Jump to content

Samsung S8000 Jet Evde Youtube Açıyor İşte Açmıyor


Bay_RC
 Share

Recommended Posts

Selam. Arkadaşlar benim samsung jet s8000 marka telefonum var. Yeni yazılım attım. Şimdi evdeki wifi'den youtube'u açıyor lakin işyerindeki wifi'de açmıyor. Yazılım yükleyeyim belki faydası olur dedim ama nafile fayda etmedi. Sizce ne yapabilirim? İşyerinde Youtube sayfasını açıyor bağlantı kuruldu deyip öylece bekliyor lakin evdeki wifi'de bağlantı kuruldu dedikten sonra akabinde ara belleğe yazılıyor diyor ve video'yu açıyor. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar..


arkadaşlar şunu da belirteyim işteki wifi ile diğer arkadaşlar telefonlarından youtue rahatlıkla girebiliyorlar. Nokia x3 02, ;Samsung Androidli Ace, İphone 4 s ten rahatlıkla giriyorlar ama ben bu telefonla evden girebiliyorum işten giremiyorum. Sorun nerden kaynaklanıyor? Edited by tenekecezve
Link to comment
Share on other sites

[quote name="yasayanolu" post="1354725" timestamp="1377788930"]
yazlım yükleyince telefonun wifi seçmesi olabiliyor modemdeki şifreleme tekniğini değiştirmenizi öneririm[/quote]güzel bir konuya değindin kardeşim tebrik ediyorum :) Şimdi şöyle birşey dikkatimi çekti. Evdeki (Youtube'u açan) wifi TKIP şifreleme yöntemine sahip. LAkin işteki (Youtube'u açmayan) AES şifreleme metoduna sahip. Şimdi benim bu şifreleme metodunu TKIP Olarak değiştirmem mi gerekioyr? Eğer öyleyse işyerinde her hangi bir sıkıntı doğurmaz zannediyorum. Sonuçta wifi şifreleme yöntemini değiştiriyor ve işyerindekiler internete kablo üzerinden bağlılar. Wifi'yi sadece cep telefonlarından girmek için kullanıyorlar..


[quote name="yasayanolu" post="1354725" timestamp="1377788930"]
yazlım yükleyince telefonun wifi seçmesi olabiliyor modemdeki şifreleme tekniğini değiştirmenizi öneririm[/quote]kardeş modemdeki şifreleme metodu TKIP/AES idi ben sadece TKIP yaptım ama değişen birşey olmadı :(

Link to comment
Share on other sites

ama evdekinden nasıl giriyor o zaman? Dediğini uygulayacağım.

 

Mac adresini modeme tanımlasan olurmu diyeceğim ama modeme bağlanıp nete giriyorsun ama sadece youtube da sorun var enteresan bir durum.

 

Bizim evdeki modemde tuhaftı modeme bağlanıyorsun nete giriyorsun işin bitince wi-fi kapatıyorsun telefondan. Sonradan wi-fi açıp modeme tekrardan bağlandığında nete girilmiyordu. Modemi resetlemek zorunda kalıyorduk. Bende yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şifreleme yöntemini değiştirdim ve sorun kalktı ortadan.

Edited by yasak_ask
Link to comment
Share on other sites

DNS sorunu olabilir. Bilgisayardan olsa iki tarafta da dos ortamında;
Başlat - çalıştır - cmd (enter)

tracert www.youtube.com

komutunu çalıştır derdim bakalım nerede kesinti yaşandığını belki görebilirsin...

Tel üzerinden buna belki benzer bir yöntemle bakılabilir...

Link to comment
Share on other sites

Youtubun Dns ile alakası yok telden de dns ayarlarını değiştirebilirsin ve ben dns i değiştirdikten sonra şimdi sizin için youtuba girmeyi denedim girdi bı sıkıntı yok modeminde dns i ni değiştirdim yine bir sorun yok her şekilde youtuba giriyor sorun yazılımdan kaynaklanıyr bazen çünkü bende telefonumun yazılımını değiştirince evden girebiliyordum internete felan ama laboratuardan giremiyordum sıkıntı çıkarıyordu hard reset felan attım tele olmuştu ;)

Link to comment
Share on other sites

telefonun aldığımda s8003'tü ve yine açmıyordu. Son çıkan yazılım 2010 ekim ayına ait s8000 yazılımını yükledim lakin fayda etmedi. Dediğim gibi telefona dns girmek pek işe yaramaz kanımca çünkü youtube dns olmadan da açıyor. :(

Link to comment
Share on other sites

internet üzerinden youtuba girmeyi denedin mi tarayıcıdan yani eğer oradan bi sorun yoksa uygulama indirip sorunu halledebilirsin

internetten denedim olmuyor kendi tarayıcısından denedim operada denedim uc browser'da denedim zaten telefonun kendinden youtube witged'ı geliyor ordan da olmuyor ama tüm bunlar evdeki wifi'de çalışıyor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...