Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

EASMurat
 Share

Recommended Posts

  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

temaları acamıyordum ve sizin verdiginiz dosyayla hallettim  abi allah senden razı olsun yaptım . ultimate sürümünü kurdum hiç bir hata almadım msaustu gelır gelmez guncelleştirmeleri kapattım. verdigin dosyaylada dediklerini yaptım sistemi yeniden baslattım ve temalarına tıklıyorum hepsını acıyor . valla abim çok saol hani beni basınızda savmadınız ugrastınız allah sizden razı olsun basarılarınızın devamını dilerim abim kolay gelsin  :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

yardımcı olabileceğim bir konu varsa elimden geldiği kadar yardım edebilirim. Bende fiber internet var ama kotaya takılmışım. 7 günde 100gb :) 1080p film arşivi yapacaz diye kasıyoruz kendimizi. uploada baktım 2 mbt görünüyor. arkadaşlarımında evlerinde internet var lazım olursa el birliğiyle upload edebiliriz sizin programınızı .herbirimiz yandex disk alanımıza bi kısmını kopyalasak sizde bizden kendi alanınıza kopyalayıp paylaşabilirsiniz. nacizane bi öneri. karar size kalmış tabiki
çalışmalarınızda başarılar.

 
Hocam çok teşekkürler, bunu okumak bile beni memnun ediyor sistemimi beğenip paylaşmam için yardımcı olmanız çok onure edici ama çok az kaldı %60 Upload bitti bu sistem 15 in 1 ve içinde Görsel XP V6 var yeniden düzenlenmiş haliyle, yani biraz sabır az kaldı UPLOAD bitiyor...
 

ellerine sağlık uzun zamandır xp formatı atamadığım dell 535 e xp formatını harika bir şekilde attı.


Teşekkürler bu sistemdeki XPde çok stabiloldu ve yeniden düzenledim yeni sistemde geliyor oda :)
 
 

Güncel versiyonu çıkacak mı?


Çıktı çıktı ŞUBAT Güncellemelerinin hepsi dahil, ve bu sistemde 7-8-8,1 hem X64 hem x86 hem görsel hem sade 15 değişik verisyon mevcut, ve bu güncel sistemde Tanınmayan Driver kalmayacak FULL Driver eklentiside var hem XP hemde diğer işletim sistemlerinde tanınmayan Donanımınız kalmayacak...


ŞUBAT 2014 Sistemden bazı görüntüler [spoiler]

pre_1393239172__yeni_subat_win8_1.png

pre_1393238886__32gb_flash.png

pre_1393239288__yeni_subat_win7_2.png

[/spoiler]
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...

Ben  sadece  xp win7  win 8 office 2013  ve  usb'den win 7  açan yapmak istiyorum biraz  yardımcı olursanız .

 
http://www.tnctr.com/topic/243938-easm-multiboot-usb-15in1-subat-2014/ Buradaki linkte sanırım aradığınız var " EASM MULTIBOOT 2014 ŞUBAT Windows 7-8-8,1 + EASM XP V6 + USB'den ÇALIŞAN XP + Acronis" gibi işletim sistemlerinin yanında, Katılımsız olarak Tek tıkla kurulum yapabileceğiniğz bir menü var oraya isterseniz "office 2013" yada kullandığınız nekadar program varsa katılımsız kurulum bölümünden indirip hepsinin kurulumunu sağlayabilirsiniz sadece kurulmasını istediklerinize tik koyacaksınız hepsi bukadar dah fazla detay için yukarıda verdiğim linkten sunumdaki açıklamaları ve kullanıcıların yorumlarına verilen cevapları okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.. Fakaaaat ! eğer kendiniz uğraşıp  kendi menümü yapıp kendi işletim sistemleirimi koyacağım derseniz "fırtınalimanı" kardeşimizin yukarıda verdiği http://www.tnctr.com/topic/100852-cd-dvd-usb-hdd-icin-multiboot-hazyrlamak/ bu linkten konuyu iyice gerekirse birkaç kez okuyarak kendinize göre bir multiboot oluşturabilirsiniz aradığınız herşey o başlık altında...

 

xJBroo.png

Format sonrası Katılımsız Office 2013 ve benzeri kullandığınız Programları kurmak için Seçim yapabileceğiniz menü

Link to comment
Share on other sites

teşekkürler linkler de çalışıyor vede gayet hızlı yeni versiyonlarını canı gönülden bekliyoruz emekleriniz için  arkadaşlara çok çok teşekkürler

 

Rica ederim güle güle Kullanın Fakat yeni herhangi bir işletim sistemi Paylaşmıyacağımı  buradaki linkte anlattım eğer daha güncel multiboot arıyorsanız forumdaki diğer arkadaşların çalışmalarını inceleyin yada buradaki son çalışmamı inceleyip indirebilirsiniz http://www.tnctr.com/topic/243938-easm-multiboot-usb-15in1-subat-2014 Kolay gelsin, iyi forumlar..!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

part20 hatalı sanırım buraya çıkart değimde 20numaralı part hata verıyor nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevınırım

 

Sorun yok partlarda siz indirememişsiniz 20.partı yada indirirken hata olmuştur veya benzeri bir neden den dolayı, Onu yeniden indirmeniz gerekiyor yine diğer partlarda hata alırsanız hata aldığınız partı yeniden indirmeniz gerekir yani sorun sistemle alakalı değil indirdiğiniz partın dosya boyutunada bakın oradan da anlayabilirsiniz son part hariç diğerlerinin dosya boyutu eşittir çünki ve 20den sonraki partlarda da sorun alırsanız hata aldığınız partı yeniden indirip eski hata veren partla değiştirin öle çıkartmanız lazım ozaman hiç bir sorun yaşamadan çıkartırsınız..!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

hocam sımdı...xp kuruluyormu obsuna ındırmeyelım.


EASM MULTIBOOT 2013 EYLUL  Windows 7 + EASM XP V5 + USB'den ÇALIŞAN XP + Acronis ( USB Bellekten format ) 

Kardeş bak başlıkta ne diyo Okuma yazma var dimi sende ? EASM XP V5 yazıyor bak, ayrıca 2013 yılındaki çalışmam buradaki konuda yeralan demekki içinde EASM serilerinin beşinci versiyonu var, kurulmuyor da diyen olmadığına göre yapılan yorumlarda, herhalde kuruluyordur diye düşünüyorum :D Ayrıca illaki XP kuracaksan son sistemi tavsiye ederim neden içinde windows 7 olan bir sistemi indiresinki dimi ama ? Burada EASM XP'nin Final sürümü var Sonuncu yani En güncel ve artık EASM XP'lerin Sonuncusu... Yine illaki XP kurucam dersen şu versiyonlarada bak EASM XP Sürümlerini - V1 - V2 - V3 - V4 - V5 - V6 - Final SON Çalışmamı Bu Linklerden indirip takip edebilirsiniz windows 7 konusunun içinde XP arıyosun sen :)

Edited by EASMurat
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By EASMurat
      EASMurat Grub2 File Manager Editions Kasım 2021  
      Lütfen Sunumu Okumadan Soru Sormayınız, Sistemi Hazırlamak Kadar Sunum Açıklaması yazmak içinde Uğraşıyorum, Lütfen yani...
      # Sistem Grub2 File Manager baz alınarak hazırlanmıştır, yani Hem Legacy, Hemde UEFI olarak ister windows, isterseniz de Linux kurulumu yapabilirsiniz.
      # Sistemde Kullanılan Boot wimler Windows 10 ( 19044.1288 ) yapı numarasına sahiptir.
      # Daha önce multiboot toolkit'i kendime göre editleyip paylaşmıştım oradaki birkaç özelliği güncelliyerek bu sisteme entegre ettim.
      #  Sistemde Sihirli tuş klavyenizdeki F7'dir F7 tuşuna basarak aşağıdaki görseldeki menülere erişeceksiniz...!
      # Sistemle Alakalı çok birşey yazmıycam, indirdiğiniz doyanın içerisinde videolu Anlatım zaten mevcut.
      # Bu sistem neler yapar ? Nasıl kullanılmalıdır ? Klasörleme ve Dosyalama nasıl olmalı hepsi Vidyolu anlatımda var, Atlamadan izleyin..!
      # Sistemin Ön izlemesini ekliyorum Konuya şu ana kadar  ( 2 günde 150 kişi izlemiş ilginize teşekkür ederim )
      # Sistem için Önereceğim USB yada Flash bellek boyutu Tamamiyle size kalmış sizin arzunuza bırakıyorum yani,
      # içerisine benim gibi çok fazla .wim ve iso koyacaksanız sistemi TAŞINABILIR BIR HARDDISKE KURMANIZI ÖNERIRIM ( 1TB yada 2TB gibi, benim 750GB )
      # Bu sistemimle Windows XP ayrıca 7-8-10-11 ve Linux, Android gibi kurulumlarınızın Bir çoğunu sorunsuzca yapabilirsiniz, Fakat %100 tüm linuxlara değil.
      # Sistemin yapımında amaçlanan Windows'u çok daha Pratik ve kolay şekilde kurmak,
      # Kurulum isosunun içerisindeki dosya kalabalığından arındırıp sadece WiM kalıbını kullanarak kurulum yapmak,
      # boot aşamasında harddisklerde yapılacak tüm ayarları silme düzenleme yeniden boyutlandırma işlemlerini sorunsuzca yapmak.
      # işletim sistemi kurulu harddiskinizin yedeğini Almak ve yedeğinizi geri yüklemek gibi şeyşer hedeflenmiştir.
      # Yukarıda saydığım işlemleri yaparken sistemin olabildiğince seri akıcı ve görsel açıdan renklilik kazanması hedeflenmiştir.
      # Bukadar detay verdikten sonra geçelim görsel anlatıma ve indireceğiniz dosyalara.

      Bildiğiniz EASM OS stabilliğinde, performansa yöneliktir. Kişisel zevkime uygun şekilde editlediğim görsel bir çalışma oldu, fakat bu performans algısı sizi yanıltmasın her bilgisayarın fiziksel donanımı herkesle aynı olmayacağından ( Pentium4 ile i9 bir makina aynı performansta olamayacağı gibi ) sizin makinanızda da Jet hızıyla çalışacak diye bir kaide yoktur, buna rağmen sistem en dandik diye tabir edeceğimiz makinalarda bile performanslı çalışacak şekilde ayarlanmaya çalışılmıştır. Son birşey Bu sistemi beğendiyseniz ❤️ Alırım bir beğen butonunuzu  Alıntı REUPLOAD yapacaklar Lütfen Emeğime Saygı gösterip ismimi EASMurat yapımıdır şeklinde kullansınlar, kısaca EMEĞİME SAYGI BEKLİYORUM, zira bu sistemleri maddi bir kazanc beklemeden sizlerle paylaşıyorum..!
       
      Bu sistemi yapmamda bana fikir ve yön veren, bildiklerini benimle paylaşıp yardımcı olan @crasadure hocaya teşekkür ederim. Sistemi 3 parta böldüm, yandex tarayıcı üzerinden 2GB upload'a izin verdiği için, Reupload yapan arkadaşlar olursa konuya ekleriz   Partların şifresi : easmurat

      Sistemi indirmek için
      PART 1 : https://disk.yandex.com.tr/d/wPh7vPOR19tZEQ
      PART 2 : https://disk.yandex.com.tr/d/1cxO_jBnd4-DWA
      PART 3 : https://disk.yandex.com.tr/d/mfVYAsdI05ZRLg

      Sistemin ilk Ön izlemesi : https://disk.yandex.com.tr/i/IfKkxhT3I128lg
      USB HARDDISK veya FLASH belleğe Kurulumunun Anlatımı : https://disk.yandex.com.tr/i/HS2ZPyxw5Hnj0A
      Sistemin Detaylı Uzun Anlatımı ve Kullanımı : https://disk.yandex.com.tr/i/-h_dbw9NFlIdkg



       
      :::: MultiBoot UEFI  ( x64) Kurulum Menüsü ve Bilgilendirme ::::
       
      :::: MultiBoot LEGACY  ( x86) Kurulum Menüsü ve Bilgilendirme ::::
       
    • By EASMurat
      EASM Win 8.1 Embedded Industry Pro X64 Nisan 2020  Güncel + Görsel X86+X64 BOOT   
      Windows 8.1  Embedded Industry Pro X64 UPDATE3 + Net 4.8 | 2020 Nisan | Çoklu işletim sistemi seçme | EASMurat Multiboot
      Lütfen Sunumu Okumadan Soru Sormayınız, Sistemi Hazırlamak Kadar Sunum Açıklaması yapmak içinde Uğraşıyorum, Lütfen yani...
       
      # Hem X86, hemde X64  için, içerisinde Boot dosyaları mevcut, 4GB wim engeline takılmadan Sorunsuz UEFI Kurulum yapılır.
      # Win8.1 Embedded Industry Pro  X64 2020 yılının Nisan ayı itibariyle günceldir. Güncellemelere 17 Mart güncellemeleri dahildir. # EASM Performansı Sağlamak için kapatılan bileşen vardır arzu edilirse açılır. ESD sıkıştırma yoktur, ayrıca .Net Framework 3.5 Aktifdir ve 4.8 sisteme eklidir. # MSDN Kalıp Güncellenirken her sistemimde Olduğu gibi hem Dism, hemde sysprep Kullanılmıştır, iki sistemde Windows'un orjinal yedekleme sistemidir polemiğe gerekyok yani... # Isletim sistemi Seçimi yani OS Seçim Menüsünden ister Win 7 - 8 - 10 -  Sadece install.wim dosyasını USB belleğinizdeki gerekli yere atılarak UEFI ve LEGACY kurulum yapabilirsiniz. # Sistem Enaz 8GB USB, veya Taşınabilir HDD'ten kurulum için uygundur ve bu medyalardan sorunsuz kurulum yapabilirsiniz. # Alışıla gelen EASM Klasörüne Katılımsız eklemek ve Kurulum sonunda Katılımsızları kurdurtma. Otomatik gelmez EASM klasörüne girmek oradaki  "EASMurat.exe" yi çift tıklamanız gerekir. # Defender eklidir fakat deaktif edilmiştir, isteyen ayarlarından açıp kullanabilir. Bence tamamen gereksiz olduğunda  kapatılmıştır. # UAC Kapalıdır, Telemetry yani (win 10 a yükseltin bildirimi) eklenMEMiŞTiR. Buna bağlı olarak telemetry Güncellemeleride ekli değildir, Arattığınızda önerilen Olarak Çıkabilir. # Sistemi uzunca zaman ve Stabil Kullanmak için GÜNCELLEMELERİ KAPALI SEÇİN , Güncelleme  almasın Kurulumda da açmayın... 17 Mart Büyük Güvenlik Güncelleştirmesi eklidir. # Görsellik Yok Standart Sade Window 8.1, Bilgisyarıma Sağtuşda bazı özellikler eklenmiştir, Yine masa üzerine Sağtuşda Çabuk ulaş menüsü eklidir dileyen kaldırabilir. # Netframework 4.8, Ayrıca C++ Redistrybutable dosyaları,  Dx ve Msxml .dll dosyaları,  Sistemde eklidir, ince ayarlıdır kısaca Sorunsuz bir Windows deneyimi Sunar. # Bu sistem bir nev-i  boş imaj tarzındadır,  benden Israrlar Stabil çalışan EASM Windows  Sistemleri isteyenler için, easminstall.wim içerisine eklenmiştir. #  Source klasörüne herhangi bir .esd Sıkıştırılmış sistemin kopyalayıp ( örneğin windows10,  install.esd ) sadece dosya uzantısını esd'yi "wim" yaparak UEFI ve LEGACY Kurulum yaparsınız. # Kendi Kullandığım Flaşbelleğimin bir kopyasıdır bu sistem, 32GB'lık USB bellekte bunların hepsi vardır, Upload sorunumdan folayı sistemi size Ful vermem imkansız... Onun için minimal şekilde paylaşıyorum. # Oto aktivasyon lisans mevcut, isteyen Kurulumda pas geçer. Google chorme, Anydesk, Portable Teamwiver, iP Scanner, Kms Aktivasyon  ( sonradan yapmak için ) Sistemde eklidir, bunlar Kaldırmak istenirse Program files 'dan [EASM ] klasörünü silmeniz yeterlidir. Birşey daha USB 3.0 ve Bazı Seskartı Driverları sistemde eklidir, Bunlar sisteminize sorun yaratmaz, kendi bilgisayarım ve anakartı için lazım olan tüm driverları eklemiştim bundan dolayı içerisinde bu driverlarda aratırsanız çıkar fakat sorun teşgil etmez, Bu konuya takıntılı olan olursa Nette bir araştırma yapıp DISM komutlarıyla Yüklü olan tüm driverları silebilir, Sistemi Upload ettikden sonra Farkettim bunu yeniden Upload şansımda yok zaten yakından takip edenler bilirler UPLOAD'ım 0.8Mbit ( 800kilobit ) yani sorun olacak birşey değil... Son birşey Sistemi Kendi Bilgisayarımda kullandığım gibi sizlerle paylaştım ya, içerisine birde Sanal Ses kartı kurdum benim için lazım ama size gereksiz birşey bunuda sadece ses kartı ayarlarında görürsünüz,  performansı etkileyecek birşey değildir denetim masasından Program ekle /kaldırdan sorunsuzca kaldırılabilir...    Bukadar Anlatımdan Sonra Gelelim sistemin görsellerine ve Kurulum ayarına.... Önce Tıkla Şunlara inerken Sunumu Okumaya devam et    indirme Linkleri ve alternatifler için @Shewki 'ye çok ama çooook Teşekkürler:

      1 - Sistem  Dosyaları  :  https://yadi.sk/d/yJ-ISnuaYLJ0JQ
      2 -  Kurulumun anlatım Videosu ve Bazı Gerekli Programlar :  https://yadi.sk/d/oMSjQ7g3LbFd4g
      Alternatif 1 :  https://drive.google.com/open?id=1ATU0r4-aV4zL18e8snxpereaHuBdlfYP (⚡Tnc Debrid ile İndir)
      Alternatif 2 : https://www.mediafire.com/file/lorr1rstpqqfzd9/EASM_MULTIBOOT_2020_KALIBI.rar (⚡Tnc Debrid ile İndir)
      Alternatif 3  Part1  : https://cloud.mail.ru/public/29mZ/tKuykLsqu
      Alternatif 3  Part2  :  https://cloud.mail.ru/public/2Yec/3PWyxg2b6
      Alternatif 3  Part3  : https://cloud.mail.ru/public/44j5/YEfTi27w1
      Çabuk Ulaş Menüsünü Ekleyip Kaldırmak için  RAR şifresi ( easmurat) : https://yadi.sk/d/PJ6OvLUzTTqRqw En az 8GB'lık  USB belleğinizi Silin  ve Dosyaların inmesini bekleyin, inince herşey içerisinde mevcut..! Paylaşmak serbestdir, fakat benim Nik'imi  ( EASMurat ) Kullanarak Lütfen, Daha önceki sistemlerimde Yandexte 160Bin Download olduğunu gördüğümden, kısıtlama olmaması için sistemi RE UPLOAD yapmak isteyen olursa sevinirim Konuya linkini Ekleriz...

      Sistemi Kabaca Anlatmak gerekirse, Acronis True Image ile imajı USB  belleğe Yüklüyoruz, ( 2. linkte Videolu anlatımı var )  100MB EFI  kısmı için ayrılıyor,  geriye kalan USB belleğinizin Tüm Alanı NTFS olarak biçimlendiriliyor,  Sizin kullanımınız için ister winPE, isterseniz diğer windows bölümleri için ana dizindeki  gerekli klasörlere dosyalarınızı koyarak çağarabiliyorsunuz , USB belleğinizin ana dizinindeki " Sources " klasörüne koyacağınız, install.wim - install7.wim - install8.wim - install10 .wim- installv.wim - installeasm.wim dosyalarını kurulumda sorunsuzca çağarabiliyorsunuz, bunu hem LEGACY hemde UEFI olarak  ( uefi için 4gb )  WİM boyutu kısıtlaması olmadan Sorunsuz hızlı  şekilde kurulum yapabiliyorsunuz...

       
      :::: MultiBoot UEFI  ( x64) Kurulum Menüsü ve Anlatımı ::::
       
      :::: MultiBoot LEGACY  ( x86) Kurulum Menüsü ve Anlatımı :::: Windows 8 ve 8.1'de Başlat Olmadığından  ve Masaüzerinde Sağtuşa Tıkladığınızda Pratik Olarak Yapabileceğiniz bazı ayarlar ekledim, bunların hepsinide Çabuk Ulaş menüsünde Topladım,  Eğer ben buna gerek duymam derseniz... Silmek için Program files 'da [EASM] Klasöründe " Sağtuş kaldırma " adından bir Exe var ona tıklayıp sisteminizden silebilirsiniz, sağtuşdan bu menüler gider...

      Aynı klasörde Bence bir bilgisayarda olması gereken bazı yazılımlar var bunlar PORTABLE'dir... Yani kurmadan çalışan, Program files deki [EASM] Klasöründen istemediklerinizi silebilirsiniz, masaüzerinden de kısayolunu kaldırabilirsiniz, tercih sizin yani... 



      Ayrıca Sistemde Sahiplik Al, ve masaüzerindeki bilgisayarıma sağtuşa bazı linkler eklenmiştir bunlarda bilgisayar kullanımını Kolaylaştırmak ve pratiklik içindir. Multiboot Sistemde Grub4dos boot'da çalışmaktadır, yani Grub4dos menülerinide kendinize özel sisteminizin kodlarını bu sisteme entegre edebilirsiniz, ancak grub4dos 32bit olduğundan UEFI kurulum yapmak isteyenler için uygun değildir size tavsiyen Grub2 boot menüsünü kendinize göre düzenleyip ekleyebilirsiniz...  Lisanslama için @mephistooo2  üstada teşekkürler, Windows 7 veya 10 tarzı başlat menüsü isterseniz piyasada birsürü yapılmış başlat menüsü var benim size Önerim @forjest  üstadın yaptığı süper ve stabil çalışıyor onu denediğim için, fakat siz şuradaki linkten kendi zevkinize göre bakın indirin :  Şuraya Tıklayın Zevkinize uygun olanlara bakın
      Önemli NOT :  Bu sistem DLC, Sergei, HIREN ve benzeri sistemlere Gerek duyulmasın diye " Bence, şahsi görüşüm o yönde bütün ismini saydığım ve benzeri Multibootların hepsinin yaptığı işi içerisinde barındıran " tek bir sistemdir.. Bir bilgisayar tamircisinin bile fazladan işini görecek şekilde ayarlanmış bir sistem, hatta  ben hazır olarak size ayarlı menüye kodu eklenmiş şekilde paylaştım, PE  yani kurulumsuz olan sistem mi ekliyeceksin benim belirlediğim isimde Wim klasörüne atıyorsun hepsi buuuu, Farklı bir PE sisitem mi ekliyeceksin SADECE INSTALL.wim yada BOOT wim dosyasını Alıp yine Wim Klasörüne koyup menüden ayarını yapman lazım Multiboot kullanıyorsan az çok editlemeyi değiştirmeyi bilirsin zaten ve menüye kodunu ekler kullanırsın, bukadar yalın ve sade sisteme başka bişeyi ne diye eklemek ister insan Anlamıyorum..!

      Windows 7-8-10 yada kendine özel bir install.wim'in mi var Sources klasörüne atıyor kullanıyorsun bundan daha Pratiği varmı ? ne gerek var yok sergei strelec mi neyse adı yada DLC 'ye  yada benzeri başka PE'lere hepsi birer Multiboot sistemidir...  Yine kendi görüşüm bu sistem size hepsini veriyor bence ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor ben böyle düşündüğüm için sistemime hiiiç o tarz başka multibootları bulaştırmadım, Hepsinin yaptığı işi yapabiliyor çünkü mantık hepsinde aynı... Yani  bu Multiboot içinde başka bir multiboot  sistemini çalıştırmak manasız, benim sistemin yapamadığı olur çalıştıramadığı olur haklısınız ama Linux'undan tut Windows'una, PE sistemlere ISO kalıplarına  ve  Grub2 File MANAGER'e kadar herşeyi hem UEFI hemde LEGACY boot edebiliyor...

      Multibootlar genelde RAM'den çalıştığı için mevcut bir multibootta başkabir multiboot çalıştırmak Gereksiz yere Ram Tüketimine girer... Ne gereği var ?  Zaten  böyle düşündüğümden bahsettiğim diğer multibootları eklemedim ya... Eğer siz ısrarla bahsettiğiniz diğer sistemler olsun istiyorsanız multiboot toolkit konusuna iyice bakın, OKUYUN, Videolu anlatımları izleyin menüleri yada kendinize özel multiboot sistem oluşturup, ekleyeceklerinizi oradan kendiniz de çoook rahat yapabilirsiniz, fakat ozamanda  bu sistemin bir özelliği kalmıyacak : ) çünki hepsinin yaptığı işi yapıyor niye içine aynı işi yapan bişeyi ekliyelim dimi... 
    • By EASMurat
      EASM Win7 Haziran 2017  Güncel + Görsel X86+X64  Normal DVD'den ve USB BELLEKTEN Formata HAZIR  
      Windows 7 SP1 X86+X64 | 2017 Haziran + Görsel | 6 In 1 | EASMurat
       
      # Hem X86, hemde X64 Win7 Ultimate ve Starter Sürümü, 2017 yılının Haziran ayı itibariyle günceldir. Güncellemelere Haziran ayıda dahildir. # Silinen eklenen hiçbir bileşen yoktur. ESD sıkıştırma yoktur, ayrıca .Net Framework 4.7 sisteme eklidir. # MSDN Kalıp Güncellenirken her sistemimde Olduğu gibi hem Dism, hemde sysprep Kullanılmıştır. # Wim boyutunun büyük olmasından dolayı UEFI desteği yoktur, Fakat Sistem Dualbootlu hazırlanmıştır, X64bit sistem  kurulumu için 64bit boot dosyasıda iso kalıbında yerini almıştır. Sistem Legacy olarak kurulur. # Enaz 8GB DVD, USB, HDD ten kurulum için uygundur ve bu medyalardan sorunsuz kurulum yapabilirsiniz. # Alışıla gelen EASM Klasörüne Katılımsız eklemek ve Kurulum sonunda Katılımsızları kurdurtma. # Defender eklidir fakat deaktif edilmiştir, isteyen ayarlarından açıp kullanabilir. Bazı sürümlere Eklenmemiştir, Güncellemede Çıkabilir. # UAC Kapalıdır, KB3035583 (win 10 a yükseltin bildirimi) eklenMEMiŞTiR. Buna bağlı olarak telemetry Güncellemeleride ekli değildir, Arattığınızda önerilen Olarak Çıkar. # Sistem Görsel Olduğundan 145 adet kendi zevkime göre beğendiğim duvar kağatları eklidir. # Yine EASM XP ve diğer çalışmalardan hatırlayacağınız özel tek tek eklenmiş, bazıları yeni yapılmış ikon paketi içermektedir. # 20 özel EASM teması, Çeşitli yazı fontları ve imzasız Sınırsız tema ekleme özelliği de sisteme eklenmiştir. #  Kurulum sonunda Masaüzeri geldiğinde EASM SEÇ KUR Menüsüyle Kişiselleştiriceğiniz bazı ayarların yanında, Lisanslama (aktivasyon ) yapabilirsiniz.  
      iSO iÇERIGINDE YER ALAN SÜRÜMLER; 6 IN 1 SÜRÜM (6 SÜRÜM BIR ARADA)
      Windows 7 SP1 Starter (x86 yani 32 BIT)
      Windows 7 Sp1 Ultimate (x86 & x64)



       
      Sunum için kaç saat uğraşıp herşeyi yazıyorum, Açıklamalarımı Okumadan Yazılan Sorular veya sorunlar, Sunumda cevabı var ise TARAFIMDAN CEVAPLANMIYACAKTIR Bilginize...!
      Ayrıca sistemi beğendiyseniz Sağ alt taraftaki ( ♥ Beğen ) butonunu kullanırsanız sevinirim, Son uyarı ; Lütfen Lisanslı Windows ürünleri Kullanın burada paylaştığım sistem Tanıtım ve hobi amaçlı bir çalışmadır, Daha Fazla Görsel için ;
      YANDEX CANDIR Linkleri :

      1.PART : https://yadi.sk/d/6Cf8fS6g3KRcDV
      2.PART : https://yadi.sk/d/RLryG6z_3KRmcW
      3.PART : https://yadi.sk/d/vaFOTHvT3KSNj5
      4.PART : https://yadi.sk/d/i-ZowXY_3KSk7i
      5.PART : https://yadi.sk/d/cUPMf7U13KT6aw
       
      indirme Limiti Aşıldığından Dosyayı indiremeyenler için, Lütfen Partları kendi Yandex diskinize kaydedip kendi diskiniz üzerinden indirin yoksa ben, 2 Partı Upload için 13 saat bekledim, yani yeni baştan upload şansım yok haberiniz olsun..!
      Alternatif link için Forjest'e teşekkürler : https://userscloud.com/go/1lrs7aqpv0qq
       
    • By EASMurat
      Selam Arkadaşlar Konu Adındanda Anlaşılacağı gibi Anlık Olarak ( gecikmesi minumumda olan ) bir Ses göndericisi, bu ses nereye gönderiliyor tabiki SERVER'e... En olmadı siz bunu local ( Yerel ağlarda ) hosta, sesi Ağda dağatablirsiniz yada bir soutcast serverdan ses gönderimi yapabilirsiniz... Çok bilmişler diyeceklerki bunu shoutcast'a gönderirsen onu millet nasıl dinleyecek herkesde fiber yüksek hızda internet yokki, fakat yazının başında dedim senin kullanım alanın yerel Ağ olabilir gencooolar  onun için arz - talep meselesi bu kimin nasıl kullanacağıyla alakalı basma kalıp değerlerin üzerine çıkmak benim amacım Konu kısaca böyle ( bilmeyenler için ) Peki benim yapmak istediğim tam olarak nedir ? Bu konuda siz AUTOiT Profesörleri, bilginleri, pirleri, üstadlarından yardım istiyorum...

      Şimdi Piyasada Çok sayıda Audio streaming Programı var fakat, ayrıca çok sayıda da ücretsiz yazılım var, fakat bunların herbirisi için ayrı ayrı yazılımlar kullanmak zorundayız ve hepsinde de basmakalıp ses değerleri var benim yapmak istediğim şu;
      Bu yazılımların hepsinin bir aray toplandığı ve bunuda Free olarak dağatırsanız emin olun dünyada bir ilk olacak yabancı siteler bu konuya atlayacaklardır, Çünki okadar araştırdım istediğim standartda ne ücretli ne de free veren bir yer bulamadım, eğer ustalar bu dediğimi yaparlarsa başta ben benim gibi bu işlerle uğraşanlarında Çok işine yarayacak bir Free yazılım kazandırmış olacaksınız camiaya... MP3,AAC,OGG, zaten dediğim gibi halihazırda birçok program üzerinden, hemde Free olarak stream edilebiliyor ve dağatılıyor. Peki benim isteğimi bu dağatılanlardan ayıran özellikler neler ? Şöyle Sıralayayım ;

      1. Öncelikle Yukarıda yazdığım ses formatlarının ( MP3,AAC,OGG ) dışında Wave'da formatlar arasına eklensin.
      2. istediğimiz ses formatını seçtikden sonra belli kalıplaşmış değerlerin üzerinde ses kalitelerini kendimiz belirliyebilelim ( örneğin mp3 streamin için : 44100Khz 128kbps'DEĞİLDE 48000Khz'e 320kbps yada 192000Khz'e 320kbps gibi ) farklı kalite değerleri olsun istiyorum, basma kalıp değerlerin üzerinde kalite seçimleri olsun...
      3. Hatta bu formatların hepsini destekleyip de, birde winamp shoutcast gibi free bir server yazılımla dağatılırsa varya tadından yenmez  
      4. Bu belki başka Program dillerinde yazılabilir ama ben Özellikle geliştiriciler için ve bunu hazırlayacak kişi içinde ilk olsun istiyorum, ve daha özgün bir yazılım olsun diye Autoit'e açtım konuyu yoksa başka Programlama dilleriylede yapılır eminim, gelişime açık bişey olsun özgün açık kaynak kodlu bişey olsun diye düşündüğümden buraya açtım...
      5. Yayının yapılacağı serverin (yada yerel ağınızda yayın yapmak için ) ip numaranızı, Şifrenizi, yayın Portunu yazacağınız, belirleyeceğiniz bir ayar bölümü olamlı...
      6. Ses seviyesini gösteren bir Vumetre, ve ses kaynağını istediğimiz gibi seçebileceğimiz bir seçim yeri... Kaliteyide kendi istediğimize göre ayarlıyabilicez zaten dimi  e daha ne olsun şimdilik aklıma gelenler bunlar eğer olursa farklı bişey yazarım buradan yine sıralarım...

      Bunu bu şekilde yapacak ve geliştirebilecek Autoit ustaları buyrun yardımlarınız bekliyorum, eğer örnek bir yazılım isterseniz halihazırda tüm ulusal yerel radyoların kullandığı ( kullandığımız ) bir yazılım var TAMDA BURADA TIKLA BURAYA bunda da Wav formatı yok işte, basma kalıp kalite secenekleri var, bu yazılımın içinde Tüm DLL'ler var  kaynak olarak  bu hemen hemen her radyonun isteğini karşılayan ama dediğim gibi basma kalıp değerler var daha üst değerler yok, fakat konuda da defalarca bahsettiğim gibi siz bunu farklı bir amaçla kullanailirsiniz, yerel Ağda kendi yayınınızı kendiniz yapabilirsiniz hemde wave formatında ve ya mp3 olarak istediğiniz kalitede yani daha geniş kapsamlı bir çalışma olmasını hedefliyorum ben, buyrun üstadlar..!
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...