Jump to content

Collapse Full Pc [Fts]


ukyo29
 Share

Recommended Posts

Collapse_Full_PC.png
Collapse Full PC [FTS]


Orjinal İsim: Collapse
Platform: Microsoft Windows
Yayın Versiyonu: FTS
Crack: Mevcut
Tür: Aksiyon
Dil: İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca... (Multi 7)
Format: ISO
Yapımcı: CREOTEAM
Dağıtımcı: UTV True Games
Çıkış Tarihi: 2008
Boyut: 2.68 GB
Part Sayısı: 1


iOwCYaGGRwosr.jpg

OYUN BiLGiSi

Collapse, yıl 2096 Dünya harap olmuş insanlar yaşam mücadelesi veriyor, farklı bir boyuttan gelen yaratıklar Avrupa topraklarını istila etmiş. Yollarına ne çıktıysa yok etmişler. Bu olaylar bir yüzyıl önce meydana geliyor. Dünya'nın şimdiki hali salt kaos ve yıkımla dolu. Konu olarak sürekli işgal eden yaratıklar klişesini birçok oyunda görmüşüzdür. Alternatif olarak düşmanlar uzaydan gelebilir, doğaüstü olabilir vs? ama gene olan bize olur.Third Person Shooter kamera açısını kullanan Collapse'nin ilgi çekeceği alan katıksız bir aksiyon olması. Genelde yapmamız gereken, yaratıkları bir güzel harcamak ve etrafı kırıp dökmek. Bunları yaparken kolay kontrollerle, çeşitli combo'lara danışacağız. Combo'larımızı yaparken ister silah, ister yumruk ve tekme yani her şekilde karşımızdakini bir güzel haşat edeceğiz. Silah çeşitliliği ve ne kadar sayıca olduğu hakkında bir bilgi verilmese de, yapımcılar oyunculara gerektiği kadarının olacağını söylüyor.

Sadece aksiyon değil, çeşitli bulmacalar da oyunda yer alacak. Bunları çözmek içinse Collapse'nin fizik modellemesinden yararlanacağız. Fizik sistemi sadece bulmacaları çözmek için değil, ayrıca çevredeki nesnelerle etkileşime girmek içinde kullanılıyor. Kısaca etrafı parçalayıp, yıkacağız. Böylece düşmanlarımız için alternatif ölümler de, fiziklendirme sayesinde gerçekleşecek. Collapse'nin en büyük avantajlarından biri büyük bir oyun alanına sahip olacak olması. Birçok bölgeden oluşan geniş bir Dünya önümüze serilecek. Başta Id Software ve bazı diğer yapımcıların oyunlarından aklımıza gelen "Secret" yani; gizli yerler, silahlar, cephane vs? gibi kısımlarda proje içinde mevcut olacak.

Düşmanlarımız bizi tatmin edecek şekilde yapılıyor. Hatta onlarda kendi aralarında rekabet içindeler. Sürekli olarak birbirlerine üstünlük taslamak gibi bazı davranışları var. Kendi içlerinde çatışmaya girdiklerinde, bizde bu durumdan yararlanacağız. Grafiklerin bize hoş ve güzel görüneceklerini belirtirim. Gelen ekran görüntüleri de bunu kanıtlar gibi duruyor. Ancak grafik açısından son derece iç karartıcı olacak. Yıkılmış bir Dünya ve etrafa hakim koyuluk yer alacak. Renkli bir yapım beklemeyin. Sesler de atmosfere uygun biçimde hazırlanıyor.Yapımcılar Tomb Raider'ın macera öğelerini, Devil May Cry'ın aksiyonunu ve Prince of Persia'nın akrobasisini bir araya getirip, Collapse'de harmanlayacağız diye üçü bir arada gibi ilginç bir iddiada bulunuyorlar

EKRAN GÖRÜNTÜLERi
ydLjPN.jpg


OYUN ViDEOSU
http://www.youtube.com/watch?v=XN2w2xd2VhI


MiNiMUM SiSTEM GEREKSiNiMLERi
Sistem: Windows XP / Vista / 7 / 8
İşlemci: Intel Pentium 4 @ 2.5 GHz / AMD Athlon 64 3000+
RAM: 512 Mb
Hard Disk: 5 Gb
Video Card: nVidia GeForce FX 5500 / ATI Radeon 9500 (128 Mb)


DOWNLOAD
TURBOBiT

http://turbobit.net/8qkn53z55j9f.html
UPLOADED
http://ul.to/1sdu4011
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...