Worldwide.part2.rar
      https://nitroflare.com/view/D9252CBE9457ADD/se3r1.Jeppesen.Cycle.DVD.2205.Full.Worldwide.part3.rar



      https://rapidgator.net/file/78cb3bab848044af1245a9dbe781c3ac/se3r1.Jeppesen.Cycle.DVD.2205.Full.Worldwide.part1.rar
      https://rapidgator.net/file/c0141325a14da402f52ab527336b2c29/se3r1.Jeppesen.Cycle.DVD.2205.Full.Worldwide.part2.rar
      https://rapidgator.net/file/95f0509a89adfabbd07c7ff11748d1ec/se3r1.Jeppesen.Cycle.DVD.2205.Full.Worldwide.part3.rar


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...