Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Recommended Posts

Cylon Linux 12.04 mü yoksa Voyager Live 13.10 mu? sence hangisi daha kullanışlı?

bide türkçe desteği var mı?

 

Biraz evvel sistemi test amacı ile inceledim adamlar gerçekten hakkını vermişler international diller mevcut kurarken Türkçe'yi seçin Cylon'u denemedim henüz ama bu sistemi tavsiye ederim programlar ve bir çok ince ayar içeriyor.

Link to comment
Share on other sites

 

Biraz evvel sistemi test amacı ile inceledim adamlar gerçekten hakkını vermişler international diller mevcut kurarken Türkçe'yi seçin Cylon'u denemedim henüz ama bu sistemi tavsiye ederim programlar ve bir çok ince ayar içeriyor.

Acaba hakkarim.net gibi sistemleri çalıştırır mı?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • forjest changed the title to Voyager Ge 21.04 Lts

Voyager GE 21.04 LTS son sürümüne güncellenmiştir! Hakkında?,indirmelinki ve tanıtım videoları ilave edildi sunumda güncelleme yapıldı. Bilgilerinize sunulur saygılarımla. :) 

Güncellenme tarihi: 13 MAYIS 2021

Link to comment
Share on other sites

  • forjest changed the title to Voyager Ge 21.10 Final

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By forjest
      Ubuntu 21.10 Impish Indri Final

      Hakkında
      Ubuntu’nun kod adı “Impish Indri” olan yeni sürümü 21.10 duyuruldu. Ubuntu ekibi, Ubuntu 21.10 “Impish Indri”nin duyurulmasından memnun olunduğunu belirtirken, en yeni ve en büyük açık kaynak teknolojilerinin yüksek kaliteli ve kullanımı kolay GNU/Linux dağıtımı altında sunulması için üretilen sistemin, yeni özellikler içerdiğini ifade ediyor. GNOME 40’ı içeren yeni sürüm, NVIDIA kartları için Wayland oturumlarını etkinleştiriyor. 5.13 Linux çekirdeği üzerine yapılandırılan sistem; glibc 2.34 ile gcc 11.2.0 içeriyor. Elbette ki Ubuntu’nun diğer versiyonları Ubuntu Budgie, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio ve Xubuntu’nun 21.10 “Impish Indri” sürümleri de yayınlanmış bulunuyor. Varsayılan masaüstü olarak bir Wayland oturumunda çalışan GNOME ile birlikte gelen sistem, yerleşik Active Directory etki alanlarına katılma yeteneği de taşıyor.
    • By forjest
      Mx Linux 21 Multilanguage + Türkçe
      " Distrowatch'da, 1.Sırada olan Linux Stabil Final "
      Güncellenme tarihi: 2 KASIM 2021

      Hakkında?
      Sürüm adayı 5 Ekim 2021‘de duyurulan AntiX ile MEPIS Linux topluluğu arasında bir işbirliği girişimi olarak doğan, Debian “stable” versiyonu üzerine yapılandırılan ve varsayılan masaüstü ortamı olarak Xfce kullanan MX Linux‘un “Wildflower” kod adlı 21 sürümü duyuruldu. Xfce 4.16, KDE Plasma 5.20, mx-fluxbox 3.0 yapılandırmalı fluxbox 1.3.7 masaüstü ortamlarıyla gelen yeni sürüm; yeni UEFI live sistem önyükleme menüleri içeriyor. Sistem; Debian 11 ‘Bullseye’ tabanlı olarak geliyor. Bütün versiyonlar, en son sürümlerine güncellenmiş yükleyiciyle bir live sistem sunuyor. Xfce paketleri de en son hata düzeltme sürümlerine güncellenmiş bulunuyor. Admin kullanıcı parolası olarak “sudo”nun belirlendiği belirtilirken, daha iyi Realtek wi-fi desteği sunulduğu söyleniyor.
      İNDİRME LİNKLERİ | FTP + TORRENT
       
    • By forjest
      Fedora 35 Linux Final Released! Multilanguage + Türkçe
      " Güncellenme tarihi: 2 KASIM 2021 "
      OS Tipi: Linux
      Temel: Independent
      Kökeni: USA
      Mimari: aarch64, armhfp, x86_64
      Masaüstü: Awesome, Cinnamon, Deepin, Enlightenment, GNOME, KDE Plasma, LXDE, LXQt, MATE, Openbox, Pantheon, Ratpoison, Xfce
      Kategori: Desktop, Server, Live Medium

      HAKKINDA
      Fedora‘nın 35 no’lu sürümü, Matthew Miller tarafından duyuruldu. Fedora Projesi’ne katkıda bulunan binlerce kişinin yoğun çalışmalarının sonuçlarını paylaşmaktan heyecan duyduğunu söyleyen Miller; bunun, çok fazla değişikliğin olduğu büyük bir sürüm olduğunu belirtti ve GNOME 41 ile kullanıma sunulan, en son kararlı, güçlü ve sağlam, özgür ve açık kaynak bir sistem sunma hedeflerini gerçekleştirmiş olduklarını ifade etti. Bu sürüm için Fedora Cloud’da bazı iyileştirmeler yaptıklarını belirten Miller; birçok genel bulut sağlayıcısının artık UEFI önyüklemeyi desteklediğinden, bulut görüntülerinin eski (BIOS) ve UEFI önyükleme modlarını birleştiren hibrit önyükleme desteğiyle geldiğini söyledi. Fedora Cloud 35’in de artık BTRFS’yi kullandığını söyleyen Miller; Fedora Linux 35’te yeni olan Fedora Kinoite’nin KDE Plasma masaüstü ortamını içeren yeniden hazırlanabilir bir masaüstü sistemi olduğunu ifade etti.
      İNDİRME LİNKİ
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...