Jump to content

Win 8 Ile Gelip Usb'den Format Atılabilen Markalar


nano68
 Share

Recommended Posts

Yeni bilgisayar alacaklar için burda paylaşalım herkes markasını ve usbden boot edilebilirliğini yazsın bende konuya ekleyim

 

SAMSUNG (Çalışıyor)

F2 ile biosa giriyoruz.2. sekmeden Secure Boot'u Disabled yapıyoruz,onun altında uefi gibi bir seçenek çıkaçak.Ordan uefi and legacy os'u seçiyoruz.Sonra f kaçtı hatırlamıyorum f2 olabilir boot menüsünü açıp dvdden usbden başlatıyoruz.Not:

Select proper device derse başlangıçta kurduktan sonra biostan ilk sırayı hdd'ye verin ya da o uefiyi ilk seçenek yapın düzelecektir(Aklımda kalan şekilde yazdım kusurum varsa af ola.Denenmedi ama başlatma ayarı olduğu için olacaktır muhtemelen.Sorumluluk size aittir.

DELL(Çalışıyor)

TOSHIBA(Çalışıyor)

http://forum.shiftdelete.net/windows-8/293008-windows-8-yuklu-bios-uzerinde-uefi-boot-ve-hdd-uzerindeki-gpt-korumasini-kaldirma.html

Burdaki anlatımı uygulayın

LENOVO(Çalışıyor)

F12 ile boot menüsüne girebilirsiniz

MSI(Çalışıyor)

Uefili usb ile kurulması lazım(enpedi.com da anlatımı var)

 

Bir teşekkür ya da hayır duası yeter eğer faydalı olduysam

Edited by nano68
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Windows 7 den beri bütün netbok noteboklar usb den bot oluyor.

 

Ücretsiz Tarama Programları
Dr.Web
ComboFix
Avast Virus Cleaner
McAfee Labs Stinger

Ücretsiz Antivirüsler
Comodo Antivirus
avast! Free Antivirus
Avira Free Antivirus
AVG Anti-Virus Free Edition
Microsoft Security Essentials

Edited by asis
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By qxqx
      Lazesoft Recovery Suite Unlimited Edition v4.7.3 Multilingual TEAM-Full

      Lazesoft Recovery Suite Unlimited Edition v4.7.3 Multilingual TEAM-Full
      Trusted by millions and endorsed by experts, Lazesoft Recovery Suite offers a comprehensive solution for data recovery and system repair in situations where Windows cannot start normally. With the ability to create bootable rescue CD or USB disks, users can seamlessly recover data, reset passwords, repair Windows systems, and clone or restore hard drives across any computer.
      Lazesoft Recovery Suite focuses on four key areas: password recovery, data recovery, disk imaging and cloning, and Windows recovery. It empowers users to easily recover forgotten Windows passwords and retrieve CD keys, recover lost files or data from various storage media, create backups of entire hard drives or partitions for restoration purposes, and repair Windows booting and crash issues caused by viruses or corrupted system files. With its user-friendly interface and powerful features, Lazesoft Recovery Suite provides a reliable solution for easily and efficiently handling data loss and system failures.
      Key Features of Lazesoft Recovery Suite:
      Password Recovery: Easily recover Windows passwords and retrieve CD keys. Data Recovery: Effortlessly recover lost files or data from hard disks, memory cards, or flash drives. Disk Image & Clone: Backup entire hard drives or partitions for system restoration or disk replacement. Windows Recovery: Repair Windows booting and crash problems caused by viruses or corrupted system files.
      https://www.mirrored.to/files/0EWN5Z3C/Lazesoft_Recovery_Suite_Unlimited_Edition_v4.7.3_TEAM-Full.zip_links
       
       
       
       
    • By artae
      USB Repair 8.0.3.1069

       
      https://www.rizonesoft.com/downloads/usb-repair/
       
      USB Repair, USB cihazı hatalarını veya bir USB sürücüsünün kurulamaması durumunda düzeltmeye çalışan, kullanımı kolay Ücretsiz bir uygulamadır. 
      Bu aynı zamanda diğer birçok Aygıt Yöneticisi hata koduna da olası bir çözümdür. 
      Bu hata kodları Kod 19, Kod 31, Kod 32, Kod 37, Kod 39 ve Kod 41'i içerir.
      USB aygıtı sorunlarıyla karşılaştığınızda normalde Windows'u yeniden yüklemeyi veya Sistem Geri Yükleme'yi kullanarak onu daha önceki işlevsel bir sürüme geri yüklemeyi düşünürsünüz. Ancak bu aracı kullanırken bu gerekli olmayabilir. Umarız USB cihazınızdaki sorunları çözecektir, ancak çalışacağı garanti edilmez. USB aygıtlarınızda, fiziksel donanım hasarı da dahil olmak üzere ters gidebilecek binlerce şey vardır. Bu araç, USB cihazı yapılandırma hatalarını çözmeye çalışır ve daha fazlasını yapmaz.
      USB Onarımını çalıştırmadan önce, bir şeyler ters giderse diye lütfen ilk önce bir Sistem Geri Yükleme noktası oluşturun. Ana program arayüzünde Araçlar menüsü altında Windows Geri Yükleme Noktası Oluştur menü öğesine tıklayarak Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturabilirsiniz .

      USB Repair is an easy-to-use application that attempts to fix USB device errors or if an USB drive fails to install.

      It is also a likely solution to several other Device Manager error codes. These error codes include Code 19, Code 31, Code 32, Code 37, Code 39, and Code 41.
      When experiencing USB device issues, you normally consider reinstalling Windows or restoring it to a previously functional version using System Restore. However, this might not be necessary when using this tool. Hopefully, it will solve your USB device issues, but it is not guaranteed to work. There are a thousand things that can go wrong with your USB devices, including physical hardware damage. This tool attempts to solve USB device configuration errors and nothing more.
       
      http://nitroflare.com/view/97CD8C536DBECA1/updbt.USB.Repair.8.0.3.1069.Multilingual.rar https://rapidgator.net/file/2f3eeed7928a42a3ce52ec7c68861665/updbt.USB.Repair.8.0.3.1069.Multilingual.rar  
    • By qxqx
      ANDROİD TV & TV BOX & UYDU YAZILIM GÜNCELLEMESİ ve Daha Fazlası Var
      AYRINTILAR LİNKİ
      USB to OTT Install
      SİTE LİNKİ
    • By qxqx
      WinToUSB Technician 6.8 Multilingual

      WinToUSB Technician 6.8 Multilingual
      WinToUSB ile flash belleğinize bootable özelliği kazandırarak windows kurulum diski haline getirebilirsiniz.
      Özellikle CD/DVD rom yer almayan notebookların en büyük sorunu olan format atıp tekrar işletim sistemi kurma sıkıntısına çözüm getiren WinToUSB ile elinizdeki işletim sistemi CD/DVD veya iso dosyasını kullanarak flash belleğinizi kurulum diski haline getirebilir ve bellek üzerinden rahatlıkla yeni işletim sisteminizi kurabilirsiniz.
      WinToUSB.Technician.v6.8.ML.TEAM-Full
      EXE
      CRC32: 969D38BA
      MD5: 23E37057D6C94CCD1D64F5822EED36D9
      SHA-1: C349E4F5F17C71AB4C8FB332A2200F2C99C780C7
      RAR
      CRC32: 9057DAC5
      MD5: 5FCE76F174794B837016ECAE3A843374
      SHA-1: 52E65A74BEE2345657DF01770D13016B20349775
      WinToUSB.Technician.v6.8.ML.TEAM-Full
      Download Full ML (6.28 MB)
      Uploadrar.com
      Usersdrive.com
      Mirrorace.org
    • By karadurak
      Km Boot & PE v3 (X86 X64) 


      Km Boot içerik olarak güncellenmiştir. grub4dos ve grub2 görsel olarak aynıdır fakat zaman içerisinde farklı güncellemeler alarak yeni bir görünüme kavuşacaktır. 
      Grub4dos özel araçlar ile düzenlenip hızlandırılmıştır. Kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi almak için KMPE konusunu ziyaret ediniz.
       
      ------------------------------------------------
      Km Boot & PE v3 (X86 X64) 2020.09.01
      https://bit.ly/3Kp1GP6
       
      Iso Boyutu: 10,7 GB (11.570.769.920 bayt)
      Sistem gereksinimleri:
      CD / DVD sürücüsü veya USB'den önyükleme yapabilen PC.
      ------------------------------------------------
       
      USB Sürücüye Kurulum: 
      Programlar: 
      Klasör Yapısı ve Kullanım:
        _ISO klasörü: Herhangi bir sürücünün ana dizinde _iso klasörü var ise windows isolarınızı 78-setup uygulaması otomatik olarak görür.  Hem Win Managerdan hemde KMPE den 78-setup a ulaşabilirsiniz. 78-setup'un kurulum imajlarını arayacağı klasörü değiştirebilirsiniz.  win manager için "_WIN\78SETUP.CFG" dosyası KMPE için "KMPE\_WIN\78SETUP.CFG" dosyasını notepad ile düzenleyiniz.     _WIN Klasörü: Herhangi bir sürücünün ana dizinde _win klasörü var ise windows imajlarınızı (wim,esd,swm) klasör konumuna atıp win managerden otomatik kurulum yapabilirsiniz. (örneğin:_WIN\1064\install.wim) Win manager menüsüne hem multiboot ana menüsünden hem de KMPE içerisinden ulaşabilirsiniz. Win managerin kurulum klasörünü, menüdeki programları ya da düzenini değiştirebilirsiniz.  Win Manager için "_WIN\MBOOTMGR_1064.wcs"  KMPE için "KMPE\_WIN\MBOOTMGR_1064.wcs" dosyalarını notepad düzenleyiniz. İnstall.wim/esd öğesinin yanında bir yanıt dosyası ( * unattend.xml ) ve/veya $OEM$ klasörü varsa , Windows'u iki şekilde yükleyebilirsiniz:
      Manual Kurulum => ( unattend.xml yanıt dosyası ve/veya $OEM$ klasörü yok sayılır ve kuruluma  kaldığı yerden devam eder.)
      Otomatik Kurulum => (  unattend.xml yanıt dosyası ve/veya $OEM$ klasörü alınır  ve  kuruluma  kaldığı yerden devam eder. ) Sistemde otomatik etkinleştirme özelligi de vardır (yalnızca Windows'u Otomatik kurulum modunda yüklerken ( $OEM$ klasörü kullanılır ) Kullanılan etkinleştirme yöntemleri: Windows Loader 2.2.2 by Daz, Ratiborus'tan KMS etkinleştiricisi , HWID Yöntemi (Dijital Lisans)   EFI Klasörü: Multiboot, EFI/UEFI modunda yükleme desteği içeriyor.   EFI-x64 menüsü: grub2 modunda açılır. rEFind menü ile değiştirmek için EFI klasöründeki CMD dosyalarını kullanınız. EFI-x32 menüsü:  rEFind menü ile açılır. NOT: EFI/UEFI modunda önyükleme yapmak için, flash sürücünüzdeki EFI klasörünün bulunduğu bölüm FAT32 formatında olmalı ve PC niz UEFI önyüklemesini desteklemelidir.   BOOT Klasörü: Grub4dos ve Grub2 için menü dosyalarının bulunduğu ayrıca starsetup ve winmanager gibi sistemlerin başlangıç dosyalarının yer aldığı bölümdür. \BOOT\grub klasöründen menü dosyalarını notepad ile düzenleyebilirsiniz. KMPE Klasörü: KMPE montaj klasörüdür. Ayrıntı için sayfayı ziyaret ediniz. https://www.tnctr.com/topic/658892-kmpe-xp-8-10-x86x64-nativex86-2020_02_12/   ÖNEMLİ BİLGİLER !!!:   Koleksiyonda birçok program için "ilaç" uygulandı . Bu nedenle, antivirüslerin yanlış uyarılarından kaçınmak için, dağıtımı indirirken bunları kapatmanız veya dağıtım klasörünü antivirüsünüzün hariç tutulanlarına eklemeniz önerilir. Ek Görüntüler: 
           
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...