Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

DVD'ye Driver Entegre Etmek


Mussa

Recommended Posts

Arkadaslar birisi bana buni nasil yapildigini soyleyebilirmi mumkunse katilimsiz DVD de hersey hazir butun driver pack.. elimde mevcut fakat dvd ye nasil entegre edecegimi bilmiyorum lutfen yardimci olurmusunuz ..

Bultar --> Kişisel Bilgi paylaşımı yasaktır.

Arkadaslar bana yardim edecek kimse yokmu yaw kac gundur burda takilip kaldim ha bide DPs_BASE_7011 (BSA) programiyla bu islemi gerceklestirmek mumkunmus diye duydum programi buldum ama nasil yapilacagini bilmiyorum ..

Öncelikle Ard Arda 2 Mesaj Yazmamaya Özen Gösterin.

Öncelikle www.DriverPacks.net Adresine Girip Driver Paketlerini İndirin.

Ve http://www.driverpacks.net/DriverPacks/download.php?pag=b

Adresinden DriverPacks BASE'i İndirin . Eğer İçinde Tüm ayarlamalar Yapılmış Sadce Driverlar Eksik Olan Bir Xp Klasörünüz varsa Base İle Bu Klasörü Seçin ve Programdaki Yönergeleri Takip Ederek Driver Entegrasyonunu Yapın. (Türkçe Desteği Var )

Link to comment
Share on other sites

Arkadas az da olsa bilgilendirdigin icin sagol ama sanirim sen dikkatli okumamissin ikinci actigim konuyu DPs_BASE ile mumkun oldugunu duymustum fakat nasil kullanildigini bilmiyorum -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Arkadas az da olsa bilgilendirdigin icin sagol ama sanirim sen dikkatli okumamissin ikinci actigim konuyu DPs_BASE ile mumkun oldugunu duymustum fakat nasil kullanildigini bilmiyorum ayrica cevap yazicaksan oyle azarlar gibi cevap yazma sonucta bisey rica ettim ..

Azarlama :) yı Nereden Çıkartıyorsunuz Size Yardımcı Olurken Bir Yandan Bir Forum Kuralımızı Hatırlatıyoruz. Lütfen Bu Konuya Dikkat Edin Kuralları Hatırlatmak Asla Azarlamak Değildir.

DPS_BASE' e Gelince

1) Başla ( Dil Seçimini Türkçe Olarak Yapın )

2) Ayarlar

a) Konum : Cd mizin Konumunu Belirliyoruz

:) DriverPacks : İndirdiğimiz Paketler Programla Aynı Klasörün İçinde DriverPacks Adlı Bir Klasörde Olmalı ; Bu Ekranda Paketleri Göreceksiniz. Hepsini Seçmenizi Öneririm. (Text Mode Dahil )

c) DriverPacks Metodu ; DVD Kullanıyorsanız Metod 1 Yer Sıkıntınız Varsa Metod 2'i Seçmelisiniz. ( 1 ile 2 arasında Kurulum Aşamasında 5-10 Dakika Fark Olur )

d) finisher Metodu ; Kurulum Sonunda Sistemdeki Fazlalıkları Temizleyen Bir Program Çalışıyor . Hangi Metodla Çalışacağını Seçiyorsunuz. Keyfinize Kalmış. (Ben Özeli Seçip En Son Çalıştırıyorum )

3) İsteğe Bağlı Ayarlar : Adı Üstünde İsteğe Bağlı.

Kontrollerimizi yaparak entegre et diyor ve arkamıza yaslanıp bekliyoruz.

Önemli : Sizden Üstte ki Mesajı Düzeltmenizi Bekliyorum . (Benim Kullandığım Dille Sizin ki Çok Farklı Lütfen Dikkatli Olun )

Link to comment
Share on other sites

onuchlu cok tesekkur ederim bilgilendigin icin dogrusunu soylemek gerekirse katilmsiz cdde en cok zorlandigim konu bu butun hersey tmm driver packetleri dahil katilmisz dvdim guzel fakat driverleri entegre konusunda zorlandim insallah verdigin bilgilerle bu isi bitiririm :)

Link to comment
Share on other sites

dostum çok saol yanlız senden bi isteğim var önemli yerlerin resmini koyabilirmisin bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde bilemiyorum..

benim anlmadığım nokta ise cd gösterip entegre edeceğimiz yer yani illa cdmi göstereceğiz yada dvdmi yoksa bi klasör açıp onunumu o kısmı kabaca açıklarsan çok makbule gçer şimdiden tşk

Link to comment
Share on other sites

Biliyorsunuz Ki Cd Ya Da Dvd Üzerindeki Verilere İşlem Yapamıyoruz. O Yüzden Xp Cd sini İçerini Çıkardığımız Bir Klasör Olmalı. İsmi ise Önemsiz mesela XPCD Gibi. Katılımsız Kurulum Olayını Derinlemesine Anlatıma Perşembe Günü Başlayacağım.

Link to comment
Share on other sites

Media player 11 Ie 7 tamamda dvd katilimsiz yapinca daha bir genis arsivli bisey yapmak istiyorum mesele 3 gb lik silent program arsivi ekledim,yavasla ma konusunda sana katilmiyorum mesela forumda mevcut olan TncXP yi indirdim kurdum gayet guzel calisiyor driverlerde dahil .. :)

Link to comment
Share on other sites

Merhaba.

Yukarida anlattiginiz gibi driverpack entegre islemini yapiyorum ama hep asagidaki masaji aliyorum.

"Created OemPnpDrivers Path entry.The lengh is 6698 which EXCEEDS the 4096 characters limit. You can cotinue the installation, but the paths listed after the 4096 characters limit will NOT be processed. You may want to rtemove some DriverPacks or switch to metod 2."

Nerede yanlis yapiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

Created OemPnpDrivers Path entry.The lengh is 6698 which EXCEEDS the 4096 characters limit
Çok fazla sürücü entegre etmek istiyorsun satır sayısı aşıldı diyor.Sürücülerin bazılarını çıkar ama hangilerini çıkarayım diye lütfen sorma çünkü bu senin ihtiyacına kalmış bir durum.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Arkadaslar bende de soyle bır problem var drıverpackler secılı hale gelmıyor nasıl duzeltırım nerde yanlıs yapıyorum

boyle gozukuyor secemıyorum

Arkadaslar bende de soyle bır problem var drıverpackler secılı hale gelmıyor nasıl duzeltırım nerde yanlıs yapıyorum

boyle gozukuyor secemıyorum

Tamam sorunu cozdum ben baska bırının yaptıgı katılımsız cddekı drıverpacklerı kullanmıstım kendı sıtesınden ındırıp yaptıgımda hata kalmadı bır de burdakı tutorıalden yararlandım oldu

Please register to see this content.

Bultar --> Flood yapmak yerine ilk iletinizi düzenletiniz. İletileriniz Birleştirildi!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...