Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

macromedia flash çalışmıyor


mamakli

Recommended Posts

arkadaşlar 2-3 hafta aradan sonra azcık flash çalışıyım dedim kısayolu çalıştırdım ...paletler yükleniyor ekranı geliyo ondan sonrası yok. program trialdi süresi doldu herhal dedim, kaldırıp tekrar kurdum gene aynı. 3-5 defa daha kaldırıp kurdum gene olmadı portablesini indirdim kurdum gene yok hep aynı ekrandan sonra kapanıyo kendiğinden. böyle bi sorunla karşılaşan veya çözüm önerisi olan(format haricinde) varsa lütfen yazın. he patch de indirdim kurdum gene tık yok.

teşekkürler hayırlı akşamlar

Link to comment
Share on other sites

virus veya spy vari bişey olabilir bir tarat derim. Ayrıca trial dolunca hemen kapanmaz sure doldu der ve alma sayfasına yonlendirmeye calısır genelde programlar ;)

valla kaspersky int.security kullanıyorum sık tarama yapıyorum sanmıyorum spy olsun da acaba kis. mi block koydu yanlışlıkladedim uygulamaya baktım ona da denk gelmedim. şaştım kaldım valla :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...