Jump to content

Hızlı Ve Öfkeli 6'ya Giden Var Mı?


ahmetbayram5
 Share

Recommended Posts

merhaba.ben de milyonlarca insan gibi hızlı ve öfkeli serisinin 6.filminin çıkmasını sabırsızlıkla bekledim ama türkçe dublaj değil alt yazılıymış.bu yüzden gitmekte tereddüt ettim.cumartesi pazar boş vaktim çok ve zamanımı nasıl geçireceğim bilmiyorum.bu filme gitmeyi düşünüyorum ama alt yazılı olması beni düşündürüyor.çünkü testere serisinin de son filmini alt yazılı izlemiştim ve açıkçası alt yazıyı okuyacağım diye bazı sahneleri kaçırdığım olmuştu.alt yazılı filmleri bu yüzden sevmiyorum.giden var mı aranızda? sizce alt yazılısına gideyim mi yoksa biraz daha bekleyip türkçe dublajlısına mı gideyim? türkçe dublaj kaç ayda piyasada olur tahminen?

Link to comment
Share on other sites

Film 21 mayıs ta internete düştü ve o gün ingilizce olarak izledim.3 gün önce Tr altyazılı olarak izledim.Tr dublaj çıksa yine izlerim.Yani filmin içeriğini bildiğimiz için ingilizce olması birşeyi değiştirmiyor.Filme odaklan ve olayları anlamaya çalış.

Link to comment
Share on other sites

dün sinemada filmi izledim film süperdi.zaten bu serinin kötü bir filmi yok.her filmde üstüne bir şeyler katıyor.filmin sonunda 20 saniyelik bir fragman var o fragmanda bir dahaki filmde jason statham'ın(taşıyıcı) da olacağı gösteriliyor ve şimdiden sabırsızlıkla bir dahaki filmi bekliyorum.sinemada izlemenin zevki başkaydı.ses ve görsel efektler çok güzeldi.sinemaya gitmenizi tavsiye ederim

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...