Jump to content

İş Bankası Maximum Kredi Kartına Müzeler Bedava


muhtar
 Share

Recommended Posts

İŞ BANKASI MAXİMUM KREDİ KARTINA MÜZELER BEDAVA 

 

İş Bankası kredi kartları ile her bir takvim yılı içinde 30 gün boyunca T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı ve Müzekart ile giriş yapılabilen 300’ü aşkın müze ve ören yeri ücretsiz olarak ziyaret edilebilecektir.

 

30 günlük süre; her takvim yılı için geçerli olup, İş Bankası kredi kartı ile uygulama kapsamındaki müze veya ören yerine ilk olarak ücretsiz giriş yapılan gün başlayacak ve bu günden başlamak üzere 30. günün sonunda sona erecektir.

 

30 günlük süre her takvim yılı yeniden başlayacak, bir başka ifade ile müşterilerimizin takip eden yıl da aynı şekilde Bankamız kredi kartları ile müze ve ören yerlerine diledikleri tarihte, ilk giriş yaptıkları tarihten itibaren yeniden başlayıp, 30 gün sonunda sona erecektir.

 

Örneğin; 20 Şubat 2013 tarihinde kredi kartı ilk kez bir müzeye ücretsiz giriş yapan müşteriler ilgili kredi kartının Müzekart özelliği 20 Mart 2013 akşamına kadar geçerli olacaktır. Mevcut Müzekart uygulaması paralelinde, 30 günlük süre zarfında aynı müze ve ören yeri en fazla iki kez ücretsiz ziyaret edilebilecektir ziyaret tarihi itibariyle kullanıma açık, geçerli ve geri ödeme sorunu olmayan tüm İş Bankası kredi kartları, ek kartlar ve şirket kredi kartları dâhil olup, Bankamatik kartları, ön ödemeli kartlar ve Ziraat Bankası Maximum kredi kartları dâhil değildir.

 

İş Bankası kredi kartlarının müzekart özelliği kazanması ile birlikte, turnikeli geçiş sistemi bulunan müzelerdeki turnikelere üzerinde Banka kredi kartlarının okutulacağı ve üzerinde İş Bankası logosunun yer aldığı özel birer kart okuyucu ilave edilmiş olup, iş bankası müşterileri kredi kartlarını bu okuyuculara yerleştirip okuttuktan sonra ücretsiz giriş yapabileceklerdir.

 

Turnike sistemi bulunmayan yerlerde ise, müze personeli İş Bankası özel yazılımına sahip POS cihazlarını kullanacak olup, cihaz üzerinden yapılacak sorgulama sonucunda müzeye ücretsiz giriş yapılabilmektedir.

İyi gezmeler.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...