Jump to content

Dünyayı tanıtan DVD seti


exit

Recommended Posts

Dünyayı tanıtan DVD seti

3057038.jpg

Dünyayı tanıtan DVD seti Türkiye'nin tecrübeli ve lider interaktif eğitim yazılımları üreticisi EuroSoft, özellikle çocuklar için BigSoft markasıyla ürettiği Dünya 2007 Ansiklopedik Bilgi Kaynağı adını taşıyan bilgisayar yazılım setini tüketicisiyle buluşturuyor. Dünyanın tüm kıtalarını ve ülkeler hakkında güncel bilgiler veren "Dünya 2007" yazılım seti, etkileşimli özelliği, zengin görsel içeriğiyle binlerce sayfadan oluşan en kapsamlı güncel bilgi kaynağıdır.

Dünya 2007 Ansiklopedik Bilgi Kaynağı yazılım seti KDV dahil 50 YTL'den satışa sunuldu.

EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı "Dünya 2007" yazılım setinde, dünyanın bütün kıtaları ve ülkelerini bir arada bulunduğu bir bilgi hazinesi olduğunu belirterek "Dünyayı küçülttük, bir DVD'ye sığdırdık. Okul çağındaki çocuklar için büyük bir yardımcı olması yanında yetişkinler içinde önemli bir bilgi kaynağı" dedi. Programda kıtaların fiziksel ve siyasi haritaları ile tarihsel ve toplumsal özelliklerine ve her bir kıtada bulunan yüzlerce ülkeye de bir tıklamayla ulaşmak mümkün.

Programda neler var?

"Dünya 2007" setinde kıtalar ve ülkeler çok ayrıntılı bir şekilde, tamamen görsel olarak anlatılmış. Her ülkenin konumunu; siyasi ve toplumsal tarihini; üç boyutlu fiziksel haritaları; uydu görüntülerini; ülkenin coğrafi yapısı ve gündelik yaşamını anlatan çok sayıda video filmi ve fotoğrafı; her ülkenin kullandığı paraları, pulları, bayrağı ve milli marşlarını bu yazılım setinde bir arada sunuluyor.

Özellikle ilk ve orta öğretim öğrencilerinin çok ihtiyaç duyduğu güncel ve kapsamlı kaynak gereksinimini karşılayacak ciddi bir eser. Bu program, çocukların bütün bir öğrenim yaşamı boyunca her yıl başvuracakları güvenilir bir görsel kaynak olacak şekilde tasarlanmış.

"Dünya 2007" yazılım seti, tamamen dijital teknolojiler kullanılarak hazırlandığından DVD'de binlerce renkli fotoğraflar, gerçekçi sesler ve zengin filmler yer alıyor. Çocuklar ve yetişkinler dünya hakkında yepyeni bilgiler öğrenecek, bilgisayar ekranından dünyayı yeniden keşfetmeye başlamanın heyecanını yaşayacaklar.

hurriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...