Jump to content

iPod uyumlu projeksiyon cihazı


exit

Recommended Posts

iPod uyumlu projeksiyon cihazı

3038963.jpg

iPod uyumlu projeksiyon cihazı ViewSonic, iPod uyumlu ürünlerine şimdi de bir projeksiyon cihazı ekledi. Artık iPod ekranındaki görüntüler projeksiyon cihazı sayesinde dev boyutlarda izlenebilecek.

LCD ve CRT bilgisayar monitörlerinin yanı sıra LCD televizyon ve diğer görüntüleme ürünleriyle de tanınan ViewSonic, iPod uyumlu projeksiyon cihazı ViewSonic PJ258D'yi duyurdu. Dünyanın iPod ile uyumlu çalışan ilk yüksek çözünürlüklü DLP teknolojili projeksiyon cihazı olan PJ258D, iPod tutkunlarına bir bilgisayara gereksinim duymaksızın dev boyutlarda video izleme heyecanını yaşatıyor.

Kullanım kolaylığı ve şıklığı bir arada sunan PJ258D, herhangi bir bağlantı kablosuna ya da bilgisayara gerek bırakmadan iPod cihazının bağlanabileceği bir tasarıma sahip. iPod, projeksiyon cihazındaki yuvaya yerleştirildiğinde bağlantı tamamlanmış oluyor. Yuvaya yerleştirilen iPod?un aynı anda şarja geçmesi de sağlanarak, izleme sırasında kesinti yaşanması engelleniyor. Projeksiyon cihazına S-Video ve VGA çıkışlı kaynaklar da bağlanabiliyor.

PJ258D, 2000 lümenlik parlaklık, 2000:1 kontrast oranı ve 1024x768 XGA çözünürlük sunuyor. Ürünün, özellikle gençler ve ev sinema sistemleri meraklılarının ilgisini çekmesi bekleniyor.

hurriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...